Перейти до змісту

Дрібні подряпини на кузові авто

Гість Selbeor

Рекомендовані повідомлення

Після поїздки в ліс машину "гарно" подряпав гіляками. Хто має досвід застосування різних антицарапінів і олівців від подряпин. 

Є ефект від цього, чи це тільки гарна реклама.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж саме було. Заїхав на мийку, там відполірували воском, стало майже на замітно якшо не придивлюватись. Порадили ще купити пасту для полірування, і добре втерти в лінії. А в магазині сказали краще олівця купити. Тепер теж сижу думаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воскові пасти  тільки  маскують подряпину. Через кілька мийок вона з явиться знову. Потрібно відполірувати образивною пастою і полірувальною машинкою. Звичайно якщо подряпина тільки на лаку(фарбі), а не до грунта, чи металу. А потім при бажанні можна мазати воск для додаткового захисту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Selbeor сказано:

Після поїздки в ліс машину "гарно" подряпав гіляками. Хто має досвід застосування різних антицарапінів і олівців від подряпин. 

Є ефект від цього, чи це тільки гарна реклама.

Заїзджайте в гості))))

Якщо тільки лак, то підлікую вашу машинку. Маю цілий арсенал засобів для поліровки)

Для глибоких царапин, якщо немає часу- бажання-грошей підкрасити професійно, найкраще підходить звичайний лак для нігтів. Підібрати можна любий відтінок. Коштує пару гривень. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Artur1992 сказано:

Теж саме було. Заїхав на мийку, там відполірували воском, стало майже на замітно якшо не придивлюватись. Порадили ще купити пасту для полірування, і добре втерти в лінії. А в магазині сказали краще олівця купити. Тепер теж сижу думаю

Паста для полірування не втирається в лінії. Вона має в своєму складі абразив і ті лінії образно кажучи зрізає до рівного.

Хіба що вам порадили пасту типу черепашки. IMG_20160913_204352.jpgВони йдуть в кольорі і справді непогано на деякий час маскують дрібні царапини. Ще є схожі доктор вакс.

Або набори сонакс, як на фото. Восковий олівець IMG_20160913_204419.jpgі поліроль.

Цим ще не користувалася, тому про якість нічого сказати не можу.

Ті, що продають на формулі з пензликами мають зовсім мало відтінків. Тим пензликом що в комплекті гарно царапку промалюватм не вдається, потрібно купляти ще один окремо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лак для нігтів на сонці швидко вигорить і колір зміниться сильно.... Так що лак для нігтів то зовсім не варіант

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, Barkas сказано:

Лак для нігтів на сонці швидко вигорить і колір зміниться сильно.... Так що лак для нігтів то зовсім не варіант

Колір олівця відрізнятиметься відразу)

Лаком можна раз в два місяці поновити. Та хоч кожного тижня.

А взагалі це вимушений хід. Найкраще все ж таки відполірувати або зафарбувати пошкрябину. Особливо, якщо вона глибока.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олівець хоч не мутніє))))) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Абразивна паста та шліфмашинка .Спочатку більш крупне зерно, потім менше ,а в кінці так зване молочко.Колись так спостерігав за роботою майстра який забрав повністю  глибокі царапини з капоту мого дракона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 13.09.2016 at 12:34, Selbeor сказано:

Після поїздки в ліс машину "гарно" подряпав гіляками.

Я колись уже питав поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Zheny@ сказал:

Я колись уже питав поради.

І як? відполірувались подряпини? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Selbeor сказано:

І як? відполірувались подряпини? 

не так щоб.

Трохи чимось мазав ,а потім забив болт. Не та машина, щоб над нею так уже коптитися. :)

Якщо подряпина не надто глибока - віск і щастя.

Якщо ж таки до металу - тоді до @lanima

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...