Перейти до змісту

Порадьте 7-ми місне сімейне авто

sergkots

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 годин тому, natalka) сказано:

не здивуюсь якщо на 6-те, 7-ме посадите. Який хароший зять :lol:

То я жартував - на 3-й ряд хтось із дітей піде при потребі :) . На дах планував багажника ще прилаштувати для дальніх поїздок.

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В якості офтопа - брат рік тому теж задався таким питанням, шукав щось тіпа Міцубісі Грандіс (має 4-ро дітей), півмісяця їздив по Києву по продавцях: щупав, тест-драйвив. Як наслідок - нічого не сподобалось, купив джип, Кіа Соренто. Ні разу не пошкодував (хоча корейця стрьомно було брати).

Опубліковано

Джип семимісний також хороший варіант, але витрати на нього... Одне колесо тільки купити... А витрата пального... Це вже інший рівень витрат, на мою думку.

Опубліковано

Ось Сергій твій варіант

Опель Зафіра 7 сидінь 2012 року, до 120 тисяч пробіг. Вигляд бомба, розхід бомба, динаміка супер. В заявлену суму вкладаєшся, комфорт суперовий.

Вона мене ще раніше перла, крута тачка.

Опубліковано
35 хвилин тому, romaxa11 сказано:

Опель Зафіра 7 сидінь 2012 року

Як раз після цієї тачки брат покинув спроби шукати мінівен :) Знову офтоп, але...

51 хвилин тому, Юріч сказано:

Одне колесо тільки купити... А витрата пального...

Окау. А витрати на підвіску за 5 років берем до уваги? 

Опубліковано
4 годин тому, difoto сказано:

В якості офтопа - брат рік тому теж задався таким питанням, шукав щось тіпа Міцубісі Грандіс (має 4-ро дітей), півмісяця їздив по Києву по продавцях: щупав, тест-драйвив. Як наслідок - нічого не сподобалось, купив джип, Кіа Соренто. Ні разу не пошкодував (хоча корейця стрьомно було брати).

Мав джипа - витрати в 2 рази більші від звичайного авто. 

Volvo XC 90 достойний варіант для сім’ї. Але вартість та витрати не на рівні мого бюджету :(. Принаймні поки.

Опубліковано
1 година тому, romaxa11 сказано:

Ось Сергій твій варіант

Опель Зафіра 7 сидінь 2012 року, до 120 тисяч пробіг. Вигляд бомба, розхід бомба, динаміка супер. В заявлену суму вкладаєшся, комфорт суперовий.

Вона мене ще раніше перла, крута тачка.

Написано, що це Євро 4.

Дружина їздила на такій каже, що дуже не комфортна підвіска в порівняні із Гольфом.

Опубліковано
51 минуту назад, difoto сказал:

Окау. А витрати на підвіску за 5 років берем до уваги? 

Не зрозумів питання. Розгорнуто можна?

Опубліковано

Там були і з євро 5. В колєги є інсігнія, то мені в ній все сподобалось і динаміка і підвіска. Раджу протестувати без дружини.)

Опубліковано
18 хвилин тому, Юріч сказано:

Не зрозумів питання. Розгорнуто можна?

Витрати на сайлентблоки, опорні стійки, підшипники ступичні та інше - більші, ніж в форда 1999 року.

Опубліковано
2 часа назад, difoto сказал:

Витрати на сайлентблоки, опорні стійки, підшипники ступичні та інше - більші, ніж в форда 1999 року.

Що таке підвіска я знаю. Я питав про інше. Витрати на підвіску якої машини, чому саме за 5 років, в якої машини вони більші і при чому тут взагалі Форд 1999-го року???

Опубліковано
4 hours ago, sergkots said:

Мав джипа - витрати в 2 рази більші від звичайного авто. 

Теж поофтоплю )

А скільки вже набігав Плюс і що вже мінялося (окрім масла і різних фільтрів)? 

Тіптронік + звичайний 1,6 (BSF/BSE), якщо не помиляюсь, чи щось веселіше?

Опубліковано
12 хвилин тому, yu2007 сказано:

Теж поофтоплю )

А скільки вже набігав Плюс і що вже мінялося (окрім масла і різних фільтрів)? 

Тіптронік + звичайний 1,6 (BSF/BSE), якщо не помиляюсь, чи щось веселіше?

Так Тіптронік + 1,6. Перевів на газ. Набігав 95 000 км. По ходовій втулки міняв. 

Опубліковано
6 годин тому, Юріч сказано:

Джип семимісний також хороший варіант, але витрати на нього... Одне колесо тільки купити... А витрата пального... Це вже інший рівень витрат, на мою думку.

Знайомий катає Kia Sorento 2.2 CRDi. З того що бачив по БК, то витрати пального в межах 8-9 л.  Їздить багато й не лінується наступати на педальку.

Заглянув сюди - показники витрати пального відповідають реальним експлуатаційним, зважаючи на манеру їзди. Машинка комфортна, підвіска проковтує досить значні нерівності. 420Nm крутного моменту жваво везуть доволі великий і автомобіль. От лише на третьому ряді сидінь не доводилось їздити, не можу сказати про простір-комфортність.

Опубліковано
8 minutes ago, sergkots said:

Так Тіптронік + 1,6. Перевів на газ. Набігав 95 000 км. По ходовій втулки міняв. 

За 95 тисяч лише втулки стабілізатора і все? Стійки стабілізатора ще рідні? Сайленти ще не порозстрікувались?

А не по ходовій? Масло в акпп?

Опубліковано
7 минут назад, Саня сказал:

Знайомий катає Kia Sorento 2.2 CRDi. З того що бачив по БК, то витрати пального в межах 8-9 л.  Їздить багато й не лінується наступати на педальку.

Заглянув сюди - показники витрати пального відповідають реальним експлуатаційним, зважаючи на манеру їзди. Машинка комфортна, підвіска проковтує досить значні нерівності. 420Nm крутного моменту жваво везуть доволі великий і автомобіль. От лише на третьому ряді сидінь не доводилось їздити, не можу сказати про простір-комфортність.

Для повного приводу - розхід радує. Але там пише, що місць всього п'ять. Чи є семимісні версії?

Опубліковано
8 хвилин тому, yu2007 сказано:

За 95 тисяч лише втулки стабілізатора і все? Стійки стабілізатора ще рідні? Сайленти ще не порозстрікувались?

А не по ходовій? Масло в акпп?

Стійки здається теж міняв - ходову робив на Мамсурова, багато грошей не потягнуло то й не скажу зараз точно.

Масло в акпп не міняв. Міняв ремінь в моторі на 90 000, і все, що на 90 тис по регламенту.

Опубліковано
12 годин тому, Юріч сказано:

Для повного приводу - розхід радує. Але там пише, що місць всього п'ять. Чи є семимісні версії?

Є семимісні, але для багажу місця геть мало лишається при розкладеному третьому ряді.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...