Перейти до змісту

DENUVO сломали ...

nikblack

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 хвилин тому, klyots сказано:

Маю надію, що в мережі завжди залишатимуться молоді, талановиті ідеалісти, які вірять в свободу розповсюдження інформації.

вонго то так, але хакер може просити гроші за "ліки" з юзерів - що також не виключено.

Опубліковано
49 хвилин тому, Zheny@ сказано:

вонго то так, але хакер може просити гроші за "ліки" з юзерів - що також не виключено.

Зараз виробники і так платять хакерам легально, а коли просити з юзерів - можна влетіти.

Опубліковано
13 часа назад, Zheny@ сказал:

Так уже и просят ...

Опубліковано

Пішла 4-та доба, а віз і нині там...

Думаю, Rise of the Tomb Raider - це було моно-портфоліо від CPY і свою катлєту вони за нього отримали.

Опубліковано

Взломи денуво призведуть тільки до одного - ігри будуть виходить спочатку на консолі, а тільки через певний час на пк.

Опубліковано
50 минут назад, alexvvv сказал:

Взломи денуво призведуть тільки до одного - ігри будуть виходить спочатку на консолі, а тільки через певний час на пк.

Тоді взламають консолі. Питання часу. Єдиний вихід переносити ігри в онлайн. Що саме по собі теж нічого не гарантує...

Опубліковано

Консолі вже взламані. На рахунок Лари Крофт - гра гівно. Я думав що там дійсно щось цікаве, але то була така тоска. Краще Волинське телебачення глянути.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Полікована INSIDE в мережі. Перевірено. Працює.

Добавлено. За годину пройшов третину гри. Круто! Кому до вподоби Limbo - маст плей!

Тепер чекаю на Unravel.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Щоб позбутися піратства  і у той же час  не переставати заробляти - варто буде (розробникам, на майбутнє), піти шляхом стартапів+донатів.

Як би це мало би бути:

"ID Softweare разом із Bethesda Softworks оголосили про намір створити продовження культової гри DOOM, під робочою назвою Doom Rebirth. 

Для створення гри, в команду розробників запрошуються

- програмісти

- 3Д аніматори

- звукорежисери

- і т.д.

Для проекту необхідно ~ $ 100 000. Реквізити: вебмані, біткоїни і т.д. Донати бла-бла-бла.

Усі бажаючі можуть допомогти проекту.

Усі бажаючі можуть стати Бета-тестерами.

Усі бажаючі можуть скачати готову гру по завершенні проекту. 

10 000 фанатів по 10 доларів. все. + бажаючі скачати по 1 долару. Навіть просто СМС за 1 долар.

І я стану власником Ліцухи.

Опубліковано
1 година тому, Plum сказано:

Женя, ти недооцінюєш масштаби їхніх заробітків на проектах типу DOOM

так вони ж ще й "недозаробляють" через піратство. Втрачають.

Я чудово оцінюю.

Опубліковано
Щойно, Zheny@ сказано:

так вони ж ще й "недозаробляють" через піратство. Втрачають.

Я чудово оцінюю.

Це не зовсім правильно, бо в епоху doom2 вони не мали таких надприбутків, а піратство було завжди складовою гейм індустрії і збитки від нього закладають у ціну.

Опубліковано

Steam та послідовники чудово зрізали недоприбутки від піраток, це раз.

Два, ААААА грі достатньо місяць два протриматись на ринку не хакнутою і розроби, спонсори, та інші бізнес ангели будуть в мегашоколаді.

Ідеї Жені - рожева романтика, яка тоне в світі цифробізнесу, простий приклад GTA 5, яка вистрілила зі швидкістю $1 000 000 000 і це лише за три(!) дні, який донат і за скільки часу хоч близько стане до цієї цифри?

Піратство як ніщо інше, популяризує і зацікавлює юзерів в продукті.

Навіть 200 з гаком років тому, (по деякій легенді) завдяки селянам та вегетативному піратству, картопля привезена Петром І з Нідерландів, успішно розійшлась по іншій частині Європи...:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...