Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Використовую укртелекомівський АДСЛ-модем Huawei HG532e, який останнім часом працює не зовсім коректно. При переході комп"ютера в режим очікування та виході з нього орієнтовно за годину-дві не можу знову зайти в інтернет. В браузері з'являється повідомлення  *DNS address could not be found*,  хоча індикатори на модемі показують наявність АДСЛ підключення та інтернету. Інтернет з'являється тільки перезавантаження модему. Аналогічно не можу користуватися Smart TV поки не перезавантажу модем. Вже набридло перезавантажуватий його кілька разів на день. Де може бути проблема? 

Опубліковано

Проблема в "укртелекомі" мав хуявей мав такіж проблеми згодом насватали китайську Х...нь "ZTE" тіж самі нюанси... пробував асуса ттаж фігня як на мою думку винуват телекомБезымянный1.jpg

Опубліковано

1. Як налаштоване підключення модему?  Міст чи Роутер? 

2. Хто основний та альтернативний DNS сервер? 

Опубліковано
7 часов назад, LSD сказал:

1. Як налаштоване підключення модему?  Міст чи Роутер? 

2. Хто основний та альтернативний DNS сервер? 

Модем працює в режимі роутера. В налаштуваннях підключення галочка стоїть напроти отримання IP-адреси та адреси  DNS сервера автоматично.

Опубліковано
17 часов назад, Dtox сказал:

Проблема в "укртелекомі" мав хуявей мав такіж проблеми згодом насватали китайську Х...нь "ZTE" тіж самі нюанси... пробував асуса ттаж фігня як на мою думку винуват телеком

До Huawei користувався модемом Zyxel, то таких приколів не було. Але останній став розривати з"єднання кожних 20-30 хвилин, тому сховав його в коробку і взяв акційний Huawei, який до речі рік працював без нарікань.

Опубліковано

в мене хуявей відпрацював більше 2 років до перепаду напруги,,, але останім часом глюки від укр телекома,,,

Опубліковано
22 годин тому, Anders сказано:

Модем працює в режимі роутера. В налаштуваннях підключення галочка стоїть напроти отримання IP-адреси та адреси  DNS сервера автоматично.

В режимі роутера по логіці нічого від вашого компа незалежить. 

Я як налаштовано маршрут з Мережі телекома на вашу внутрішню?

Опубліковано
23 минуты назад, LSD сказал:

В режимі роутера по логіці нічого від вашого компа незалежить. 

Я як налаштовано маршрут з Мережі телекома на вашу внутрішню?

Модем був вже налаштований в Укртелекомі. Як середньостатичний користувач ПК не можу надати більше інформації по налаштуваннях. Такого скріншота вистачить?

Безымянный.JPG

Опубліковано

на компютері якісь кроки для підключення відбуваються?  Шо за бридж конектед?))

ПО внутрішній мережі також DHCP? (закладочку б лан ще)

Опубліковано

Жмеш Win+R відкриється віконце "Выполнить" туда вбиваєш команду CMD у вікні командної строки пишеш ipconfig /all всю інформацію яку видасть скопіюй сюди.

Опубліковано
20 часов назад, Lisovic сказал:

Жмеш Win+R відкриється віконце "Выполнить" туда вбиваєш команду CMD у вікні командної строки пишеш ipconfig /all всю інформацію яку видасть скопіюй сюди.

Безымянный2.JPG

Опубліковано
21 час назад, LSD сказал:

на компютері якісь кроки для підключення відбуваються?  Шо за бридж конектед?))

ПО внутрішній мережі також DHCP? (закладочку б лан ще)

Модем працює в режимі роутера, ніяких кроків для підключення не роблю, вмикаю комп*ютер і користуюсь інтернетом.Безымянный3.JPG

Опубліковано

В настройках мережевої карти, переключаєш на Использовать следущие адреса DNS-серверов

І прописуєш ці ІР 8.8.8.8 і 8.8.4.4

Або можеш в предпочетаемый DNS-сервер, вписати 192.168.1.1 (це кешуючий ДНС твого модему), а другим 8.8.8.8

Ще якщо зможеш, то виконай цю ж команду коли не можеш зайти в інтернет і покажи що вона видасть. І пропінгуй після цього сам роутер

упд в тебе на модемі неправильні DHCP налаштування, в тебе пусто в налаштуваннях ДНС, так не повинно бути.

Там де primary dns server впиши 192.168.1.1 а де secondary DNS servers впиши 8.8.8.8

Опубліковано

Змінив налаштування ДНС. Інтернет працює.Безымянный.JPG

Пізніше перевірю як буде з виходом з режиму очікування.

Опубліковано
On 11.08.2016 at 19:57, Lisovic сказано:

В настройках мережевої карти, переключаєш на Использовать следущие адреса DNS-серверов

І прописуєш ці ІР 8.8.8.8 і 8.8.4.4

Або можеш в предпочетаемый DNS-сервер, вписати 192.168.1.1 (це кешуючий ДНС твого модему), а другим 8.8.8.8

Ще якщо зможеш, то виконай цю ж команду коли не можеш зайти в інтернет і покажи що вона видасть. І пропінгуй після цього сам роутер

упд в тебе на модемі неправильні DHCP налаштування, в тебе пусто в налаштуваннях ДНС, так не повинно бути.

Там де primary dns server впиши 192.168.1.1 а де secondary DNS servers впиши 8.8.8.8

Після зміни налаштувань потреба постійно перезавантажувати модем відпала. Дякую за допомогу.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Знову апну тему. Кілька днів потреби постійно перезавантажувати модем не було, але проблема повернулася знову: якщо залишаю модем увімкнутим на ніч або залишаю комп в режимі очікування більш ніж на годину  - після вмикання комп*ютера в інтернет без перезавантаження модему зайти не можу. Ще може хтось щось порадити з цього приводу?

Опубліковано

візьми в когось поюзати модем інший. у мене аналогічна проблема. був тплінк, інет від київстарТа, перейшов на волю через рік, роутер залишився. цього року на смарт ТВ перейшов, і почалось - як у тебе, не з того не з сього інет почав "заліпати" (раз на два дні залізно, інколи щодня), допомагає тільки перезаантаження роутера. як інет вилітав звонив на волю, пінгували, казали що трафік з модемом нормальний. в ітозі взяв в знайомих інший роутер - картина маслов, все гуд

Опубліковано

у мене тп лінк 740, нет від київстара. роздаю вай фай. всі пристрої роблять нормально, а комп постійно вибиває. допомагає лиш перезавантаження роутера. на 741 все було гуд

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...