Перейти до змісту

Закриють луцьку "Мрію"?

Hatahama77

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Може це й на краще... Як на мене, то "Мрії" вже давно не завадило б змінити інтер"єр, познімати ці жахливі кожушки з продавців і хоча б упаковку для своєї подукції нормальну придумати, а не пакувати її у прозорі лоточки,за які ще й треба доплачувати... Ні в одній фірмовій кодитерській вам не запакують тістечко у простий пакетик чи, що ще гірше, попросять доплатити за коробочку. Справа не в тих 80 коп., просто їхній сервіс вражає... :blush:

Опубліковано

ну да, и будешь ты покупать "картошку" по 10 гривен в недавно открытой "кондитерской" справа от универа. или набитый маслом вместо крема "бисквит" из Ортеола.

imho, соотношение цена/качество у Мрии всегда было на высоте, а на "кожушки" внимания я никогда не обращал. зато замечал, что торты, пирожные и конфеты отличного качества и всегда свежие в любой день недели. будет очень жаль если их закроют и поставят вместо кондитерской очередное отделение банка ;)

Опубліковано

Мдя... Хоч, на мою думку, саме кафе було б непогано обновити, але закривати - ну це вже ні )) Якось і Луцьк не Луцьк без "Мрії" ;) Дійсно буде дуже прикро, якщо там відкриють відділення якогось банку, або ще одні гральні (так і хочеться почати це слово буквою "с") автомати...

Опубліковано

В очередной раз убеждаюсь,что Континиум ничего кроме заправок так и не научился делать.Молочка ужасная,ЦУМ-колхоз,ТАМ-ТАМ-гастроном и т.д.Жалко Мрию,дешевые коктейли и свежие прирожные,прощайте ;)

Опубліковано

Наскільки я знаю, в приміщенні Мрії Бровін збирається відкрити черговий заклад з серії Сім'ї Ресторанів (Фелічіта, Роуз кафе, Карамель кафе, Курінь, Капрі і т.д.). Ходять чутки, що Континіум забирає в Бровіна приміщення де зараз Капрі в замін за приміщення Мрії. Але це лише чутки...

Опубліковано
В очередной раз убеждаюсь,что Континиум ничего кроме заправок так и не научился делать

точно Континіум? наскільки я був проінформований вони позбавились кондитерки ще торік. хоча...

Опубліковано

Накаркав, блін... Цими вихідними гуляв з дівчиною по пр.Волі, і кинувши погляд на Мрію, сказав, що це єдине що не змінюється на цій вулиці з того часу як я переїхав в Луцьк. І тут на тобі...

Цілком згідний, що Луцьк без Мрії це вже не Луцьк. Це затишне кафе стало своєрідною візитівкою нашого міста. І нове відділення банку чи гральних автоматів, чи щось в тому дусі, аж ніяк позитивно не вплинуть на жодного лучанина.

• Адміністратори
Опубліковано

А що стало з "Лакомка" що на Л.Українки?

Стільком людям було так добре зайти з самого ранку по дорозі на роботу і перехилити сотку :0117:

Опубліковано

пару ремарок. Луцьккондитер - не Континіума. а належить кієвлянам. Второє. Курінь - Ананіч свого часу разом із Браво, Бістро і Кава-клубом продав Чернецькому.

Третє Мрія працюватиме на тому місці до 15 травня. Дальше - вродє два варіанта: альбо фінустанова під кришою Контініума, альбо шота від Бровіна.

А Мрія-то зникне відтам :0117:

Опубліковано

Стільком людям було так добре зайти з самого ранку по дорозі на роботу і перехилити сотку :0117:

То вже треба згадати "Рибний" і "Вітамін"...

Опубліковано

Стільком людям було так добре зайти з самого ранку по дорозі на роботу і перехилити сотку :)

То вже треба згадати "Рибний" і "Вітамін"...

Ну тоді для повного щастя ще й "Буратіно" пригадайте...

Опубліковано
пару ремарок. Луцьккондитер - не Континіума.

Глибоко помиляєшся.. Дуже глибоко.

мій колега працює на заводі "Луцьккондитер" маркетологом, і повір, що йому краще знати кому воно належить!

ТОді:

Пакко (читай Вопак Там-Там)

Комо

теж київлянам належить?

Хоча Єремєєв давно вже не лучанин.. (тоді все сходиться!)

Опубліковано
Ну тоді для повного щастя ще й "Буратіно" пригадайте...
і Пиріжкову на Винниченка :)
Хоча Єремєєв давно вже не лучанин.. (тоді все сходиться!)
личанун? Точно, все починає сходитись.... :)
Опубліковано
пару ремарок. Луцьккондитер - не Континіума. а належить кієвлянам. Второє. Курінь - Ананіч свого часу разом із Браво, Бістро і Кава-клубом продав Чернецькому.

А чому тоді той "Курінь" в сім"ї ресторанів???

в тебе пост 1го квітня був написаний :blink:

Опубліковано

2 Zheny@ Вполнє возможно, но вряд лі. Там по кондітєркє ж воювали, суди були... Так шо єслі не ошибаюсь, конті не прі ділах))

Вот інтерв"ю второго за баблом волинянина (360 лімонів грінов):

У політику Ви прийшли з потужної комерційної структури. Як оцінює період «Континіуму» в своєму житті? Чи підтримуєте стосунки з колишніми партнерами по бізнесу?

– Робота в «Континіумі» – не згаяний час, це величезний досвід. Вважаю, що у здобутках цього товариства є й моя заслуга, адже я працював на різних посадах, у тому числі й керівних. У 2002 році я вийшов із цього бізнесу, і відтоді мене з «Континіумом» практично нічого не пов’язує у плані ділових стосунків. А от людські стосунки, безперечно, залишилися.

– У той час, коли Ви працювали в «Континіумі», був скандал через зміну власника ТзОВ «Луцьккондитер». Пам’ятається, тоді інтереси «Континіуму» представляли саме Ви. Чи відслідковували ситуацію, як саме розвивався «Луцьккондитер» після зміни власника?

– Я займався юридичною складовою цього питання. А щодо комерційних процесів, то я їх ніколи не контролював.

– А цікавилися?

– До 2002 року – так. Пам’ятаю, що показники березня 2002 року були кращі, ніж за відповідний період 2001-го. Було нарощені обсяги виробництва, поставлені нові технологічні лінії. Що було далі, я дізнавався зі ЗМІ. Пам’ятаю, були процеси, пов’язані з реформуванням структури, чисельного складу…

– Якщо коротше, йдеться про скорочення…

– Ніякого скорочення як такого там не було. Змінювався штатний розпис інженерно-технічного складу. Ставилася мета запровадити нові види виробництва та вийти на ринки за межами Волині. А пізніше я дізнався з Інтернету, що «Луцьккондитер» був зреалізований власниками на користь інших юридичних осіб. Сьогодні «Континіуму» він не належить.

http://www.pravda.lutsk.ua/?p=5164

2 killabee

А по Куреню - бєс папутал)))) знаю, шо Ананіч продав 4 кафешки Чернецькому. Може Бургтин????

Опубліковано

Ех... Шкода Мрiю... Хоча зараз там можна вже й бомжiв зустрiти, але багато "iсторичних" моментiв пов"язано саме з нею :)

Опубліковано
Міська влада не може втручатися до ситуації з виселенням популярного луцького кафе «Мрія» з обжитого приміщення на проспекті Волі. Про це розповів журналістам міський голова Богдан Шиба, – інформує 9 квітня інтернет-видання «Волинська правда».

Богдан Шиба зазначив: «Це приватна власність, і ми туди не можемо втручатися, так само як у ситуації із «Мрією». Там власники вирішили продати приміщення, не зважаючи на те, що це кафе вже стало традиційним, навіть більш, як традиційним».

«Зараз ми думаємо, якщо так станеться, куди подіти кафе? Але ми не маємо впливу на власників, – це їхня воля», – додав міський голова.

Довідка «ВП»:

Фірмовий магазин виробничо-комерційної фірми «Луцьккондитер» та кафетерій «Мрія» невдовзі виселять із приміщення в самісінькому центрі Луцька. Як пояснили у відділі міської комунальної власності департаменту економіки луцького муніципалітету, це приміщення перебуває у приватній власності, а тому міська влада до виселення не має стосунку.

Натомість у юридичному відділі ВКФ «Луцьккондитер» підтвердили факт майбутньої зміни приміщення. Як розповіли «ВП», наразі спливає термін оренди цього приміщення, тож фахівці фабрики займаються пошуками нового місця для фірмового магазину. Однак, запевнили юристи, поточний місяць «Мрія» ще працюватиме у звичному для відвідувачів приміщенні.

©

Опубліковано

SunSeth

жаль...

«Зараз ми думаємо, якщо так станеться, куди подіти кафе? Але ми не маємо впливу на власників, – це їхня воля», – додав міський голова.

Єнто шо, мерія шота іщєть?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...