Перейти до змісту

Здати на права. (водійські)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А зараз зовсім можна купити права чи не?, просто так ради цікавості питаю!

можна... і приєднатись до компанії януковича і сеперетистів автоматично тоже можна!

Опубліковано

Думаю, ось на 17 років здавати на права. Хто що чюв, куда найкраще буде піти? Які умови будуть?. Хто що знає напишіть будь - ласка. Дякую.

Опубліковано

Думаю, ось на 17 років здавати на права. Хто що чюв, куда найкраще буде піти? Які умови будуть?. Хто що знає напишіть будь - ласка. Дякую.

Є хто?.

Опубліковано

Хтось зможе підсказати?

Думаю, ось на 17 років здавати на права. Хто що чюв, куда найкраще буде піти? Які умови будуть?. Хто що знає напишіть будь - ласка. Дякую

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

Так а що тут підказувати, ідеш в автошколу вчишся і здаєш.

Я в вчився в спілці автомобілістів, навчання десь 2 міс. Заняття 4 рази на тиждень по дві години, заняття починаються в 19 год., водіння зранку. В нас був дуже хороший викладач (на жаль не пам'ятаю ім'я), розказував дуже доступно і зрозуміло. Автопарк теж у відносно доброму стані, порівняно з машинами ТСОУ то взагалі небо і земля.

Після навчання здати екзамен в ГАІ самому реально, нічого складного там нема.

Змінено користувачем Lisovic
Опубліковано (змінено)

В 17 лет Можете сдать на "водительское удостоверение" категории - скутер, мотык, скутер с кАляской. На остальное - ждите ещё год.

ЗЫ. Пан lisovic - не знаете законодательства? Еште Сникерс - "iнодi краще жувати, нiж говорити"

Змінено користувачем DarkMonk
Опубліковано (змінено)

ЗЫ. Пан lisovic - не знаете законодательства? Еште Сникерс - "iнодi краще жувати, нiж говорити"

Пан DarkMonk а дай мені посилання на закондавство де вказано що вчитись і здавати екзамен на категорію "В" можна лише з 18.

п.с. знайшов вже сам, навчатись можна, але до екзамена допустять коли стукне 18.

Змінено користувачем Lisovic
Опубліковано

навчаюсь в тсоу на категорію "б" навчання вартує 2800грн., заняття проходять з понеділка по четвер з 18.00 до 20.00 спочатку теорія потім в кінці заняття викладач дає тести щоб закріпився матеріал. кожний пункт розжовує як для "блондинів", інтсруктор також навчає гарно, постійно питає чи є якісь питання, дає поради які ніде не вчать а в житті пригодиться. в загальному мені дуже подобається.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Найдешевше в Теремно, незнаю телефон але можете пошукати в інеті, там здається все-все обходиться в 3200, знайома навчалась два місяці тому

Опубліковано

На Карбишева в АС автошколі.

яка(і) категорія(рії)?

просто там працю недалеко, думаю все таки вже пітти да записатись і здати

Опубліковано

На Карбишева в АС автошколі.

яка(і) категорія(рії)?

просто там працю недалеко, думаю все таки вже пітти да записатись і здати

B. Їй більше не потрібно. Взнавав про дану категорію у іншиа автошколах, там дорожче.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...