Перейти до змісту

Здати на права. (водійські)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зараз так вчать, що краще туді не ходити! + помучать та щей на бензин, купував два рокі назад в досафі, і добре, що купив бо група ше два місяці ходила по екзаменах. А взагалі самий кращий варінт, якшо є авто самому навчитись, відчути машину, головне правила добре знати, І можна, не ходити туди вчитись, а просто купити, набагато простіший варіант і менше геморою! І доречі знаю людей які покупляли права і їздять краще за тих хто вчився, бо стаж до отримання прав був більший, І то все міфи шо там говорять, не купуйте бо купують лише чайнікі!

Певно атестат ви теж купували, бо краще за тих хто вчився писати не навчилися!

• +1 1
Опубліковано

Зараз так вчать що краще туді неходити! + помучать та щей на бензин, купував два рокі назад в досафі, і добре, що купив бо група ше два місяці ходила по екзаменах. А взагалі самий кращий варінт якшо є авто самому навчитись, відчути машину, головне правила добре знати, І можна, не ходити туди вчитись, а просто купити, набагато простіший варіант і менше геморою! І доречі знаю людей які покупляли права і їздять краще за тих хто вчився, бо стаж до отримання прав був більший, І то все міфи шо там говорять, не купуйте бо купують лише чайнікі!

ага а купить права той що навіть заводити невміє толком. знаєм ми такіх, сам вчився на правах ніякого гемору немає, навіть приємно на дівчат з групи подивитись допомогти їм :wub: а про випускну п*янку взагалі мовчу)

п.с раджу походити, досить цікаво там)

Опубліковано

Вчитися треба! Бо можливо хоч 10-15% знань в голові залишиться.

Тішитися, що все знаєш не варто! Бо навіть коли людина з багаторічним досвідом водіння перечитує раз на рік/два книжку ПДР дізнається багато нового, що ніби вона мала б знати.

Не знаю, як зараз там на заняттях, але мені вистачило лише прослухавши на уроках в доступній формі лекції, щоб самостійно здати іспит в ДАІ (правда з другого разу :D) Як зараз пам"ятаю: книжку з ПДР купив лише на 3-му тижні навчання.

Опубліковано

то певно ви два роки надаз здалали на права чи може ще пізніше! Зараз ціни, що купити, що здавати майже суттєво не різняться! І доречі щоб з того змінило, якшо я без прав до того вже 2 роки їздив??? Щоб мене навчив той інструктор, як правильно паркуватись, чи рух в потоці? Чи правила зі мною відкрив би і вчив? Інструктор тут до одного місця, Все залежить від бажання водія і від усвідомлення того, що якщо не вчити правила, то можна зіграти в ящик чи попасти на бабкі! Інструктором для мене був батько і друг один і нічого катаюся якось особо крупних штрафів ше не платив!

здавав прошлого літа, за гроші можна купите все крім життя , чи своє чи другої особи , а за кермом це саме головне, машину розбити це щастя гроші ніщо в порівнянні з чиїмсь життям.

То добре що ви такі усвідомлені, навчені, але не забувайте що всі не такі як ви, і радити купити права це просто убого.

п.с " якось особо крупних штрафів ше не платив" ага алеж всетакі якізь платили, ось і визалить своєріднє домашнє навчання.

я теж вмів їздити правала знав ще до того поки пішов вчитись, але в школі відкрили очі на багато ситуацій в який я би сам 80% неправельно поступив би.

• +1 2
Опубліковано

Хочу здати на категорію С, при цьому маю кат. А В. Був в ДООСАФі казали що можна здавати зразу на D (автобус), потім лише доплачуєш і отримуєш кат. С. кажуть так усі роблять. Це можливо не маючи кат. С, отримати D? Чи не буде якихось заморочок при отримані посвідчення, адже наскільки я знаю, на автобус потрібно 2 роки стажу кат. С. Хто так вчився просвітіть.

Опубліковано

Хочу здати на категорію С, при цьому маю кат. А В. Був в ДООСАФі казали що можна здавати зразу на D (автобус), потім лише доплачуєш і отримуєш кат. С. кажуть так усі роблять. Це можливо не маючи кат. С, отримати D? Чи не буде якихось заморочок при отримані посвідчення, адже наскільки я знаю, на автобус потрібно 2 роки стажу кат. С. Хто так вчився просвітіть.

Стажу треба мати 3 роки, але можна І В

Опубліковано

Стажу треба мати 3 роки, але можна І В. В мене є стаж водіння 7років, але тільки кат АВ, кат. С-хочу відкрити.

Опубліковано

то певно ви два роки надаз здалали на права чи може ще пізніше! Зараз ціни, що купити, що здавати майже суттєво не різняться! І доречі щоб з того змінило, якшо я без прав до того вже 2 роки їздив??? Щоб мене навчив той інструктор, як правильно паркуватись, чи рух в потоці? Чи правила зі мною відкрив би і вчив? Інструктор тут до одного місця, Все залежить від бажання водія і від усвідомлення того, що якщо не вчити правила, то можна зіграти в ящик чи попасти на бабкі! Інструктором для мене був батько і друг один і нічого катаюся якось особо крупних штрафів ше не платив!

здавав прошлого літа, за гроші можна купите все крім життя , чи своє чи другої особи , а за кермом це саме головне, машину розбити це щастя гроші ніщо в порівнянні з чиїмсь життям.

То добре що ви такі усвідомлені, навчені, але не забувайте що всі не такі як ви, і радити купити права це просто убого.

п.с " якось особо крупних штрафів ше не платив" ага алеж всетакі якізь платили, ось і визалить своєріднє домашнє навчання.

я теж вмів їздити правала знав ще до того поки пішов вчитись, але в школі відкрили очі на багато ситуацій в який я би сам 80% неправельно поступив би.

+100500!!! Те ж саме, зараз навчаюсь на кат. B, C. Багато звичайно залежить від бажання навчитись і щось знати і просто вчити правила дорожнього руху. Але вчитель у автошколі дає дуже багато чого такого, про що не прочитаєш ні в одній книжці.

• 1 місяць потому...
Опубліковано (змінено)

На днях здали на права, чекати самого бланка в школі сказали 2 місяці, в МРЕО черга...... :0152::0156:

Змінено користувачем Tani
Опубліковано

На днях здали на права, чекати самого бланка в школі сказали 2 місяці, в МРЕО черга...... :0152::0156:

Можно применить ускоритель... :)

в розмірі 100-150 грн)

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Как сейчас обстоят дела с ЭКСТЕРНОМ? Судя с этого (см.ниже) его ни кто не отменял.....

"Постановлением Кабмина Украины № 340 от 08.05.1993 года предусмотрено, что граждан, которые по уважительным причинам (определенный режим работы, семейные обстоятельства и др.) не могут посещать занятия по подготовке или переподготовке водителей, начальник УГАИ МВД Украины может допустить к сдаче экзаменов для получения удостоверения водителя экстерном. Однако не на все категории «прав», а только «А» и «В».".

Опубліковано

Я могу.... цена шеколадная 1500гривень. НО....

Те кто выучился весной, до сих пор права не получили....

Интересует ЭКСТЕРН!!!!! Другими словами "ускоритель"!!!!

Опубліковано

Тільки не ЛНТУ !!! Розвод людей на гроші і тільки всього , Я числюсь в групі яка поступила в січні на навчання але права ще досі ніхто не получив, замучились вже всі бігати , вони набирали на навчання людей, хоча на той момент у них вже забрали ліцензію , і не зареєстрували групу в МРЕВ , зараз видали самим настирним свідоцтва про закінчення автошколи і сказали самим ходити в мрев і вимагати щоб прийняли екзамен , а там тільки кажуть допобачення. Так що краще туди ні ногою , і гроші за навчання не повертають. Інструктори також говорили щом їм грошей ніхто не заплатив за роботу (((((

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Доброго дня всім, я маю посвідчення водія з 2002 року... але останні 7 років не їздила, мені хтось казав що в Крупі чи то в Кульчині є площадка з розміткою та всім іншим, може хтось знає де вона.... чи може щось схоже, де можна попрактикуватись, відчути габарити авто без травм для оточуючих :_08: . Дякую.

Опубліковано

Доброго дня всім, я маю посвідчення водія з 2002 року... але останні 7 років не їздила, мені хтось казав що в Крупі чи то в Кульчині є площадка з розміткою та всім іншим, може хтось знає де вона.... чи може щось схоже, де можна попрактикуватись, відчути габарити авто без травм для оточуючих :_08: . Дякую.

в крупі точно мінус)

Опубліковано

Безперервний стаж це?Це типу працювати??? хто знає ше за скільки можна "Прискорити " виготовлення прав кат "C D E" Кагбе цікаво скільки коштує! І чи можливо за один раз це зробити!?

Опубліковано
Безперервний стаж це?Це типу працювати??? хто знає ше за скільки можна "Прискорити " виготовлення прав кат "C D E" Кагбе цікаво скільки коштує! І чи можливо за один раз це зробити!?

На рахунок стажу: мається на увазі що стаж має бути по даний час. Наприклад якщо у вас було авто з 2003-2008 роки, то якби є 5 років але це не те, потрібно щоб на Вас було авто, або у Вас було доручення на керування т/з відповідно на даний момент, а вже з якого часу воно у Вас визначаэ к-сть років стажу.

Що прискорити? Ви навчаєтесь у автошколі отримуєте свідоцтво і здаєте іспит в МРЕО. В іншому випадку ви купуєте права. Так що Ви хочете прискорити ? :_04:

Такої категорії "Е" зараз немає, вона поділена на СЕ,С1Е, ВЕ, іт.д. За один раз можна зробити якщо у Вас є відповідний стаж.

Опубліковано

На рахунок стажу: мається на увазі що стаж має бути по даний час. Наприклад якщо у вас було авто з 2003-2008 роки, то якби є 5 років але це не те, потрібно щоб на Вас було авто, або у Вас було доручення на керування т/з відповідно на даний момент, а вже з якого часу воно у Вас визначаэ к-сть років стажу.

Що прискорити? Ви навчаєтесь у автошколі отримуєте свідоцтво і здаєте іспит в МРЕО. В іншому випадку ви купуєте права. Так що Ви хочете прискорити ? :_04:

Такої категорії "Е" зараз немає, вона поділена на СЕ,С1Е, ВЕ, іт.д. За один раз можна зробити якщо у Вас є відповідний стаж.

та да мене цікавить купити ,тобто всеодно треба стаж*?

• -1 1
Опубліковано

Категорія "Е" є, але сама по собі вона не буває. Ви ж не будете на причепі їздити :-)

Так що, вона буває лише в поєднанні з іншими категоріями.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...