Перейти до змісту

Довибори до ВРУ. Округ №23. За кого голосувати?

Basil

За кого б Ви проголосували 17 липня 2016 року на 23-му ВО  

24 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Вирішив створити голосувалку. Уявіть, гіпотетично, що проживаєте на 23-му окрузі.

За кого б ви проголосували 17 липня 2016 року? Чому? Ваші коментарі...

Короткі відомості про кандидатів і їх програми тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За тих, хто преться з Луцька і т.д., точно ні... Є кілька одіозних особистостей у списку, яких я б навіть у кандидати не брав, їм швидше інші місця світять, а не ВР. Хоча там багато таких )

За якогось їхнього, місцевого. Але "ху із ху" на тому окрузі я не знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я дивуюся з таких кадрів:

Богун
Максим Валерійович
народився 6 жовтня 1982 року в місті Нойштрелітц, Німеччина, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Як людина, яка не живе на Волині, не знаючи її проблем, може відстоювати інтереси громади у ВР? (ритрично)

Або такий:

Веніславський
Федір Володимирович
народився 16 травня 1969 року в смт Олика Ківерцівського району Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, доцент кафедри конституційного права України, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, безпартійний, проживає в місті Харкові, судимість відсутня, самовисування.

Ой, читаючи далі, а там - кожен другий такий. ППЦ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ті що пруться з Києва, Житомира, Харкова? Деякі з них навіть не родились в окрузі....

З місцевими інша історія: округ відносно великий, чотири райони: Маневицький, Ківерцівський. Камінь-Каширський, Любешівський.

Я до того, що про кандидата з Любешівщини, чи Камінь-Каширська зовсім не знають в Ківерцівському районі і навпаки.

Тобто Ківерцівщина буде голосувати за свого кандидата, Любешівщина за свого, Маневиччина за свого. тощо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

більше кандидатів, менша прохідна планка (кількість голосів) для переможця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дозволю собі вступитися за Федора Веніславського. Відразу хочу сказати, що особисто його не знаю, не є його довіреною особою,  його інтересів не представляю. Я голосував за нього на минулих виборах. На тих виборах він зайняв третє місце після Єрємєєва і Кирди... Єрємєєва вже немає, але є Констанкевич (читай Палиця)... Я вважаю що головне завдання ВРУ це написання і прийняття грамотних законів... І мені здається, що в доцента  кафедри конституційного права НЮУ це вийде найкраще. Я за професіоналів в ВРУ. Це перше. Друге. Я на минулих виборах "пошерстив" інет і знайшов багато позитивних відгуків його студентів, зокрема і про те, що він "чесний препод" і вимагав знань. Це друге. І третє, його ім"я "вспливло" рік назад. Тут докладно про це.

Цитувати

За урядовою квотою до складу агенції мали обрати Наталю Корчак, з якою Арсеній Яценюк та Павло Петренко знайомі ще від інститутських часів, та Олександра Скопича (останнього джерела пов’язують з Олександром Турчиновим). Від громадських антикорупційних організацій членом агенції мав стати Федір Вениславський.

Та в останній момент домовленість зламали: отримавши два перші призначення, один із представників влади, голова Агенції держслужби Костянтин Ващенко вирішив не виконувати домовленість і не голосувати. Вениславському не вистачило одного голосу

Крім того, він хоч родом з Ківерцівського району, хоча й тут не проживає. тут трохи інформації про нього.

Одне, що мені не зрозуміло, це його "в"ялість" в проведенні агітації, як на минулих виборах, так і зараз. Не можу зрозуміти, чому?

Можливо, він просто чийсь (чий?) технічний кандидат, не хочу в те вірити. Можливо відсутність потужного фінансового ресурсу, що найбільш ймовірно...

Я вагався між ним і Імберовським, але Імберовського не зареєстрували. Тому так. Все, що намисано, імхо....

Вибачайте. якщо сумбурно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 хвилин тому, rl72 сказано:

більше кандидатів, менша прохідна планка (кількість голосів) для переможця

йєєсс, кеп...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Cherman сказано:

Знайомі лише декілька фамілій.

Нові обличчя української політики. ;)

7 хвилин тому, Cherman сказано:

Хто всі ці люди?

Кандидати в депутати ВРУ. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Basil сказал:

то мій голос за нього

Якщо створив голосувалку, то таке, як мінімум, не коректно :) Таке враження, що вивчається попередня думка і когось тут за лохів мають, створюючи подібну дискусію!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прошу пардону за політнекоректність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заходь до військомату, поставлю ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там тільки один з Ківерець ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадайте багатостраждальні  вибори мера Кривого рогу.

Опоблоковець, бувший риг Вілкул йшов ніздря в ніздрю з кандидатом від Самопомочі. Цей самопомічівець дійсно видно хороша , чесна людина.

Він мав усі шанси перемогти на повторних виборах.Але Вілкул знайшов до нього ключі (гроші, погрози, шантаж- не знаю що там вистрелило) і самопомічівець свою кандидатуру зняв.

В результаті Вілкул легко переміг Семенченка.

Вибори ,це велика гра, великі гроші, великі несподіванки і як і у футболі не завжди перемагає найсильніший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Basil сказано:

хто?

Кулачек 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, flashmax сказано:

Кулачек 

ти його в Ківерцях коли останній раз бачив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Basil сказано:

ти його в Ківерцях коли останній раз бачив?

та я так просто написав

я взагалі не піду, все рівно до влади прийдуть не ті люди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...