Перейти до змісту

Лагає укртелеком чи не тільки це у мене ?

Рекомендовані повідомлення

Така сама фігня, укртелеком , м'яко кажучи, забембав. На жаль, вибору нема, мушу терпіти. пінг 20 за щастя)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

час від часу також лагає.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В районах наших переважно Укртелеком (сиджу в ОДА), так як минулого тижня там в деяких районах був локальний армагєддєц з погодою - відеоконференція накривалася тазіком. Мідним. Інет - 100 мегабіт + гігабіт (в мене)... В кого не Укртелеком (а там таки АДСЛ переважно, про який я забув як страшний сон років 5 тому, як вдома, так і на роботі) - було все ОК. Ну і окремі пару ласкавих про airbites в часному секторі... Після грози в людей, там де навіть ОПТИКА з конвертором на горищі була, повиздихали роутери... А не раціональніше то все ставити в ПІДВАЛ (оптику, а роутер - в хаті)? У себе вдома, в 5-поверхівці (попавши на 1600 грн через грозу - проведено православно, без "воздушок") "героям-естетам", що підключалися до Київстару за принципом "5 поверх, проведи з-під даху прямо в квартиру, ремонт в мене" під загрозою повідривати кабелі (і тсссс.... підпалити двері) пояснив - проведи по ПІД'ЇЗДУ, і ПО КВАРТИРІ, і до ср@ки твій ремонт - вита пара коридору не псує, особливо в КОРОБІ... Чи краще без інету всім будинком після грози тиждень сидіти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...