Перейти до змісту

Продам смачну клубніку

lanima

Рекомендовані повідомлення

Продається смачна стигла клубнічка.

Вирощена недалеко від луцька. Збирається кожного ранку.

Не моя. Продає добрий знайомий. На північному ринку.( Шукайте хлопця з фото)

Вчора ціна була 20грн. Сьогодні питайте))

Тел. +380 99 755 0733

lilNoLrsbRs.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю, цього хлопця, полуниця у нього справді добра. Рекомендую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

брав, дуже смачна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ап

Хто ще не закупився на варення, поспішайте. З такою сирою погодою сезон буде недовгим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б взяв би п'яток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запитаю завтра))))

А краще подзвоніть і домовтеся. Буде швидше))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 годин тому, MrVes сказано:

Ціна?

Все ще  по 20грн. Плюс торг))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ото ціни, я ще 2 неділі тому за межами міста купував по 20, зараз там по 15 (в сторону Рожища)

на Ювілейному взагалі бабульки продають по 37,при тому, що у магазинах по 30, що за маразм? цього року ціна на полуницю має бути в районі 10грн, так як такого врожаю вже давно не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 минут назад, ipua сказал:

Для чого вводити людей в оману? 

Сьогодні зателефонував до цього мудака. Сказав, що ціна 20 грн. Через 20 хв. я вже був на північному. Їхав спеціально. Ціна 25 грн. Клубніка посередня. Запитав, що за фігня??? В відповідь промимрив, щось на зразок вчора була по 20-ть, а сьогодні продаєм по 25. Нікому не рокомендую мати діло з цим мудаком 

Дійсно якийсь мудак, - по телефону говорить одне, по факту зовсім інше. Треба було в нього кілограм забрати за витрати на пальне

ТС і собі "підмочує" репутацію, рекомендуючи таких добрих знайомих

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, Selbeor сказано:

Дійсно якийсь мудак, - по телефону говорить одне, по факту зовсім інше. Треба було в нього кілограм забрати за витрати на пальне

ТС і собі "підмочує" репутацію, рекомендуючи таких добрих знайомих

Люди, будьте трохи толерантніші. Не варто когось обзивати і робити категоричні висновки через одну неприємну ситуацію.

Мій знайомий вчинив абсолютно неправильно.

Проте це не відміняє факту, що суниця насправді смачна. Так, не надто велика, бо не напхана хімією.

Я не можу розписуватися за весь врожай, але та що я їла, була соковита , солодка і неймовірно пахла суницями.

В мене також є ці сорти, вони дуже добре підходять для варення в власному соку і компотів. Тому й порадила іншим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, lanima сказано:

Люди, будьте трохи толерантніші. Не варто когось обзивати і робити категоричні висновки через одну неприємну ситуацію.

Мій знайомий вчинив абсолютно неправильно.

Проте це не відміняє факту, що суниця насправді смачна. Так, не надто велика, бо не напхана хімією.

Я не можу розписуватися за весь врожай, але та що я їла, була соковита , солодка і неймовірно пахла суницями.

В мене також є ці сорти, вони дуже добре підходять для варення в власному соку і компотів. Тому й порадила іншим.

Скажу за себе: підстав для толерантності не бачу. По факту маємо "развод". Оплатіть рахунки +20% - тоді й поговоримо.

З.І. Подача оголошення в форматі "мапєд нє мой" також говорить про те, що я написав вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То що продається? Суниця чи полуниця? За 20 чи за 25 грн?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суниця садова великоплідна)

По народному клубніка, полуниця в т.д.

По ціні хз...ринок

На рахунок" мопєд не мой". Оголошення було повністю моєю ініціативою.

Така вже я, люблю ділитися внформацією))))

Знайомий дізнався про нього сьогодні зранку, коли я запитала по скільки клубніка. Поскільки це було з самого ранку, думаю, він назвав мені вчорашню ціну. А на ринку зорієнтувався і поставив, як усі. Звідси і прикрі непорозуміння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, lanima сказал:

він назвав мені вчорашню ціну. А на ринку зорієнтувався і поставив, як усі. Звідси і прикрі непорозуміння.

1 час назад, ipua сказал:

Сьогодні зателефонував до цього мудака. Сказав, що ціна 20 грн. Через 20 хв. я вже був на північному. Їхав спеціально. Ціна 25 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, Віталька said:

я ще 2 неділі тому за межами міста купував по 20, зараз там по 15 (в сторону Рожища)

Де саме? Буду там днями проїжджати. 

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@yu2007 по обочині стоять бабульки, ставлять як усі, але я завжди збиваю ціну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...