Перейти до змісту

Чемпіонат світу - 2018

Svityaz

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 665
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хлопці, а може політику перенесемо в іншу, відповідну, тему?

Кожен вирішує для себе, хтось дає чи бере хабаря, але рве рубаху, бо бойкотує чемпіонат світу, а хтось кожен день своєю працею допомагає країні, але дивится красивий футбол. Хто більший патріот? Питання суто риторичне і нікому не адресоване.

А з іншого боку, на приготування були затрачені колосальні кошти, і ще питання куди б вони пішли, якби не було чемпіонату.

А тепер по темі.

Як вам матч який видали Португалія та Іспанія? По моєму - просто цукерочка! 

Опубліковано
1 час назад, KGress сказал:

Главный тренер «Динамо» Александр Хацкевич сказал

Людина не українець і має свою думку, він не за путлера, а за футбол! Різницю відчуваєш? І постять це зрозуміло хто, сайт-першоджерело ukrainefootball який пляше під Ахмета і не має навіть україномовної версії, то про що мова?

1 час назад, KGress сказал:

Просто лишу це тут:

Дуже популярне: вкину, а ви тут хавайте, з тонким натяком... На що розраховуєш? :)

Опубліковано
4 часа назад, Nokian сказал:

Між тим ці клуби прославляють та пропагують саме ЦЮ КРАЇНУ

Запам'ятай одне: власник цього клубу Ахмет і його ставленики розв'язали війну в Україні!!! Скільки ще тобі про це втулмачувати? Ті мабуть у бронепоїзді, що до тебе ніяк не дойде!!! Пиши далі всяку ...ню! Просто пісець що за людина... Постав собі за ікону Ахмета з шлюхтером і молись на те, що вони тобі приносять!!! Якщо тобі таке не зрозуміло, то з тобою взагалі немає про що говорити!!! Ніхто тебе не тролить - ти сам себе тролиш своїми дописами :) Ну це твоє, живи сам з цим... :)

Опубліковано
54 минуты назад, Arden сказал:

Як вам матч який видали Португалія та Іспанія? По моєму - просто цукерочка

Класна гра! Такі матчі - прикраса любого чемпіонату!

Опубліковано
2 годин тому, KGress сказано:

Главный тренер «Динамо» Александр Хацкевич сказал, что на ЧМ-2018 в первую очередь будет болеть за «красивый футбол».

«На нынешнем чемпионате фавориты Германия, Бразилия, Франция, Аргентина. Но буду переживать и за российскую сборную.

Щось я від Ахметова такого не чуа.

31 хвилин тому, igorgame сказано:

Ніхто тебе не тролить

Це я не до тебе звертався, ти тролити не вмієш.Як і бачити на кілька кроків вперед.

Ти маєш право висловлювати свою думку точно так само, як і я.

Тому просто проходь повз мої пости, а  буду повз твої.

Опубліковано
10 часов назад, Nokian сказал:

Щось я від Ахметова такого не чуа.

Вах-вах :) От і подивись на пару кроків вперед якщо такий кмітливий - Ахмет тому зі своїх кАналів і прибрав трансляції ЧС, щоб на нього тінь не падала і про нього нічого не казали, бо і так по вуха винний! Хитрий татарин! А з тебе копійчину він мовчки здере!:) А до чого порівняння висловлювань тренера Білоруса і ніби як українця не тренера Ахмєта? :) Як же ти його кохаєш я бачу... :)

Прохожу повз, бо читати твій брєд і палку любов до сепарського шлюхтера - це щось з чимось... :)

Опубліковано
17 часов назад, KGress сказал:

Просто лишу це тут:

А це теж на вздогонку тим хто всяку лабуду постить з різних Трибун і Ко.

Цитата

Александр Хацкевич: «Я не общаюсь с белорусскими СМИ, не знаю откуда пошла информация»

Александр Николаевич, какие у вас остались впечатления после стартовых поединков турнира?

— Первые игры, признаюсь, не оставили особых эмоций, но стоило встретиться двум европейским сборным, — и мы сразу увидели хороший футбол. До этого большого качества не было, а в матче, открывавшем чемпионат, Саудовская Аравия вообще разочаровала. Для уровня такого турнира эта команда оказалась откровенно не готова.

Многие специалисты считают, что это один Криштиану Роналду сыграл с Испанией вничью. Вы тоже находитесь под впечатлением игры португальца?

— Меня больше поразили не его голы, а то, как он работал на команду. Все футболисты сборной Португалии садились за линию мяча и компактно работали в обороне. Криштиану, конечно, проявил свое высочайшее мастерство, но в плане движения и отношения к команде он отыграл на порядок лучше, нежели в недавнем финале Лиги чемпионов.

У Испании было в два раза больше передач, а у Португалии  в два раза больше быстрых атак. Вам какой футбол по душе?

— Безусловно, я не против контроля мяча, но вчера испанцы, на мой взгляд, немного переигрывали. Особенно когда Иско падал в левую сторону — они там, на фланге, просто терялись. У португальцев были хорошие выходы из обороны в атаку, и мне ближе именно такой футбол. Надеюсь, на этом турнире будут еще показательные игры. Как вчера.

Вы уже отметили низкий уровень игры Саудовской Аравии. А хозяева турнира вас удивили?

— Я бы говорил в целом об этом матче, а он не оставил у меня сильного впечатления.

В интервью белорусским СМИ вы сказали, что будете симпатизировать хозяевам чемпионата. Как думаете, они далеко пойдут?

— Я не общаюсь с белорусскими СМИ — не знаю, откуда пошла эта информация...

Больше половины голов на турнире забиты после стандартных положений. Как вы считаете, это результат стартовых матчей?

— Не только. Видно, что команды хорошо работают над этим важным компонентом. Вот, Уругвай вроде бы и владел преимуществом, а забил только после стандарта. Впрочем, вы правы — в первых играх команды предпочитают действовать осторожно. В такой ситуации любой угловой — это уже голевой момент.

Ваша команда, кстати, уверенно занимает первое место в УПЛ по количеству голов, забитых после розыгрышей стандартных положений...

— Да, но всегда хочется большего. Забивать — это хорошо. Но важно еще и не пропускать, а с этим у нас хватало проблем. Так что будем работать, анализируя то, как действуют команды на чемпионате мира.

Сегодня там стартуют не только признанные фавориты  Франция и Аргентина, но и Хорватия. Команда, за которую выступает один из ваших подопечных, способна выстрелить?

— Безусловно, у хорватов большой потенциал. Хороший подбор игроков. Однако считать их удачное выступление сюрпризом будет неправильно. Сюрприз — это когда Исландия и Уэльс хорошо сыграли на минувшем чемпионате Европы, а у Хорватии всегда была сильная сборная. Я очень надеюсь, что этой команде принесет пользу и наш Йосип Пиварич. Желаю ему удачи.

Евгений ГРЕСЬ

Опубліковано

Як на мене арги їх просто недооцінили. Ісландці проста команда, що грають лише одну тактику, правда досконально.

Я очікував, що тут буде щось типу 4:0 чи 4:1. На техніці і швидкості вікінгів мали просто порвати. Місцями це проскакувало - згадайте скільки порушень було поблизу штрафної.

Опубліковано
6 часов назад, m-a-x сказал:

аргентину фтопку

М-да... Мати такий склад і показати "таку" гру??? Жах! На банці тримати Дібалу? Цей тренер багато "досягне"...

Опубліковано

Ну, Сампаолі Копа Америка з Чилі вигравав, Севілью в топ4 Іспанії приводив (чого наприклад Емері не робив), так що тренер він точно не поганий, та й нічия в першому матчі ще далеко не показник, щоб робити якісь висновки. Власне як і весь груповий турнір, бо на таких турнірах багато топ-збірних лиш з плей-офу грати розпочинають. Чемпіон Європи, Португалія, з Ісландією в групі теж внічию зіграла, нагадаю. Франція зі складом не гіршим шось теж не вразила, різниця лиш в тому, що французи забивши дурачка перемогли, а Аргентинці не забивши пенальті внічию зіграли

Опубліковано
5 часов назад, olsad сказал:

Севілью в топ4 Іспанії приводив (чого наприклад Емері не робив)

Тут мабуть щось сплутав :) Емері з Севільєю три рази поспіль Лігу Європи вигравав, а це крутіше буде ніж досягнення Сампаолі який всього один сезон тренував Севілью (2016—2017) :)

Опубліковано
1 година тому, igorgame сказано:

Німеччина - Мексика 0:1. Якщо вікінгів вам мало, ще є ацтеки :sm110:

Я встиг тільки на другий тайм бляха, і я не панімаю як вони виграли, німаки постійно «давили», ну ,але у мексиканців гарні контри виходили. 

Опубліковано

Бразилія 1-1 Швейцарія , вже і не знаю, що очікувати від цього чемпіонату, якийсь суцільний колапс))))

Опубліковано
1 час назад, veter сказал:

Бразилія 1-1 Швейцарія , вже і не знаю, що очікувати від цього чемпіонату, якийсь суцільний колапс))))

Ну це перші ігри... Ну а далі цікавіше буде, бо фаворитам треба реабілітація і очки набирати! :)

Опубліковано
14 часов назад, yura-patriot сказал:

Я встиг тільки на другий тайм бляха, і я не панімаю як вони виграли, німаки постійно «давили», ну ,але у мексиканців гарні контри виходили.

ну Мексика все здоров’я положила на цей матч, на перший тайм так точно))

але я вже за них топив це капець) треба щось міняти у футболі, набридли одні і тіж самі)

Опубліковано

Якщо після цієї поразки німці займуть у своїй групі 2 місце, а бразильці у своїй перше, то у нас буде супергра в 1/8 фіналу...

Опубліковано

да все нормально, фаворити не хотіли викладатися в першому матчі, тільки іспанці з португальцями не могли грати на розслабоні. На 2-3 тур буде зовсім інше налаштування.

Опубліковано

Це не злочин, якщо землю забрали не в тебе...

Ця фраза має постійно доноситися до всіх європейських політиків та бізнесменів.

http://hronika.info/mnenia/326604-chm-2018-raduet-chto-sredi-bolelschikov-net-liderov-zapadnyh-stran.html

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...