yu2007 Опубліковано 16 Червня, 2016 в 13:46 #51 Опубліковано 16 Червня, 2016 в 13:46 11 minutes ago, Соромітник said: @Nokian , а ти не хочеш А мені так видається, що пан Соромітник перегинає, і то так конкретно. А ще в ситуації з олійником ти стверджував, що все правильно зробив, а тут вже згадуєш, що сліпа куля може потрапити в чиюсь дружину чи дитину.
Соромітник Опубліковано 16 Червня, 2016 в 13:56 #52 Опубліковано 16 Червня, 2016 в 13:56 @yu2007 про кулю я нокіану відповів в його манері. А в пості вище свою точку зору висловив і повторюватися не вважаю за потрібне.
MANJAK11 Опубліковано 16 Червня, 2016 в 14:18 #53 Опубліковано 16 Червня, 2016 в 14:18 5 часов назад, Nokian сказал: А як ще , а не емоціями, можуть думати прихильники Ляшка? Чомусь те, що Лапін юрист , і всі тонкощі застосування зброї знає , їм в голову не приходять. свідкам фур з айфонами й доллара по 16 *вжепораскидатибоскоровпаде* взагалі властивість думати не притаманна, як показує практика. Інакше вони б побачили, що я задав конкретні питання, відповіді на які - суттєво проллють світло на ситуацію вцілому
yu2007 Опубліковано 16 Червня, 2016 в 14:30 #54 Опубліковано 16 Червня, 2016 в 14:30 35 minutes ago, Соромітник said: @yu2007 про кулю я нокіану відповів в його манері. А в пості вище свою точку зору висловив і повторюватися не вважаю за потрібне. Ну так, стадо виборців - це ні разу не повтор ))) Я не думаю, що виборча і депутатська діяльність Лапіна - це головна ідея обговорення в цій темі. Мова трішки про інше. Громадянин, професійний юрист, військовий з досвідом участі у бойових діях, делегат від громади до вищого законодавчого органу свідомо відкриває вогонь зі справжньої зброї у подвір'ї житлового будинку. Професійна деформація? Кхм. Тоді людині треба оформлювати лікарняний у ВРУ і відправляти на примусове лікування цієї деформації до відповідного "оздоровчого" закладу.
Lexx_Giant Опубліковано 21 Червня, 2016 в 08:16 #55 Опубліковано 21 Червня, 2016 в 08:16 Поки не буде у нас закону про зброю і її застосування для самозахисту, захисту свого майна і захисту по нападнику, який нападає на інших в твоїй присутності, так і далі будемо гадати і вгадувати, і ламати списи. Хочу щоб було так... Напад на твою власність, напад на тебе, на сторонню людину в твоїй присутності і у тебе є ЛЕГАЛЬНА зброя.. валиш виблядків і викликаєш поліцію, швидку. Гуманність, приводить до того, що барсеточники, гопниками.. і тд шваль, впевненюються в своїй безнаказаності а потім при нападі на громадян, в арці чи в підїзді перестарається і дубиною вбє когось. Краще це бидло покласти 1 раз в землю і буде урок десяткам таких уродів. Я особисто за володіння громадян зброєю і за збройний захист свого життя, свого майна і своїх людей. З умовою перебування з нею у тверезому стані і пройшовши ВСІ відповідні комісії і навчання. Сам ношу зброю третій рік, володію також нарізною напівавтоматичною зброєю. Вчу користуватися дружину і доньку, щоб могли захистися в мою відсутність.
alexvvv Опубліковано 21 Червня, 2016 в 08:20 #56 Опубліковано 21 Червня, 2016 в 08:20 Не зрозуміло, що заважає прийняти такий закон.
Lexx_Giant Опубліковано 21 Червня, 2016 в 08:28 #57 Опубліковано 21 Червня, 2016 в 08:28 http://zbroya.info/uk/blog/9857_georgii-uchaikin-ukrayintsi-povinni-mati-rivni-prava-na-zbroinii-zakhist/
alexvvv Опубліковано 21 Червня, 2016 в 08:38 #58 Опубліковано 21 Червня, 2016 в 08:38 Із базою власників вогнепальної зброї навіть ту ж мобілізацію проводити було би легше, чи організовувати якусь територіальну оборону.
Zevs_Isver Опубліковано 21 Червня, 2016 в 08:41 #59 Опубліковано 21 Червня, 2016 в 08:41 1 хвилина тому, alexvvv сказано: Із базою власників вогнепальної зброї навіть ту ж мобілізацію проводити було би легше, чи організовувати якусь територіальну оборону. половина, якщо не більша, травматистів "парєшали" собі через ВартуПорядку щоб було чим перед пацанами похвалитися.... а ти кажеш територіальна оборона....
alexvvv Опубліковано 21 Червня, 2016 в 08:44 #60 Опубліковано 21 Червня, 2016 в 08:44 2 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: половина, якщо не більша, травматистів "парєшали" собі через ВартуПорядку щоб було чим перед пацанами похвалитися.... а ти кажеш територіальна оборона.... Як би треба, щоб працювали закони, а не рєшали.
Lexx_Giant Опубліковано 21 Червня, 2016 в 08:44 #61 Опубліковано 21 Червня, 2016 в 08:44 Мобілізація і бази військоматівські.. те взагалі окрема тема. А от тероборону, згоден на 100%. Озброєна громада села, району, міста.. правильно навчена і вмотивована це велика сила.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.