DMK Опубліковано 31 Травня, 2016 в 21:09 #26 Опубліковано 31 Травня, 2016 в 21:09 Я нічого проти не маю, і абсолютно не переживав за свої гроші. Я залишив своє слово тут, бо читаю вже другу тему про тебе, і одне те саме.
yurkkkin Опубліковано 31 Травня, 2016 в 22:43 #27 Опубліковано 31 Травня, 2016 в 22:43 2 часа назад, yu2007 сказал: Щось не до кінця зрозуміло (мо туплю). Олексій пише, що дав гроші за телефон ще в листопаді 15го. Юра пише, що був вльот на останній раз, як замовляв телефон (тобто ще в 15 році чи як?). І вльот на товар. Розлочка ж не товар? Чи на розлочці теж був вльот? І хто рахунок заблокував? АппМарк казав, що "пожартував" на рахунок поліції. Збрехав? Поліції не було, в приват банк була скарга .
paksivatova Опубліковано 1 Червня, 2016 в 08:21 Автор #28 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 08:21 9 часов назад, yurkkkin сказал: Поліції не було, в приват банк була скарга . приват не блокирует карты по скаргам! только после заявы в полицию. з.ы. дай номер своего мобильного. 1
Demeter Опубліковано 1 Червня, 2016 в 08:56 #29 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 08:56 12 годин тому, yu2007 сказано: І хто рахунок заблокував? АппМарк казав, що "пожартував" на рахунок поліції. Збрехав? Мабуть ще декілька "інвесторів" Юриного бізнесу, які на борді не відписувались, але їдять ті самі "завтракі"
paksivatova Опубліковано 1 Червня, 2016 в 17:11 Автор #30 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 17:11 21 час назад, yurkkkin сказал: при чому тут ситуація з вібромоторчиком? Ти не захотів чекати , я тобі помоєму відразу гроші перевів назад. Как никак но пацан пытается пыхтеть. Крутиться- вертеться. Он не ноет что жизнь гавно и нет денег и заработать негде. Он просто пытается и старается. Я бы и не создавал этой темы если бы он сам не предложил вернуть инвестицию и не пропал опять. Так что как по мне это всего лишь тема-шоу на борде которая поддержит репутацию Юркина а как побочный эффект даст определенную рекламу его личности. 1
Юріч Опубліковано 1 Червня, 2016 в 17:27 #31 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 17:27 16 минут назад, paksivatova сказал: Так что как по мне это всего лишь тема-шоу на борде которая поддержит репутацию Юркина Ви це серйозно??? Да після цих тем я, наприклад, точно не буду звертатись до такого бізнесмена. Ненавиджу, коли мені винні гроші і кормлять завтраками. Якого милого я маю переживати, нервувати, лізти з шкіри, щоб перекрити відсутність моїх грошей лише тому, що якийсь там ділок 16 минут назад, paksivatova сказал: пытается пыхтеть. Крутиться- вертеться. Он не ноет что жизнь гавно и нет денег и заработать негде. Он просто пытается и старается. ???
MANJAK11 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 17:38 #32 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 17:38 7 минут назад, Alexander Lucky:) сказал: Ви це серйозно??? Да після цих тем я, наприклад, точно не буду звертатись до такого бізнесмена. Ненавиджу, коли мені винні гроші і кормлять завтраками. Якого милого я маю переживати, нервувати, лізти з шкіри, щоб перекрити відсутність моїх грошей лише тому, що якийсь там ділок ??? Абсолютно згідний . Тим знайомим, яким ще позичаю гроші, завжди кажу, краще просити на місяць, а віддати через два дні, ніж просити на два дні, а віддати через місяць. В першому випадку при нагоді я позичу знов, в другому вже навряд чи, хоча гроші ніби й повернуті в обох випадках
paksivatova Опубліковано 1 Червня, 2016 в 17:41 Автор #33 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 17:41 11 минуту назад, Alexander Lucky:) сказал: Ви це серйозно??? Да після цих тем я, наприклад, точно не буду звертатись до такого бізнесмена. Ненавиджу, коли мені винні гроші і кормлять завтраками. Якого милого я маю переживати, нервувати, лізти з шкіри, щоб перекрити відсутність моїх грошей лише тому, що якийсь там ділок ??? Кто любит стабильность. Тот зарабатывает стабильно 2500 Грн в месяц и доволен. А авантюристы могут в месяц и 20 тыс заработать а иногда и 100 Грн в месяц не выходит по принципу утром стулья - вечером деньги. Стабильный продавец с качественным товаром. Потому каждый решает сам для себя. 1
MANJAK11 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 17:43 #34 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 17:43 Только что, paksivatova сказал: Потому каждый решает сам для себя. Тут теж згідний
Юріч Опубліковано 1 Червня, 2016 в 18:01 #35 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 18:01 23 минуты назад, paksivatova сказал: Кто любит стабильность. Тот зарабатывает стабильно 2500 Грн в месяц и доволен. А авантюристы могут в месяц и 20 тыс заработать а иногда и 100 Грн в месяц не выходит В отношении денег, я люблю стабильность. Только зарабатываю я не 2500, и не 5000, и не 8000 грн. Зато стабильно. НО речь не обо мне, а о том, с кем иметь дело. Так вот с такими людьми, которые перекрывают свои старые долги за счёт долгов новых - не имею желания связываться. Понимаю, что от этого никто не застрахован, но в данном случае - предупреждён, значит вооружен.
Saddy Опубліковано 1 Червня, 2016 в 18:30 #36 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 18:30 27 минут назад, Alexander Lucky:) сказал: людьми, которые перекрывают свои старые долги за счёт долгов новых ммм
Юріч Опубліковано 1 Червня, 2016 в 18:38 #37 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 18:38 @Saddy , коли писав, також згадував МММ)).
Ha3aP Опубліковано 1 Червня, 2016 в 18:54 #38 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 18:54 On 31.05.2016 at 17:12, halcogen сказано: Ви не повірете, але й в Луцьку є громадяни, для яких ті 600 доларів як для пересічного 600 грн. Тіпа і граші, але єслі что то не смертельно ))) Якщо для них 600 баксів не гроші то і 1000 баксів знайдуть на новий. В чому сенс отакої махінації? Економія? Хах, вже смішно! Екстрім? Як варіант, кучеряво жити не заборониш ))
taurus07 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 20:21 #39 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 20:21 2 часа назад, Alexander Lucky:) сказал: Ви це серйозно??? Да після цих тем я, наприклад, точно не буду звертатись до такого бізнесмена. якщо чоловік після цієї епопеї позакриває борги, то при необхідності замовлення аналогічного товару я віддам перевагу йому ніж нонейму без репутації чи з 1-2 позитивними оборудками. поки не ховається і намагається відписуватись, схоже шо дійсно має проблеми і хоче віддати (правда якби він у мене взяв 500 баксів може б я і по іншому думав ))) ну але поки зі сторони здається шо надія є. Надія була б звичайно більшою, якби розділ борди "шукаю додатковий заробіток" ряснів дописами обвинуваченого...
paksivatova Опубліковано 1 Червня, 2016 в 21:32 Автор #40 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 21:32 3 часа назад, MANJAK11 сказал: Абсолютно згідний . Тим знайомим, яким ще позичаю гроші, завжди кажу, краще просити на місяць, а віддати через два дні, ніж просити на два дні, а віддати через місяць. В першому випадку при нагоді я позичу знов, в другому вже навряд чи, хоча гроші ніби й повернуті в обох випадках Розумієш борг і передоплата за товар - це різні речі. Я вообще в долг деньги не даю. Только исключения по ситуации могут быть. Но вот предоплата за товар это другое дело. Щас есть объект на хх 000 Грн. Клиент даёт 100% предоплату а я ему в свою очередь ооочень низкую цену! Все довольны в итоге. Я свои деньги не вкладываю, клиент покупает товар по низкой цене, мне остаётся определенный профит в виде денежных знаков. Отчего же предоплата это плохо? 1
paksivatova Опубліковано 1 Червня, 2016 в 21:41 Автор #41 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 21:41 1 час назад, taurus07 сказал: якщо чоловік після цієї епопеї позакриває борги, то при необхідності замовлення аналогічного товару я віддам перевагу йому ніж нонейму без репутації чи з 1-2 позитивними оборудками. поки не ховається і намагається відписуватись, схоже шо дійсно має проблеми і хоче віддати (правда якби він у мене взяв 500 баксів може б я і по іншому думав ))) ну але поки зі сторони здається шо надія є. Надія була б звичайно більшою, якби розділ борди "шукаю додатковий заробіток" ряснів дописами обвинуваченого... Так же и я считаю. Не смотря на борг в 550$ я приобрёл долгожданный новогодний подарок в травни у него. Потому что аппарат чистый. Новый. И с гарантией. У жены уже ровно год телефон от юного бизнесмена и так же все отлично с ним. У человека товар хороший. Просто финансами не научился грамотно распоряжаться. 1
MANJAK11 Опубліковано 2 Червня, 2016 в 05:11 #42 Опубліковано 2 Червня, 2016 в 05:11 7 часов назад, paksivatova сказал: Отчего же предоплата это плохо? якщо у випадку форсмажору, ви в строк можете погасити заборгованість, у разі її виникнення, то нічого поганого в передплаті немає й такий вид діяльності має місце бути, але коли приміром ви взяли передплати 50 000 ує, а попали в лікарню й товар згнив чи спортився чи взагалі його конфіскували ( чи будь якій інший форсмажор) то ваш сімейний бюджет рухне, й все нібито гарно здавалось спочатку, й гарний профіт у вигляді грошових знаків, й без власних капіталовкладень (бо такої суми нема), а в ітозі *Вон оно че Михалыч*, пішли по світу, образно кажучи . Кожному своє, як то кажуть
MANJAK11 Опубліковано 2 Червня, 2016 в 05:19 #43 Опубліковано 2 Червня, 2016 в 05:19 7 часов назад, paksivatova сказал: Так же и я считаю. Не смотря на борг в 550$ я приобрёл долгожданный новогодний подарок в травни у него. Потому что аппарат чистый. Новый. И с гарантией. У жены уже ровно год телефон от юного бизнесмена и так же все отлично с ним. У человека товар хороший. Просто финансами не научился грамотно распоряжаться. смисл в цьому пості буде лише тоді коли вся сума боргу закриєтся , інакше я сумніваюсь що на всьому, що ви в нього купили, ви зекономили 550 баксів в загальному й якщо *відмотати назад*, то морально і фінансово (особисто мені) краще купити чуть дорожче , але максимально скоротити час коли грошей в мене в руках ВЖЕ немає, а товару в руках ЩЕ немає.
Юріч Опубліковано 2 Червня, 2016 в 05:39 #44 Опубліковано 2 Червня, 2016 в 05:39 20 минут назад, MANJAK11 сказал: смисл в цьому пості буде лише тоді коли вся сума боргу закриєтся , інакше я сумніваюсь що на всьому, що ви в нього купили, ви зекономили 550 баксів в загальному й якщо *відмотати назад*, то морально і фінансово (особисто мені) краще купити чуть дорожче , але максимально скоротити час коли грошей в мене в руках ВЖЕ немає, а товару в руках ЩЕ немає. Підтримую.
paksivatova Опубліковано 4 Червня, 2016 в 05:12 Автор #45 Опубліковано 4 Червня, 2016 в 05:12 В 2 июня 2016 г. at 08:19, MANJAK11 сказал: смисл в цьому пості буде лише тоді коли вся сума боргу закриєтся , інакше я сумніваюсь що на всьому, що ви в нього купили, ви зекономили 550 баксів в загальному й якщо *відмотати назад*, то морально і фінансово (особисто мені) краще купити чуть дорожче , але максимально скоротити час коли грошей в мене в руках ВЖЕ немає, а товару в руках ЩЕ немає. Цілком і повністю підтримую вашу думку. Но к сажаления что случилось то и имеем. Теперь же вопрос когда этот долг Юра закроет!? Уже третья неделя "завтра" пошла. 1
Demeter Опубліковано 4 Червня, 2016 в 07:12 #46 Опубліковано 4 Червня, 2016 в 07:12 1 година тому, paksivatova сказано: Теперь же вопрос когда этот долг Юра закроет!? Уже третья неделя "завтра" пошла. Раз вже згадали МММ, то тут же виникла ідея побудувати просту піраміду: 1) цю тему в смітник, натомість створюємо тему "Юркін - молодець! І телефони в нього круті і взагалі слова на вітер не кидає" 2) знаходяться нові "інвестори", які вкладаються в його послуги і товари 3) @yurkkkin повертає гроші @paksivatova 4) нові інвестори повторюють алгоритм І так поки коса на камінь не попаде... Життя на лезі ножа, чьо уж там...
Saddy Опубліковано 4 Червня, 2016 в 14:25 #47 Опубліковано 4 Червня, 2016 в 14:25 @Demeter , алгоритм діє -
paksivatova Опубліковано 6 Червня, 2016 в 11:39 Автор #48 Опубліковано 6 Червня, 2016 в 11:39 В 31 мая 2016 г. at 18:31, yurkkkin сказал: Написав Олексію що є бажання розрахуватись - наразі є проблема , тому і не можу повернути. Конкретно сказати не можу - скажу що до кінця тижня(неділі) включно. Минула неділя. Минулі літа. А грошей так і нема! Юра, як справи? 1
Serpent Опубліковано 6 Червня, 2016 в 22:21 #49 Опубліковано 6 Червня, 2016 в 22:21 10 годин тому, paksivatova сказано: Минула неділя. Минулі літа. А грошей так і нема! Юра, як справи? А навіщо Ви це питаєте? Майте совість, підтримайте молодого бізнесмена, не діставайте його всілякими дрібницями. )))
paksivatova Опубліковано 7 Червня, 2016 в 05:46 Автор #50 Опубліковано 7 Червня, 2016 в 05:46 А как же шоу? А как же зрелище? Желаете что бы у порядочных людей попкорн отсырел?
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти