Перейти до змісту

Больно впав

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
53 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

якщо чесно, не очікував такої підтримки бордівців, у плані апу теми. Ну, що ж, дякую і на тому :)

І що вам з того ап-у? Ще не всі побачили і посміялись? Кіна не буде :)

• Відповідей 92
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
8 хвилин тому, odna сказано:

Ще не всі побачили і посміялись?

Куди котиться світ? І це насправді всім смішно коли комусь больно?

П.С.  ап домоможе знайти ту людину, заради якої я створив тему. Смішно це комусь чи дивно з цього, я цим особливо не переймаюсь. Я тут не сподівався отримати доброго слова навіть, якби і вмер. У мене своя мета.

Опубліковано
2 годин тому, SΩLΩMΩN сказано:

Я все зробив для того, щоб ніхто не постарждав. Всі лишились здорові і неушкоджені, крім мене і мого байка.

Вон воно шо! ТС просто чекав, щоб про нього написали в рубриці "Герої посеред нас!",  а всюди  - невдячна тиша... ;)

@SΩLΩMΩN смішний же ти цією темою :) Без образ :)

Я бачу лише одну причину - надлишок вільного часу ;)

Опубліковано

Мелькартивний інтерес мене не цікавить. Та й деталі я розказав, бо мені вже почали вішати історії незнаю звідки надумані. Якщо ви не бачите причин, чому я відкрив тему, то перечитайте перший пост.

26 хвилин тому, jack74 сказано:

а всюди  - невдячна тиша...

тиша гуде вже 3-тю сторінку.

Опубліковано
15 годин тому, odna сказано:

відео історичного падіння себе коханого? 

Це питання до селферів. Я не люблю фотографуватись і зніматись на відео. Питання чому створена тема розкрито в першому пості.

Опубліковано
15 часов назад, SΩLΩMΩN сказал:

Мелькартивний інтерес мене не цікавить.

Який-який не цікавить? ;)

Опубліковано

Капец, які нафіг аналізи??? Якщо в першому повідомленні ще була інтрига, то згодом, пояснивши справжню причину падіння (маленька дівчинка і немаленька швидкість велосипедиста, як для пішоходної зони, а саме 4 м/с), все стає ясно, як білий день. Нєфіг їздити з такою швидкістю де люди ходять, взяв вєл в руки і повів, або об'їхав пішоходну зону паралельними вулицями.

Опубліковано

@SΩLΩMΩN  піди здай аналізи в http://www.synevo.ua/uk/component/synevo/center/323?Itemid=214

все зразу стане ясно, сам толком без спеціалістів не проаналізуєш :D:D:D

П.С.: ТС нє в сєбеє - 500%, в грубшій формі писати не наважуюсь, а то знов бан-грубіян і т.п. (а руки аж сверблять B)).

Опубліковано
12 хвилин тому, Alexander Lucky:) сказано:

Якщо в першому повідомленні ще була інтрига, то згодом, пояснивши справжню причину падіння (маленька дівчинка і немаленька швидкість велосипедиста, як для пішоходної зони, а саме 4 м/с), все стає ясно як білий день.

Хіба була інтрига? Тут після першого посту одразу ж була купа коментів, які ніби-то пояснюють як і чому я впав.

Опубліковано
5 хвилин тому, veter сказано:

ТС нє в сєбеє - 500%, грубше писати не наважуюсь, а то знов бан-грубіян і т.п.

Помоєму, на Борді тих хто "нє в сєбеє" банять. Мене, на відміну від декого, поки не банили.

Опубліковано
3 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

Помоєму, на Борді тих хто "нє в сєбеє" банять. Мене, на відміну від декого, поки не банили.

Молодець!

А про аналізи я не жартував ;)

Опубліковано
19 хвилин тому, veter сказано:

Шановний ви би з правилами ознайомились, а то вас знову забанять.

IV. Запрещается

Создавать темы, содержащие любую рекламную, антирекламную или коммерческую информацию, а также ссылки на сайты с целью повышения их посещаемости.

Опубліковано
13 минуты назад, SΩLΩMΩN сказал:

Хіба була інтрига? Тут після першого посту одразу ж була купа коментів, які ніби-то пояснюють як і чому я впав.

Об'ясняю на пальцях. Після першого посту нічого не було зрозуміло. Судячи з твоїх слів, можна було що хоч нафантазувати, впритул до втручання сил зверху або інопланетян. Тому і були спочатку різнопланові коментарі з нахилом до гумору. Ти ж не сказав зразу про дівчинку. Тобто картинка була незавершеною і кожен завершував її на свій смак. А про прохання відео - ну це взагалі не сюди. Цікавить тебе відео - сходи на те місце, подивись чи є там камери, позаходь по сусіднім магазинам, попитай на місці...хоча там тебе постфактум також сприймуть дивакуватим... тут хоч не бачать тебе, а там тобі прийдеться цю хню в очі говорити)).

Опубліковано
21 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

Шановний ви би з правилами ознайомились, а то вас знову забанять.

IV. Запрещается

Создавать темы, содержащие любую рекламную, антирекламную или коммерческую информацию, а также ссылки на сайты с целью повышения их посещаемости.

Це не реклама, а спосіб вирішити твою проблему. Епічєскій таваріщь, я йому реальну пораду для допомоги в складній життєвій ситуації, а він мене лякає :D Беспєрдєл :D

Опубліковано
54 хвилин тому, veter сказано:

Це не реклама, а спосіб вирішити твою проблему. Епічєскій таваріщь, я йому реальну пораду для допомоги в складній життєвій ситуації

Дякую за пораду. В Сінево був, аналізи показали, що проблем немає.

Опубліковано
39 хвилин тому, romanc сказано:

Был в шлеме и перчатках?

Був в шоломі, але без рукавичок.

42 хвилин тому, romanc сказано:

Теперь с GoPro-шкой будешь катать? Бери с жпс, чтоб скорость записывал...

та-да, я раніше не розумів, навіщо воно потрібно, крім того, щоб любуватись на себе? Тепер побачив практичну сторону. На дорозі може, що завгодно статись. Дякую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...