Перейти до змісту

Яку дешеву мотокосу обрати?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В дворі косили траву працівники жеку,я підійшов,розговорився з мужиком..... він косив тримером "прогресс-2" 50 кубіків. Мужик казав,що два роки поспіль косять такими косами і проблем не було і  косять вони по 8 годин в день от я і задумався,може варто придивитись до "прогрессу",бо теж жукаю бюджетну мотокосу

Опубліковано
13 годин тому, Barkas сказано:

... він косив тримером "прогресс-2" 50 кубіків.

це важка, потужна дуринда. для дому, трави, картоплиння, зіляччя - як комбайн ради 3х колосків заводити...

Опубліковано
1 час назад, Deemon сказал:

це важка, потужна дуринда. для дому, трави, картоплиння, зіляччя - як комбайн ради 3х колосків заводити...

Я би не сказав,що вона здорова .... в мене на фірмі є алко - ото коняка...

Опубліковано

Прошу хвилину оффтопу.

Придбав на розетці мотокосу limex bt520ba

в інструкції до неї написано що потрібно використовувати "суміш бензину з маслом для двотактних двигунів у співвідношенні 25:1"

придбав таке масло hp stihl червоне, на ньому пише, що мастило змішувати з бензином у співвідношенні 1:50.

то скільки масла лити? 

мотокоса нова, обкатка. бензин А92євро...

Опубліковано

1:50(1:40 - не більше), інакше буде диму як від Ікаруса, і закопчена свічка, в перспективі - закоксовані компресійні кільця і нагар на поршні

Опубліковано

червона мінералка Stihl змазує добре, але має погане повне згорання, тому бажано не перевищувати співвідношення які вказано

Опубліковано
On 24.05.2016 at 18:23, Basil сказано:

Прошу хвилину оффтопу.

Придбав на розетці мотокосу limex bt520ba

в інструкції до неї написано що потрібно використовувати "суміш бензину з маслом для двотактних двигунів у співвідношенні 25:1"

придбав таке масло hp stihl червоне, на ньому пише, що мастило змішувати з бензином у співвідношенні 1:50.

то скільки масла лити? 

мотокоса нова, обкатка. бензин А92євро...

лити як пише виробник 1до25, тобто 40грам на літру.

не важливо яке масло і що на ньому пише, штіль пише для своєї мотооехніки

Опубліковано

@pasha717 , уяви собі, є двотактні масла, які бовтаються 1:100, як думаєш, що буде з ЦПГ якщо забодяжити вчетверо більшу концентрацію?

Опубліковано
On 26 травня 2016 р. at 18:06, pasha717 сказано:

а уяви якщо в для двигуна прописано 40грам масла 2Т, а ти заливаєш 20грам.

масла є мінеральні, напівсинтетичні, синтетичні, спортивні

кожне згарає\змащує по-різному, бодяжити 1:25 все підряд, бо так пише в універсальному мануалі китай-коси - будь-ласка вперед

Опубліковано

правильно, згорають по різному, але змащують однаково,

відмінність в будові, мінералка йде звичайне, а синтетика не димить і згорає повністю.

бодяжити потрібно по мануалу і не важливо яке масло.

сумніваюсь що хтось буде заливати в китай косу/пилу масло за  ~400 гривень

з досвіду:

попала до мене коса, японець,б/у, маленька а бриє мох і болото.

почав лити 20грам на літру штіля, через три бака відчуваю починає падає потужність , заніс до хлопців на роботу, 

кажуть кільця зносилися, мало масла, кілець нема,

а я щось не замітив що на кришці було вибито 1:25.

купляю якусь хадо присадку відновлюючу, і починаю лити масло 40грам, 

через три бачка все норм, і вже вісім років , тьху-тьху, маслає дальше.

краще раз в рік зробити чистку і т/о, ніж замінити поршневу/кільця.

Опубліковано
31 хвилин тому, pasha717 сказано:

почав лити 20грам на літру штіля, через три бака відчуваю починає падає потужність , заніс до хлопців на роботу, 

кажуть кільця зносилися, мало масла, кілець нема,

а я щось не замітив що на кришці було вибито 1:25.

Та ладно, я більше 5-ти років бадяжу 1/50 синтетику Лікві Молі. Мотокоса, мотооприскувач, бензопила, вантажний мотороллер - на всіх пише 1/25.

Пробував масла Штіль і Олео-Мак в пропорції 1/25 - закопчені свічки, нагар на поршнях, соплі з глушника.

Опубліковано
48 хвилин тому, pasha717 сказано:

почав лити 20грам на літру штіля,

значить такий був штіль, як в дядьків біля базару камазовсько-дизельно-трансформаторно-жигулівське у пляшках з кокаколи.

підробляють його, аж бігом...

Опубліковано
39 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Та ладно, я більше 5-ти років бадяжу 1/50 синтетику Лікві Молі. Мотокоса, мотооприскувач, бензопила, вантажний мотороллер - на всіх пише 1/25.

Пробував масла Штіль і Олео-Мак в пропорції 1/25 - закопчені свічки, нагар на поршнях, соплі з глушника.

везунчик, як я вже казав вісім років в мене ні соплів, ні казявок немає, а нагар від мінералки мусить бути.

34 хвилин тому, Deemon сказано:

значить такий був штіль, як в дядьків біля базару камазовсько-дизельно-трансформаторно-жигулівське у пляшках з кокаколи.

підробляють його, аж бігом...

я брав на роботі, а ми є оф.дилером штіля, там все норм .

Опубліковано

я тоже хочу собі мотокосу придбати... (скоріше за все куплятиму в польщі) і придивляюся таку ... Подобаєця, що з амортизатором.... Але чи нада він.... Потужність якщо правду пишуть то з лихвою повинно хвати... Ціна досить заманчива... але вот чи стоїть її брати? Ще не впевнений... 

Опубліковано
В 01.06.2016 at 10:24, Ruslyk сказал:

я тоже хочу собі мотокосу придбати... (скоріше за все куплятиму в польщі) і придивляюся таку ... Подобаєця, що з амортизатором.... Але чи нада він.... Потужність якщо правду пишуть то з лихвою повинно хвати... Ціна досить заманчива... але вот чи стоїть її брати? Ще не впевнений... 

Краще вже брати в нас і мати гарантію ....я так думаю

Опубліковано

@Barkas А з чого ви взяли, що якщо в Польщі то гарантія тю-тю? В Польщу назад по гарантії завезти не проблема. Якщо звичайно виникне така необхідність... А вот той факт, що ціна досить смачна і вона амортизована то досить заманчиво.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

придбав Craft-tec GS-777. Приїхала з Харкова. В коробці заповнений гарантійний талон на рік і вся комплектація, як і написано, а саме три ножа і дві шпулі (в одній, правда, жилки чисто для видимості :)). При збірці один болтик виявився з бракованою різьбою, довелось плашкою прогнати.

Вже поюзав два дні. Подобається. Завелась з першого разу і працює гарно, рівно. На гарячу теж заводиться без проблем.

Добре, що дві шпулі в комплекті, бо одну в перший же день розбив :) Ну і захист трохи потрощив ножом, коли провернуло (знайома ситуація багатьом :))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...