Перейти до змісту

Допоможіть ідентифікувати хероя...

Ukrainec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Все сфальсифіковано", – луцький "водій-шмаркач" розповів, чому розмахував битою

У мережі відшукали неповнолітнього горе-водія, який спричинив аварійну ситуацію в Луцьку, нецензурно висловлювався, розмахував битою, а згодом втік з місця інциденту.

Нагадаємо: раніше лучан просили ідентифікувати особу, яка стала учасником дорожнього інциденту.

У соцмережі Вконтакте вдалося відшувати профіль хлопця. Звати його Влад Фіщук.

Ділове видання Волині "Конкурент" звернулося до хлопця за коментарем, тож публікуємо його без змін:

вище прочитаного на свій захист можу сказати, що ніяких різких розворотів ніхто не виконував і тим паче аварійно-небеспечна ситуація не створювалась! Це все сфальцифіковано. Відносно алкогольного спяніння, можу скажати лише те, що з дитинства картавлю і через, це може скластись враження не внятної мови! Битою я шкоди нікому не завдав і не намагався, я хотів лише залякати, так, як вони, погрожували мені і знімали на відео, а також при цьому намагалися мені завдати шкоди. Вибачаюся, якщо повів себе не дуже коректно, но із боку цих людей також були не правомірні дії", – каже Влад.

http://konkurent.in.ua/news/golovna/4009/vse-sfalsifikovano--luckij-vodijshmarkach-rozpoviv-chomu-rozmahuvav-bitoyu-.html?utm_source=vk&utm_medium=voskresenska&utm_campaign=%D0%92%D0%BE%D0%B4%D1%96%D0%B9%20%D0%9B%D1%83%D1%86%D1%8C%D0%BA

Опубліковано
48 хвилин тому, IronSun сказано:

вони, погрожували мені і знімали на відео, а також при цьому намагалися мені завдати шкоди

Понять, простить, обнять и... плакать)))))

Опубліковано
4 часа назад, MANJAK11 сказал:

ще б сфальсифіковано в нього права довічно забрати, взагалі б добре було

Це при умові, що вони в нього є.  

Опубліковано
6 часов назад, IronSun сказал:

Ділове видання Волині "Конкурент" звернулося до хлопця за коментарем...

вибачте за офтоп... під столом  від  цієї фрази....  

яка країна, такі і теракти (з анекдоту)

Опубліковано

Іншому виданню, він скаже, що його упіймали - насильно залили у рот горілки. А биткою він від них захищався.

Опубліковано
58 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Іншому виданню, він скаже, що його упіймали - насильно залили у рот горілки. А биткою він від них захищався.

і сусіди підтвердять що золота ,чемна дитина,в школі гарно вчився.Ніколи б поганого про нього не подумали.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

А биткою він від них захищався

якраз до початку зйомки йому її підкінули,,, це він так просто хотів повернути, він з дитинства так руками маше це всім могло здатися що він хуліганив:lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...