Перейти до змісту

Допоможіть ідентифікувати хероя...

Ukrainec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім доброго дня,

Сьогодні на вул. Марка Вовчка водій автомобіля ВАЗ 2103 3-ї моделі на шаленій швидкості робивши розворот створив аварійну ситуацію: чуть не задів припарковані авто. З автомобіля вийшов шмаркач на вік 17-18 років з ознаками алкогольного сп"яніння.  На зауваження і спроби викликати поліцію шмаркате гівно почало агресивно себе поводити: дістав биту і почав розмахувати. Але режим "рембо" був недовгий, після слів: "вдар! Ну ти розумієш що за це тобі світитиме вже кримінальна відповідальність і ти обов"язково сядеш", наш херой трішкип поутих, але не припинив розмахувати биткою. Врешті решт його таки  обезброїли і він як те теля почав звати маму і плакатись, що він неповнолітній і його не мають права бити :)  Залишилась опосля трофейна битка.

Нажаль якось в суматосі  випустили момет як він сів в авто, зачинився, завів двигун і поїхав.

На перід перепрошую за якість відео, знятого на чудо техніки китаймобілебудування :) 

Прошу відгукнутися всіх небайдужих, хто міг би хоч якось ідентифікувати особу шмаркача, можливо показ даного відео створювачам даного тіла дозволить хоч якось обмежити його свободи.  

Пишу в цій темі так як її відвідує більша кількість людей

Опубліковано

Дурне... Можна спробувати по номеру пробити. Або запостити в ФБ в групу Поліції. Таке попускати не можна, безкарність буде спонукати його до схожих дій в майбутньому.

Опубліковано

З юр.точки зору ви йому ніц не пред"явите... Хоч куди хоч пиши і що хоч не стверджуй. нема складу злочину.

Нажаль поліція не приїхала за викликом :(. викликав не я...

Я мусив був відлучитися на деякий час, але повернувшись за пів години чоловік, що її викликав казав, що так ніхто і не приїжджав.

Опубліковано
1 хвилина тому, Ukrainec сказано:

Нажаль поліція не приїхала за викликом

А ось це вже хріновий дзвіночок, якщо дійсно викликали!

Опубліковано

Зустрітись з батьками, провести роз"яснювальну роботу, показати відео, толку буде найбільше в цій ситуації,  звісно при умові що хоч вони адекватні

Опубліковано

Це все дуже чудово, але ст.126 передбачає штраф що водію що власнику за умов складу злочину, а на відео так дрібне хуліганство з спортінвентарем(він незвідки неприїхав і некуди непоїхав)... згідно даного відео його можна лише пальчиком насварить. (або можна знайти власника авто, згодом виловити самого "Хероя"  і нефіційно дать чудових люлей таким же спортінвентарем (могу зичнуть якісну Люміневу...) відбити всю охоту так "биковать" незнаю як наразі все закінчилось а могло би буть і трагічно...    

Опубліковано

Юристам звісно видніше, але, як на мене, то ст. 296 ККУ "Хуліганство".

Роз'яснення до статті:

Спроба застосування для нанесення тілесних ушкоджень перелічених у ч.4 ст.296 знарядь, коли винний намагався, але не зміг використати вражаючі властивості цих знарядь внаслідок причин, які не залежали від його волі (наприклад, із нанесеної для удару руки фінський ніж був вибитий потерпілим або іншою особою, постріл з рушниці не відбувся внаслідок осічки), має кваліфікуватися, очевидно, як замах на вчинення найтяжчого виду хуліганства при наявності умислу на заподіяння тілесних ушкоджень.

ч.4 ст.296:

Дії, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень,- караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Опубліковано

я звами повнісю згідний але скажу з власного досвіду колись давним давно і я махав такою бітою але нічого крім втраченого часу мені не було..

Опубліковано
1 хвилина тому, Dtox сказано:

я звами повнісю згідний але скажу з власного досвіду колись давним давно і я махав такою бітою але нічого крім втраченого часу мені не було..

Читай... Таке нізя лишати без уваги.

Опубліковано

Таке малолітнє г.вно могло б по п'яні покалічити людей і замість того щоб залагодити ситуацію ще скаче...  Шкода що святкування свого ДН він закінчив не в щелепно - лицьовій хірургії. Була б наука на все життя,  можливо і пам'ятка. Сподіваюсь "нагорода" знайде хєроя. А на правосуддя сьогодні годі розраховувати як і на поліцію. ТС вірно зробив, що оприлюднив дану ситуацію. 

Опубліковано
12 годин тому, Dtox сказано:

могу помочь пробить на кого зареєстрований автомобіль...

Буду вдячний

12 годин тому, NightVision сказано:

Як то кажуть" В бальшой сємьє є..лом не щьолкай" Треба було відразу по шиї надавати

Тоді я б був порушником закону, а так буцімто він. Якби він перейшов певну межу, то повір ситуація стрімко розвинулась не в його користь. :) 

В мене в рюкзаку лежав ланцюг 8мм 1,44 кг, з замком 40мм для пристьогування вела, який завше можна використати не за призанченням і я був в шоломі, + наша маса, сила і кількість. Та й розброїли ми його і без цього...

Але ж не переступив він цю межу, на жаль чи на щасття? А ми (я) прохлопали момент як він сів в авто... :( 

Найбільше боюсь аби він більшої біди не наробив керуючи авто в такому стані.

Опубліковано

<kzlm... Да как же достал вот такой постинг "а-ля-ФБ-автогандалоны". Это, наверное, заразно.

Да набери ты сам и сразу 102 и сообщи о вооружённом нападении, а не на телефон снимай и опосля в социалки выкладывай, демонстрируя гражданскую сознательность.

Опубліковано

Як говорять в рашці ПОСЛЄБОЯКУЛАКАМІНЄМАШУТ

За шкібарку з тою бітою і в пилючку личком, а то поки думав про цеп міг би по голівонці вихватити. Знаю, що говорю, з юності привіт на лобі маю, бо був не перший, а обдумував ситуації :lol:

Опубліковано

взавтра відпишу як не в тему то в ПП

3 хвилин тому, Ukrainec сказано:

В мене в рюкзаку лежав ланцюг 8мм 1,44 кг,

в знайомого є така цепка(був вашим клієнтом) той ланцюжок гармонічно завершує замочок...  таким треба було по капоті....

Опубліковано
3 хвилин тому, Dtox сказано:

таким треба було по капоті....

І зі словами: "Так і було" удалитись, ридав би пацанюра крокодилячими сльозами, бо ж від батька влетить :lol::lol::lol:

Опубліковано
2 хвилин тому, ursa сказано:

<kzlm... Да как же достал вот такой постинг "а-ля-ФБ-автогандалоны". Это, наверное, заразно.

Да набери ты сам и сразу 102 и сообщи о вооружённом нападении, а не на телефон снимай и опосля в социалки выкладывай, демонстрируя гражданскую сознательность.

Вось задрот?

Поліція була вже викликана, по суті в нас не було складу злочину і я сподіваючисть, що як приїде наряд було що їм пред"явити. ХОЧ ШОСЬ! 

Заміть, що камеру я вимкнув не для того щоб запостити в соціалку

Опубліковано

Ну.....немає слів..я б йому весь перцевий балон в очі виприскав би  і нехай пригає досхочу...

по-суті....можна зробити розсилку по луцьких інтернет виданнях(ВолиньПост, ВолиньНьюз як приклад) з проханням опублікувати відео та винести подію в стрічку новин  для  подальшої ідентифікації особи та розголосу(ну така поведінка не має йому зійти з рук, і приклад буде для тих хто захоче включити "пєтушка"..). "нецензурщину"  заглушити .....але питання в  тому, чи підуть дані інтернет видання на зустріч....

таку розсилку можна зробити навіть від імені ГО.....чи Самооборони.....

Опубліковано
8 хвилин тому, BeON сказано:

Ну.....немає слів..я б йому весь перцевий балон в очі виприскав би  і нехай пригає досхочу...

по-суті....можна зробити розсилку по луцьких інтернет виданнях(ВолиньПост, ВолиньНьюз як приклад) з проханням опублікувати відео та винести подію в стрічку новин  для  подальшої ідентифікації особи та розголосу(ну така поведінка не має йому зійти з рук, і приклад буде для тих хто захоче включити "пєтушка"..). "нецензурщину"  заглушити .....але питання в  тому, чи підуть дані інтернет видання на зустріч....

таку розсилку можна зробити навіть від імені ГО.....чи Самооборони.....

Для новин немає інформаційного приводу.

Опубліковано
8 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Для новин немає інформаційного приводу.

Ну так це логічно) я тому й написав, що питання в тому чи підуть вони на зустріч.. ..в них інколи кожна 3-тя стаття\новина не має інформаційного приводу...але все ж таки...оформити та скинути їм на мейли можна..а вдруг...тоді цього "солідного мужчину" із бандітского петербурга в коментах зіль'ють через годину, якщо не раніше....і все це краще подати від імені організації.......отака от пропозиція.

Опубліковано
1 година тому, Ukrainec сказано:

звісно при умові що хоч вони адекватні

"Меня терзают смутные сомнения!"

Опубліковано

Таки появилось на сайті новин http://ar.volyn.ua/20160511-lutsk-prosyat-identyfikuvaty-pyanoho-shmarkacha-z-bytkoyu/

Тут https://vk.com/nash_lutsk пишуть що вже його знайшли " Наш Луцьк LIFE, вдалося знайти сторінку у ВК цього хлопця. Чекаємо від нього коментарів. "    

https://vk.com/ivladfiscuk

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...