Перейти до змісту

Каміння в аквас. ДЕ?

mix_forever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавлять місця в Луцьку де можна було б купити/виміняти/знайти камыння для акваса.

Перезапустив свою акву і зрозумів шо хочу хардскейп.

Ідея в голові є, а от підходящих камінючок німа :( (журба-пічаль).

Куплять в інтернетах - воно то да, но там в основному Кенійський камінь, а таке мені не тра... ( Цікавить або ракущняк, або щось із слпнцуевих порід, щоб зробити подобу "утьоса" :)

Опшем - как всігда, знаю шо хочу но не знаю де взять...

Мо хто підкаже?)

Опубліковано

Сам туди заходив? Чи ти думаєш я не промоніторив локальні ресурси перед тим як тему створювати? Та і не стільки цікавлять магазини, як місця з цікавими камінцями...

Опубліковано

Світ Каменю, Авіаторів, 6. Зайдете, покажу де безкоштовно набрати каміння для акваріуму. В цій темі великі глиби

, а є ще багато дрібного.

Опубліковано
On 06.05.2016 at 23:12, mix_forever сказано:

Сам туди заходив? Чи ти думаєш я не промоніторив локальні ресурси перед тим як тему створювати? Та і не стільки цікавлять магазини, як місця з цікавими камінцями...

давненько вже не був,але зазвичай там величезний вибір.а чого немає те завжди можна замовити)

Опубліковано
On 06.05.2016 at 23:12, mix_forever сказано:

Мікс, ти внас не знайшов каміння довподоби?

ось для прикладу те, що складалось/продавалось мною на просторах рідної неньки, зараз усе є аналогічне:

IMG_3969.JPG

IMG_1399.JPG

IMG_1408.JPG

IMG_2890.JPG

IMG_2926.JPG

IMG_3079.JPG

IMG_3080.jpg

IMG_3226.JPG

IMG_3228.JPG

IMG_3968.JPG

Опубліковано

Якщо чесно, на сайті не розміщали з двох причин:

1. незрозуміло як його продавати (кожен хоче покрутити в руках, глянути на конкретний екземпляр)

2. зараз відправкою каміння по Україні не займаємось, а місцеві можуть прямо в магазині подивитись :)

ЗІ Хоча сам розділ в магазині був створений давно, ще коли торгівля велась на всю Україну. Якщо в когось є конструктивні думки як його наповнити - з мене пиво :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...