Перейти до змісту

Петиція. Прошу підтримки.

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 годин тому, rl72 сказано:

так, це порушення. але за нього не штрафують

продовжу: А всьо що не заборонено (читай - не штрафується) - дозволено. :)

Опубліковано
8 хвилин тому, Dream сказано:

продовжу: А всьо що не заборонено (читай - не штрафується) - дозволено. :)

з такою логікою можна і 200 км/год їхати по місту. не попадеться патрульна машина - не оштрафують - дозволено

Цитувати

12.4. У населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 60 км/год.

а питання було

Цитувати
  11 годин тому, yu2007 сказано:

А що, 80 км/год в населеному вже стало порушенням?

Опубліковано
13 годин тому, 4iter сказано:

колись, якщо стартувати першим  з світофору біля 5-ї школи , не тупити, не затримуватися позаду корчів (заздалегідь перестроюватися), можна було доїхати до Глобусу в "зеленому коридорі" не порушуючи швидкісний режим.

Повністю згоден.

Я не знаю, чому колись,але пару разів за останніх приблизно пів року а може і більше  мені так виходило,при цьому нічого не порушуючи і головне не летів більше 60км/год. точно,але враховуючи, що я тудою їжджу кожен день останніх 100років ) то можна сказати що це якась випадковість,а не чьотка їзда з якимось розрахунком щоб так все проїхати,бо спеціально як я не вичісляв, і як тільки не планував і старався ну ніяк не виходило.Ну а от у зворотньому напрямку не пам'ятаю певно ні разу.

Опубліковано
1 година тому, rl72 сказано:

з такою логікою можна і 200 км/год їхати по місту. не попадеться патрульна машина - не оштрафують - дозволено

дехто так і робить. З іншого боку якщо дорожня обстановка в розумінні пдр це дозволяє робити - why not? Є ж різниця між їхати по зовнішній (ближче до річки) стороні Набережної і по Соборності зі швидкістю 90, наприклад?

Опубліковано

Те, що не штрафують, зовсім не означає, що це необхідно робити.

так, є якась дірка в законі, і всі нею користуються.  Але потрібно мати здоровий глузд.

Навіть якщо ненароком скоїти наїзд чи стукнути сусіднє авто, то при 60км/год це одні наслідки, а при 80 - зовсім інші....

Я взагалі за те, що камери по місту і всім, хто овер 60-62 їде - "лист щастя".  Ну ~5 я ще розумію. Но ~19 оцих км/год - це маразм!

Фігассє похибка!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

по Лідавській

Ремонт вулиці Лідавської

Цитувати

У Луцьку відремонтують вулицю Лідавську.

Таку відповідь дала Луцька міська рада на петицію з відповідним проханням, яку опублікував Валентнин Бігун.

Отож, за умови збільшення фінансування статті витрат на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі перелік рішення сесії Луцької міської ради від 02.02.2016 №3/27 "Про погодження переліку об'єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2016-2017 роки" буде доповнюватися новими об'єктами, зокрема до списку внесуть вул. Лідавську.

Департамент житлово-комунального господарства у літій період цього року замовить робочий проект капітального ремонту вулиці. Крім того, до фінансування ремонтних робіт планують залучити підприємства, установи та організації, які розташовані на Лідавській.

Відповідь на петицію

Цитувати

Доброго дня. Повідомляємо Вам, що, за умови збільшення фінансування статті витрат на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі перелік рішення сесії Луцької міської ради від 02.02.2016 №3/27 «Про погодження переліку об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2016-2017 роки» буде доповнюватися новими об’єктами, в тому числі вул. Лідавською. 
Департаментом житлово-комунального господарства у літій період поточного року буде замовлено робочий проект капітального ремонту вул. Лідавської та вивчатиметься питання залучення підприємств, установ та організацій, що розташовані на даній вулиці до дольової участі у співфінансуванні ремонтних робіт. 
Перший заступник міського голови Тарас Яковлев

Опубліковано
On 21.04.2016 at 10:30 AM, Zheny@ said:

Те, що не штрафують, зовсім не означає, що це необхідно робити.

так, є якась дірка в законі, і всі нею користуються.  Але потрібно мати здоровий глузд.

Навіть якщо ненароком скоїти наїзд чи стукнути сусіднє авто, то при 60км/год це одні наслідки, а при 80 - зовсім інші....

Я взагалі за те, що камери по місту і всім, хто овер 60-62 їде - "лист щастя".  Ну ~5 я ще розумію. Но ~19 оцих км/год - це маразм!

Фігассє похибка!

Треба просто для різних вулиць зробити різне обмеження та й все. А Ви пропонуєте по Набережній в 6 ранку практично з 0 трафіком їздити з таким ж обмеженням, як і по проспекту Волі в обід. 

І камери якщо й встановлювати, то там, де дійсно літають безпричинно або біля шкіл, наприклад. Але й ті мають працювати лише тоді, коли це треба. А не так як, наприклад, світлофор на Львівській біля 2 школи (якщо це не 2 школа, то автомобілісти мене мають зрозуміти де це), який працює 24/7. Їдеш в 4 ранку - стоїш, чекаєш. Їдеш в неділю в обід - стоїш, чекаєш. І хоч би раз за останні років 10 там хтось переходив на моїх очах після уроків. Невже так важко поставити кнопку там?  

І не забудьте про пішоходів, які переходять де попало. Їм теж треба зробити штрафи різні - за перетин вулиці не на переході на відрізку історичний факультет СНУ - "Там Там" можна й 500 грн поставити. Там інколи ціла сім'я з дітьми додумується перебігати всі 4 полоси. 

Просто треба всістись за це і гарно подумати, оптимізувати, щоб місто було взірцем для інших (це мають робити компетентні організації або органи). А отакі рішення - "всім, хто їде 63 км/год штрафи!!!" - мають адекватно сприйматись хіба що як порив емоцій. Загальне рішення апріорі не може добре підходити під всі без винятку вулиці міста.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...