Перейти до змісту

Маршуткі по 2 грн ???

mrZED

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

А водії маршруток опинились в заручниках. власники їм розчесують про те, що в них(водіїв) зарплата мала тому, що мала вартість проїзду. А вони сліпо вірять. Вірніше не всі,а одиниці. Інші просто не витримують такого до себе відношення і пишуть заяви на звільнення. В одному лише тролейбусному управлінні, де приютилась більшіть автобусів, з достовірних джерел відомо що звільняється до 5 чоловік в день. І приходять нові, на 1000 грн зарплати.

• Відповідей 252
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

По твоєму водії не знають яка в них каса кожен день. І не можуть помножити на 30. Того і звільняються, шо знають і можуть. Нема чесних провсоюзів. Рузвельт шоб вивести країну з кризи 32-го, зробив провсоюзи обовязковими.

Опубліковано

таки да. про реальный размер кассы не знают владельцы маршруток. а водители знают :101010:

при этом поют песни хозяевам, что выручка - на воду без газа не хватает...

Опубліковано

А если учесть, что с каждого водителя в конце дня хозяева требуют некую (и не валит!) установленную сумму, которой может и не набраться? :101010:

Опубліковано

Я верю в то, что хозяин - не дурак и может раз в месяц проехаться кондуктором и посчитать выручку за день. А потом установить планку, ниже которой сдавать кассу крайне нежелательно. Если это не так - значит хозяева где-то мозги потеряли, и идти им работать в колхоз, а не владеть маршрутками :101010:

Опубліковано

А давайте порахуємо. Маршрут №1 "Дубнівська-КРЗ". Маршрутка з кінцевої в кінцеву їде 45 хв + 20 хвилин на відстій. Тобто за робочий день буде десь приблизно 8 рейсів. Довжина маршруту 20 км, тобто 20*8=160 км. за день, при витраті палива 15 л/100 км, ціні 5,5 (візьмемо подорожче), терба 1,6*15*5,5=132 грн, ладно 150 грн, ладно 200 грн. На місяць відповідно 6000 грн. на паливо. Варість нового (ну точної не знайшов) 200 000 грн., строк використання 4 роки., амортизація за рік 50000 грн, в місяць 4166 тис. грн. Зарплата водія 2000 грн. в місяць. Всього витрат за місяць 12200 грн. Доходи: 25 місць*8 рейсів*30=6000. Вот млін, а я то думав, що вони заробляють багато :101010:. Може що зависив чи занизив (ну всякі там податки, договори, ліцензії не враховував), ну і доходи порахував, тільки якщо вони з кінцевої в кінцеву їдуть повністю затарені, а не підбирають і висаджують людей по дорозі.

Опубліковано

В мене батько працює на маршрутці.....

Ще не було такого дня щоб він не приніс додому паро грн..... :angry:

Це так, на рахунок знають чи не знають...

А по місту, та ще й влітку, я їжджу велом.... і всім рекомендую...

Потепліє буду малу в содочок на велі теж возити.... :)

Опубліковано

В великих автобусах котролери провіряють. Якшо з ними домовляться, то можуть леві талони продавати. На малих маршрутках то план є, ясно. Шо зверху, додому.

Lexx_Giant , а скільки план, якшо не секрет?

Опубліковано

Не знаю......чесно.

Ми живемо окремо, зустрічаємось не часто, а як зустрічаємось, то я про план не питаю....... :angry:

Взагалі стараємось про роботу не говорити. Бо вже й так всіх дістала.... :)

Опубліковано

рік назад був 300 грн. + паливо (зі слів водія). Крім того з його ж слів мав ще 100-200 грн. лівих (ну правда щось не дуже віриться)

Опубліковано
рік назад був 300 грн. + паливо (зі слів водія). Крім того з його ж слів мав ще 100-200 грн. лівих (ну правда щось не дуже віриться)

300 грн це з якого бусіка, скількі місць?

Опубліковано

Трохи давно було, ще в пору "Мерседесів", то знайомий казав, що в день виручка в від 600 грн. Так само казав, що 300 грн. - здає хазяїну. Решта на паливо і собі в кишеню. Інколи дрібний ремонт доводилося оплачувати. Якщо щось серйозне - то це хазяїн платив.

Опубліковано
Очень интересно розсуждаеш, а если завтра цену на газ поднимут так что простые граждани не смогут оплатить по тем счетам что им предявляет государство, то ты тогда будеш советовать переходить всем на буржуйки и котлы на торфе и на зиму дрова колоть. Когда возникает такая проблема с ней надо боротся и искать способы её предотвращения а не способы выжить смерившысь с ней.

А чим не спосіб боротьби - тотальне пересідання на велосипеди і тролейбуси? Як на мене - набагато ефективніше, аніж провести одноразову показушну акцію. Вони ж там не дурні і знають, що надовго громадської активності не вистачить. Пошумлять і змиряться.

Якщо мені не подобаються ціни або сервіс в одному магазині, я іду в інший..... так і тут.

А щодо газу - це правда, я радитиму більше економити енергії і переходити на біопаливо. А оскільки при цьому компанії почнуть втрачати свої надприбутки, то їм таке підняття цін може і не буде їм вигідним.

Це я так кажу.... я не вірю в тотальне пересідання на велосипеди в Луцьку, як і в те, що вказане зростання цін можна зупинити. Як би там не було, а це процес закономірний.

Зверніть увагу. Кожне підняття цін супроводжується хвилею громадського невдоволення, навіть якщо таке підняття цін цілком обгрунтоване.

Врешті-решт, хто-небуть робив реальну незалежну кваліфіковану економічну оцінку обгрунтованості/необгрунтованості такого підняття цін?

Опубліковано

Особисто я почав боротьбу з не плательщиками за квартиру. І з їх безнаказаностью. Тоже не буду платити. За цей місяць не платив за опалення. Бо шо виходить товариші)) Я думаю шо держава нараховує несплачену різницю на реальну вартість опалення. Тобто ті хто платять регулярно, доплачують за тих хто неплалтить. І треба досягнути критичної точки, після якої вже не зможуть платити ніхто. І почнуть приймати міри.

Опубліковано

мысль foxx77 я ниасилил.

а по поводу пересесть на велосипед - все хорошо, за исключением: вы понимаете, чего и сколько при регулярной езде по городу вы закачаете в легкие? это и курить не надо.

Опубліковано

За опалення повинен заплатити Вася - 100, Петя - 100, Люся - 100

І вот Люся жучка, неплатить. А я знаю шо Вася і Петя постійно платять. І піднімаю ціну - до 150. А Люся як не платила так і не платить. Треба Люсю відрізали від труби опалення. Тоді інші Люсі почнуть платити. А потім ми примусим показати собівартість енергії.

Опубліковано

Причем тут Васи и Люси, мы тут кажись маршрутки обсуждаем а не газ.

А на счет тотального пересидания на велосипеды, то я в это не верю.... АБСОЛЮТНО... есть много людей которым такой способ просто не подойдет аж никак, поскольку велосипед хоть и экономный транспорт но не совсем удобный для тех кому приходится часто отлучатся от основного места роботы на протяжении дня, это во первых, велосипед ведь не будеш ставить где попало, чтобы можно было пойти по своих делах, а когда хватит ума поставить, то иму может кто то ножки прикрутить, а еще часто что приходится отлучатся не одному, я например почти на все встречи хожу с коллегой, и если он всетаки предпочтет маршрутку, то что мне на велосипеде за ним ехать ???

Получается полная дуристика.

Тем более есть много районов города куда тролейбусы просто не ходят.

Опубліковано

300 грн це з якого бусіка, скількі місць?

це був 30-й маршрут мерсік

Опубліковано

Паритесь над тим чого не будете контролювати навіть якщо устроїте майдан на 2 місяці перед владою :)

Тут квітень-травень все вгору полізе, що вам проблема з маршруткою за скалку видаватиметься ;)

Опубліковано
http://nak.in.ua

bogdan_A_09201_e1_1.jpg

мест с стоячими 46

если при мерсе полном 20 чел. перевозил 600 чел в день, то при 46 - пусть 1000 . 600-700 план

Нові автобуси ті що маршут 15, 9-кі там сидячіх 31 стоячіх 80 - 1600 . 800-1000 план (точьно незнаю) приблизно

(при ДТП кількість жертв повино відповідати кількості сидячіх пасажирів)

Опубліковано

До уваги лучан!

2008-03-24

Завтра, 25 березня, об 11.00 год. в приміщенні обласної профспілкової бібліотеки (пр.Молоді,4) відбудуться громадські слухання щодо можливого підвищення тарифу на проїзд у маршрутному транспорті.

http://www.lutsk.ua/oper/916.html

Опубліковано

Таа.. А толку з тих слухань!? Як завжди прийде паро ініціативних бабок да тьоток, покричать поговорять, а міська рада вже давно все вирішила. Ну а слухання влаштовуються хібащо для замилення очей, мол бачите які ми демократичні, вислухали думки лучан.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...