Перейти до змісту

что происходит с форумом?

Shura

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Також була така проблем в обід. Зараз вже все вроді норма. Тоже постив, а коли викидало натискав кнопну "назад" і все культурно верталось на те місце де я закінчив :( і дальше продовжував...

Опубліковано
Також була така проблем в обід. Зараз вже все вроді норма.

Як глючив, так глючить, не обманюйте себе і людей.

Реально вже не обновляється само-по-собі. Юзаю Оперу.

Опубліковано

відкрив 4 вікна в різних темах в Опері, пішов зробити чаю - відкрито 4 вікна з головною Борди - дуже кльово....

хто каже, що все ок, зробіть так як я - відкрийте кілька різних тем і не чіпайте комп хвилин 10, тоді повідомте результат

Опубліковано

Думаю, шо за проблема у людей. А потім і мене викинуло на головну :)

так що все ще є.

Опубліковано

Обновляється! але коли пишеш пост, або його вже відпостив, кажись

впринципі логічно, можна бути впевненим, що користувач вернеться назад :)

Опубліковано
відкрив 4 вікна в різних темах в Опері, пішов зробити чаю - відкрито 4 вікна з головною Борди - дуже кльово....

хто каже, що все ок, зробіть так як я - відкрийте кілька різних тем і не чіпайте комп хвилин 10, тоді повідомте результат

+1

Опубліковано

+1

тоже результат :)

• Адміністратори
Опубліковано

Це не проблема. Це фіча.

Правда Торік мабуть забув про це мені сказати.

Опубліковано

Гм, и вправду... Открыл 10 разных вкладок с форумом в Opera - все перезагрузились на главную... Примерно через 4-5 минут, точно не засекал...

Проблема однако :)

Опубліковано

Фіча була введена за моєю ідеєю. Правда реалізація підвела конкретно.

Ідея зробити автоматичний рефреш сторінок була взята з форуму www.asusmobile.ru -- досить зручно лишити відкриту титулку форуму в одній зі вкладок в браузері і час від часу заглядати які нові пости появились. Але мушу визнати, що метод, яким це реалізовано в нас, реально напрягає. Не так воно працює, як хотілося б. Невідомо, чому після рефреша автоматично перекидає з будь-якої теми на титулку форуму і заважає писати пости. Будемо сподіватись що це бета :)

2 t0rik: После сборки тщательно обработать напильником. :)

Опубліковано

Идея интересная, но...

Думаю, многие в курсе, что для этого в той же Opera (я подозреваю что и в других более-менее продвинутых браузерах) есть соответствующая опция...

Opera: правый клик в области просмотра --> Reload every --> 5 minutes (например). Обязательно должна стоять галочка Enable. :) И радуемся. :)

Опубліковано

в FF есть аналогичная опция. можно автоматом рефрешить любую страницу/вкладку/все страницы/вкладки через заданный промежуток

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...