Перейти до змісту

Оптоволоконний інтернет в с. Милуші / с. Милушин

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тільки що бачив, як в Милушах хлопці з Волинських оптичних мереж вішали рекламні флаєри. Сусіди, кого цікавить подаємо заявки. Більше заявок - швидше проведуть. ВОМ, надіюсь ви не підведете.

Опубліковано

Сьогодні дзвонив їм на офіс і вони сказали,що почнуть підключення абонентіів після того, як назбирають не менше 50 заявок. Підключення займе приблизно 2 місяці. 

Наразі мають 10 заявок. Вартість самого підключення 1500 грн. Перший місяць Інтернет безкоштовний. Далі абонплата 150 грн за 40  Мбіт/с або 200 грн за 100 Мбіт/с 

Фото їхньої рекламки на стовпі навпроти "Оксамиту"

20160324_160633.jpg

Опубліковано

1500 це дешево. більше року назад підключався за таку ж суму. зараз уже 2500. у іншого оператора

Опубліковано
On 24.03.2016 at 17:54, kentok сказано:

Мені про 50 заявок нічого не говорили, коли я дзвонив=( Сказали що планують підключення не раніше літа, так як проект на затвердженні в обленерго і це може зайняти деякий час. 

23 годин тому, rl72 сказано:

1500 це дешево. більше року назад підключався за таку ж суму. зараз уже 2500. у іншого оператора

Та я готовий і більше заплатити тільки б провели,а то вже 4 місяці сижду на водафоні

Надіюсь назбираємо 50 заявок і проведуть до кінця літа, а на рахунок реклами дивно. По головній дорозі луцьк-ковель реклами майже не бачив. бачив тільки одну на зупинці і то десь збоку де її погано видно. 

• 2 місяця потому...
Опубліковано
56 хвилин тому, kentok сказано:

Літо прийшло . Хтось уже підключився ?

Я. Тиждень тому. 

Опубліковано
49 хвилин тому, kentok сказано:

Як швидкість,стабільність,пінгі ? Чи користуєшся їхнім телебаченням?

Я поки задоволений. Надіюсь і далі проблем не буде і будет без обривів і падінь. ТВ дивився. На пк норм на телевізорі hd інколи підвісає через те, що по wifi доходить не вся швидкість.Навіть не половина. Треба по lan підключати.

Снимок экрана (91).jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...