Перейти до змісту

Серія терактів в Брюсселі

Mykola81

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 72
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
5 годин тому, Zheny@ сказано:

Толєрастія во всєй красє !

В Україні гинуть люди - Європа занепокоєна.

В Європі гинуть люди - Україна зловтішається.

По-моєму, останнім часом український народ по кровожерливості нічим не поступається російській ваті.

Ще не так давно гаїшник показав фак, і усі одностайно за його звільнення і його звільнили.

Зараз поліцейський пристрелив ні в чому не винну людину, усі: так йому і треба.

Де я, б...ть, живу?

Опубліковано

І чого домахалися до тієї пари? Ви впевнені що вони цілуються? Можливо усвідомили що уникли вибуху і ще від  шокового стану не відійшли.

А не подумали, що чоловік жінку заспокоює?

Опубліковано
1 година тому, Yuraul сказано:

Де я, б...ть, живу?

Судячи по написаному тобою - у паралельному вимірі.

Опубліковано
3 minutes ago, DropCop said:

После взрыва «Челленджера» президент США Рональд Рейган разбирает телеграммы лидеров стран мира с соболезнованиями. Спрашивает у госсекретаря Уильяма Роджерса: «А русские телеграмму прислали?» Тот отвечает: «Да, господин Президент, еще за 15 минут до старта».

Опубліковано
3 годин тому, Yuraul сказано:

Де я, б...ть, живу?

100 пудов. Де ти живеш?

В Європі гинуть люди - Україна зловтішається.

Хто зловтішається? Я констатував факт. Людей шкода. Просто Європа за свою надмірну доброту до усілякого зброду - розплачується. Я тобі відкрию правду - ДОБРО - НКАЗУЄТЬСЯ!

По-моєму, останнім часом український народ по кровожерливості нічим не поступається російській ваті.

точно?

Опубліковано

Юрчику, українці теж занепокоєні. Але, точно як і Європа, мали чиїсь проблеми десь... 

Та і український народ братній тому російському, тобто вата одна і та ж в головах, просто зараз чуток проповідники різні.

Опубліковано

Ну німці то люди дотошні, звідки вуха ростуть знайдуть швидко.І відповідь  асиметричну теж.

Так  як Леніна в1917 запустили.

Тому Вовка відкрито і боїться проти Берліна перти.

Взагалі то ці теракти найбільш вигідні Америці.

Опубліковано

Не забувайтеся що саме Бельгія виставила погранців на кордонах щоб не пропускати біженців в якесь там велике місто-порт. Була така інфа в новинах декілька тижнів тому але ніхто особливо на то уваги не звернув.

Чи причетні ті біженці до терактів ? хйз

Думаю спецслужби добре знають хто за тим стоїть. Але глобальна політика важливіша за життя невеликої кількості жителів. Тому, як завжди, спихнуть на світовий тероризм.

Опубліковано
5 минут назад, la20 сказал:

москалы не паляться

Наші боти теж.

Цілий день ввімкнене радіо BBC - жодної згадки не те, що про російський слід, а навіть рашку жодного разу не згадали. А там європейських експертів ого-го вже скільки висловилось. От нах*р в нас в Україні цей брєд мусолять? Ясно, що мордор - серйозний геополітичний гравець і опонент ЄС, але бачити в усьому руку Кремля - то вже якась нездорова параноя.

Опубліковано
25 хвилин тому, Savage сказано:

Наші боти теж.

Цілий день ввімкнене радіо BBC - жодної згадки не те, що про російський слід, а навіть рашку жодного разу не згадали. А там європейських експертів ого-го вже скільки висловилось. От нах*р в нас в Україні цей брєд мусолять? Ясно, що мордор - серйозний геополітичний гравець і опонент ЄС, але бачити в усьому руку Кремля - то вже якась нездорова параноя.

а там не казали, що в нас громадянська війна?

Опубліковано

Ну да, люди котрі запускають ракети з Каспія за тисячі кілометрів, котрі прасують штурмовиками міста і села, котрі врешті просто забрали В МЕНЕ І ТЕБЕ ШМАТ НАЙКРАЩОЇ ЗЕМЛІ,КОТРІ ВБИЛИ СОТНІ  ВОЛИНЯН, ну вони просто опоненти, просто геополітичні гравці.Майже ангели.

Опубліковано
1 година тому, Savage сказано:

бачити в усьому руку Кремля - то вже якась нездорова параноя.

Скажемо так - ймовірність дуже висока.

І да таки трошки параноїдально.

Опубліковано
1 час назад, Nokian сказал:

В МЕНЕ І ТЕБЕ ШМАТ НАЙКРАЩОЇ ЗЕМЛІ,КОТРІ ВБИЛИ СОТНІ  ВОЛИНЯН, ну вони просто опоненти, просто геополітичні гравці.Майже ангели.

При чому тут одне до одного? Ніхто не виправдовує рашку і Х*йла за привласнення Криму чи підтримку ДНРів. Але дивитися на весь світ через призму МінСтеця - то теж не здорово. 

Опубліковано

Харе висмикувати мої фрази з контексту і задавати тупорилі питання, на які я дав відповідь у наступному реченні в пості.

Якщо в голові вата (незалежно від національності вати), а не мозок, то можна далі не читати.

Хтось всерйоз думає, що до терактів якось причетні біженці чи політика терпимості?

Діти, я вам відкрию одну істину. Терорестичні акти здійснює, як правило, шайка прибацаних вилупків з православ'ям, ісламом чи ще якимось ігілом головного мозку (суть не в тому), руками якої чинять свої геополітичні інтереси дуже впливові і високопоставлені дяді. Тому виконавці, хто б вони не були, самі по собі нечасто несуть якийсь посил. Виключно для замилювання очей.

Можна відкрити будь-яке кіно з терористами на абум і переконатись у істинності мого ствердження, настільки це очевидно.

Саме тому версія причетності Росії принаймні має під собою чітке логічне підгруннтя. Так само, як і люди, котрі мають мотив, технічно розглядаються як підозрювані у кримінальних злочинах. Бо це логічно.

Опубліковано

Ну все, пи***ць, ти відкрив найбільшу таємницю.;)

Тепер тебе змушені будуть усунути (на вибір: ігіл, прибацані вилупки, масони, високопоставлені дяді, інші варіанти)

Опубліковано
16 хвилин тому, Yuraul сказано:

Терорестичні акти здійснює, як правило, шайка прибацаних вилупків з православ'ям, ісламом чи ще якимось ігілом головного мозку

А от ти не правий.

НЕ потрібно там мати ІГІЛ-ів чи ще якоїсь плісняви в голові, щоб влаштувати теракти.

Всі ці чорножопі араби давним давно сидять у Європі, бо можна ніхєра не робити.

Вони приїздять щоб "вчитися". Там оплачується навчання і платиться мінімалка по безробіттю. Можна сидіти.  ЧОго нє.

А потім, коли їм тицьнуть носом, що вони сидять в твоїй країні і ніфіга не роблять - то вони ще й ображаються!  І їхня "образа" переходить у такого роду  помсту.

Можливо, швидше за все, теракти пов'язані із останніми подіями.

Адже Абдеслама затримали саме у Брюсселі.  І з 90% ймовірністю можна вважати, що він і мав влаштувати теракти. Власне, він це і зробив.  Звісно, що не власноручно. Але зробив.

Опубліковано
23 minutes ago, Yuraul said:

Діти, я вам відкрию одну істину.... Можна відкрити будь-яке кіно з терористами на абум і переконатись у істинності мого ствердження, настільки це очевидно.

Дякую, просвітив.... і як я раніше жив без такої житєйскої істини

Ясєн що біженці то біженці, а терористи то терористи. От лишень перші і другі зливаються для перетину кордону і інтеграції в країнах. Якби трусили нормуль на кордоні і не давали надовго затримуватися то терористам троха важче було б туди запертися. А зараз ворота відкриті і фейсконтроля немає взагалі – заходь, бери, гвалтуй, підривай.

Опубліковано
50 хвилин тому, Соромітник сказано:

А зараз ворота відкриті і фейсконтроля немає взагалі – заходь, бери, гвалтуй, підривай.

Я не зрозумів, жаба давить, що їм ворота відкриті, а нам — ні чи шо?

Словом, я не маю ні часу, ні бажання доводити очевидні речі, просто лишу тут цю цитату і на цьому закінчимо. Це про теракт у Франції.

Цитувати

Встановлено особу одного терориста. Його ідентифікували за відбитками пальців. Ним виявився 29-річний Омар Ісмаїл Мосферай. Він народився у французькому місті Куркуроне, до 2012 року він жив у місті Шартр.

Теракти в Росії, Україні, Штатах, на Олімпіаді у Мюнхені, вочевидь, теж пов'язані з толерастією. Певне, людей з темнуватим кольором шкіри треба вбивати на місці, одразу при виявленні. Чи кого?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...