Перейти до змісту

Аська для мобільного

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

шукай Jimm в гуглі, і підбирай версію яка корректно піде у тебе на телефоні (якщо тобі підходить Ява).

Опубліковано

Jimm працює безвідказно. Та й скласти можна до смаку. А я зібрала собі Bombus, http://simak.ru/tt/ зручно, якщо сидиш і в асі і в м-агенті. Чула, що не погана прога для смартфона slik, яка теж обслуговує і те і те.

Опубліковано
главное - не ругайтесь потом, что у вас номер аськи спикапили. :lol:

:) мдя... стряшно чё-то после такой реплики стало... И все же ничего у меня не получается: идет загрузка на телефоне, а потом выкидывает ошибку. Но что ж, не судьба значит :) Буду продолжать сидеть в аське на ноуте, а нофелету придется отдыхать ;)

P.S. Большое спасибо всем за помощь ;):)

Опубліковано

Я надеюсь, ты в курсе, что прежде чем использовать даже тот же ДЖИММ, надо настроить в теле ЖПРС-инет (а не ВАП), и чтобы ДЖИММ коннектился по ЖПРС-ИНЕТ+небольшую косметическую настройку джимма. Обычно выскакуют ошибки №118,120. Это не настроен или недоступен инет. (сервер)

Опубліковано

Поставила ще один джим на телефот Jimm XaTTaB edition, спочатку підключалась в дві секунди, а потім почались глюки....користуюсь знову версією 0.5.1. А взагалі задоволена цією мобільною аською. Ще й брату на телефон поставила :rolleyes:

Опубліковано
Я надеюсь, ты в курсе, что прежде чем использовать даже тот же ДЖИММ, надо настроить в теле ЖПРС-инет (а не ВАП), и чтобы ДЖИММ коннектился по ЖПРС-ИНЕТ+небольшую косметическую настройку джимма. Обычно выскакуют ошибки №118,120. Это не настроен или недоступен инет. (сервер)

Конечно в курсе ;) Все настроенно, но ошибку все равно выбывает и ничего не получается... Я вообще читала на разных форумах, что многие владельци Shine стыкаются с этой проблемой :huh: Вот так вот... так что не я одна :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано
Він на яві чи на Симбіані? :lopata:

В мене працює під Симбіан, але наскільки я зрозумів з інформації на сайті mobile-review.com цей клієнт є написаний і під звичайні телефони.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Хто мав справу із галаштування Мотороли РАЗР В3і

Розкажіть як грамотно налаштувати аську і телефон .

НІколи особливо не користувався а тут є потреба.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...