Перейти до змісту

Почалося знищення парку,стадіону Конякіна-Гордіюк.

Oli

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 202
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Цитувати

В центральній зоні парку передбачено також влаштування тенісного корту та футбольного поля розміром 40 на 60 м з синтетичним покриттям.

Шанхай...

Опубліковано
19 годин тому, Tanichka сказано:

Як не знаєте - краще не кажіть. Прибирається жителями району як мінімум 2-3 рази на рік

я чомусь цього незнав, а як Ви організовувалися для прибирання?  Оголошень та такого іншого небачив ніколи...

Опубліковано
23 хвилин тому, seolutsk сказано:

Dream

Не напрягайтесь, зхавав народ елітний "гуртожиток" біля меморіала, і це схаває. 

та ваапщє не напряжно )
Дана ситуація говорить лише про те, що чиновники засиділись на своїх місцях і їх треба було б замінити. Але замінити нема ким бо: 1) нема дурних йти на таку з/п працювати; 2) є "розумні" іти на таку з/п працювати, їх звідти ніяк не попреш, бо кругова порука бла-бла-бла. І дофіга всякого під п.3). 

Щодо тих людей які на виборних посадах. З самого початку був переконаний що Палиця висунув Товстенюка в конкуренти Романюку "нєспроста" (тм) - все було зроблено для того щоб Романюк взяв місто в свої руки знову. Не вірю що не було в Палиці достойніших за Товстенюка людей. А активістів часів євромайдану по одному побрав до себе у владу, і мене особисто беруть сумніви що "дракон" їх "не зжере": одних - кнутом, інших - пряником. Раздєляй і властвуй.

Опубліковано
2 хвилин тому, nikifor сказано:

Палиця і Романюк це два брата-акробата

37 хвилин тому, Dream сказано:

все було зроблено для того щоб Романюк взяв місто в свої руки знову

;)

Опубліковано
Щойно, seolutsk сказано:

Dream

Не напрягайтесь, зхавав народ елітний "гуртожиток" біля меморіала, і це схаває. 

Доречі, на місці елітного "гуртожитку" теж було поле для мініфутболу (явно недолюблюють наші можновладці футбол О_о )

Опубліковано
8 минут назад, Oli сказал:

сьогодні там вже нікого нема, ні робочих ні техніки...

ні табличок, що прохід заборонено.

Опубліковано
55 минут назад, NightVision сказал:

Не реконструкції парку, а будівництва будинка. А реконструкції парку всі тільки раді будуть

Ми вже радіємо переходу біля ЦУМу, переходу біля Там-Таму.. Думаю, що від "реконструкції" парку також будемо дуже "радіти".

Опубліковано
42 хвилин тому, seolutsk сказано:

Ми вже радіємо

отож бо й воно,  будинків наставлять, бетоном позаливають,  грошей накосять і підуть...

думаю наступним їхнім ходом це буде брехня про квартири для Учасників АТО,  ну і напевне ще депутат якийсь замовить слово!!!

Опубліковано

У вівторок, 15 березня, ініціативна група запланувала звернутися до міського голови Миколи Романюка із вимогою призупинити роботи до затвердження точного плану забудови.

п.с. ще трохи інфи  http://lutsk.rayon.in.ua/news/6536-40-i-raion-meshkantsi-idut-do-mera-z-vimogoiu-zupiniti-roboti-v-parku  

http://lutsk.rayon.in.ua/news/6516-40-i-raion-pochalisia-roboti-na-stadioni-v-parku

Опубліковано
On 14.03.2016 at 17:29, difoto сказано:

Вибачаюсь, але чотири будинка по 700 квартир. Опєчатка, але суттєва.

ні,  в 4-х будинках загальна кількість квартир буде 730.

Опубліковано

Цим парком я любуюсь з вікна своєї квартири, але сьогодні вирішила піти подивитись що там робиться, І я зробила для себе висновок, що це не парк , це сміттєзвалище Сорокового кварталу. І якщо подивитись на план забудови, то нехай будують, може буде порядок в тому парку, і можливо все таки деякі учасники АТО отримають там квартири, а ті мешканці які так яро виступають проти забудови, нехай краще прослідкують за тим щоб дійсно там отримали квартири учасники АТО.   І можете мене закидати камнями, але це моя думка , на сороковому кварталі немає парку, там сміттєзвалище.

Опубліковано

ніхто не проти,  нехай впорядковують парк.  

Нехай приберуть той сральник навпроти Салюта, у людей можна було будинки біля кільця викупити і там добудувати...

але ж ні, треба стадіон бетоном залити....

лише констатую факти.   

Опубліковано
1 час назад, Vishenka сказал:

І можете мене закидати камнями, але це моя думка , на сороковому кварталі немає парку, там сміттєзвалище.

За последние три года в том "парке" я видел только засранные дорожки (и в прямом смысле, и просто бутылками/пакетами/объедками). Особенно после зимы (снежного периода), когда снега уже нет, а листьев тоже нет. Пьяные компашки, лежащие на какашках :) Бомжи с бутылками на дорожках возле остановки. Алкаши с бутылками там же. Утренние работяги, ожидающие транспорт...

Мусорник. 100%. Непонятно, какой кайф загорать/бухать там, где засрано? Или, может быть, своё не воняет и глаза не колет?

Стадион... Не знаю. Бегать там по т.н. дорожке - мало приятного. Футбол? Ну, может быть, хотя и не интересует...

Подумал вот - а если бы поле оставили, а строить начали среди деревьев - то была бы истерика, что рубят лёгкие сорокового, правда?

Опубліковано
22 хвилин тому, ursa сказано:

Бегать там по т.н. дорожке

деколи бачив там бігали, напевно тренер з підопічними... в професійній формі, синьо-жовтого кольору з прізвищами, але не запамятав...

ну і постійно зранку займаються прості люди....

27 хвилин тому, ursa сказано:

Футбол?

постійно на вихідних в жилетах тренуються, як діти так і дорослі.

27 хвилин тому, ursa сказано:

Мусорник. 100%

саме так.  краще прибрали би, показали людям свої наміри....     а потім і проекти можна пропонувати.

Опубліковано

Для тих хто не бачив, але говорить, що парк треба зилишити і буде означати залишити оцей пізд№ц

Зняв сьогодні в 8:30 ранку по дорозі на роботу. 

Саме від цих місць, де знімав, в 20 метрах стояли "активісти", які припинили будівництво до вияснення нюансів плану

a9e3de36881b28d28396c1bdf9a62b11bc004124

8b4c9509415a4ad5344a798344d1c102bc004124

aeb120003d97e4ac54bc4ea467621ec2bc004124

fa377807ab892aee9b95459914ac4735bc004124

1225db4da79de4036b362725d6e744ddbc004124

74bb9d3007ed2cc4f895400273f0f72bbc004124

b6cf6c1c255e985dbe4d266f5c5c9649bc004124

91c767d790737e916dd2dadc69ec5eaebc004124

7d7d32d13bbfbaad4c1caeb8a2c6cf19bc004124

Опубліковано

Кому належить земля під планованою забудовою ("реконструкцією парку?")?

Ця "реконструкція" - соціальний проект?

Чи в разі виставлення ділянки на чесний аукціон не знайшлися б установи які дали б більший цимус громаді? 

Є думка, що земля належить місту - тобто всій територіальній громаді, скільки грошей чи інших бонусів отримає від реалізації проекту (ЗЕМЛІ) місто і які бонуси отримають жителі 40 кварталу?

Я собі бачу це наступним чином - Опустити щось до ручки щоб потім безвозмездно (тоість даром) з  нього поіметь - це стара як світ практика.

Опубліковано
52 минуты назад, sanbOK сказал:

Для тих хто не бачив, але говорить, що парк треба зилишити і буде означати залишити оцей пізд№ц

Зняв сьогодні в 8:30 ранку по дорозі на роботу. 

Саме від цих місць, де знімав, в 20 метрах стояли "активісти", які припинили будівництво до вияснення нюансів плану

Скрытое содержимое

саме смішне, що прибрати це все займе день, ну два, а виростити подібний парк , треба років з 30. Це так, до слова

Опубліковано
20 годин тому, Vishenka сказано:

Цим парком я любуюсь з вікна своєї квартири, але сьогодні вирішила піти подивитись що там робиться, І я зробила для себе висновок, що це не парк , це сміттєзвалище Сорокового кварталу. І якщо подивитись на план забудови, то нехай будують, може буде порядок в тому парку, і можливо все таки деякі учасники АТО отримають там квартири, а ті мешканці які так яро виступають проти забудови, нехай краще прослідкують за тим щоб дійсно там отримали квартири учасники АТО.   І можете мене закидати камнями, але це моя думка , на сороковому кварталі немає парку, там сміттєзвалище.

як би там було просто саморобне поле то ми не були б проти. А по скільки там на той час зробили професійне поле. ми мешканці 40-кового кварталу недамо знищення поля. я виріс не тому полі, неодноразово там проходили змагання. 

коли ми були в міській раді на зборах нам показали липову бумажку де мешканці згідні щоб там вели забудову, ми глянули там підписи з неіснуючих квартир. ми вказали на помилку, в відповідь нам сказали "Шиба і компанія" доказуйте це в суді.

коли затвержували проект це було за часів шиби то він навіть не був на місці, натомість глянув в генеральний план, на якому за збігом обставин небуло жодних 30-ти річних дерев. відповідно він дозволив зрізати дерева.

Опубліковано
19 годин тому, leonon сказано:

Кому належить земля під планованою забудовою ("реконструкцією парку?")?

Ця "реконструкція" - соціальний проект?

Чи в разі виставлення ділянки на чесний аукціон не знайшлися б установи які дали б більший цимус громаді? 

Є думка, що земля належить місту - тобто всій територіальній громаді, скільки грошей чи інших бонусів отримає від реалізації проекту (ЗЕМЛІ) місто і які бонуси отримають жителі 40 кварталу?

Я собі бачу це наступним чином - Опустити щось до ручки щоб потім безвозмездно (тоість даром) з  нього поіметь - це стара як світ практика.

реконструкцію мав робити завод ще в 90-тих але завод розвалився і все заглохло. 

велика проблема в тому що вкрадені документи з архіва які підтвержують що там дійсно поле для фудболу.

Опубліковано

Я б порадив мешканцям запропонувати забудовнику зробити дошкільний навчальний заклад.

Будуєш 700 квартир - хватить , щоб збудувати дитсадок. А ще краще - школу.

Обшем так: якщо мешканцям щось не подобається - всі активісти Луцька їх підтримають. А овочам ніхто допомагати не буде. І не ображайтесь на "овочів" - якщо 99% пофіг на то всьо , а вам - ні, то ви лише родзинка у бочці з огірками.

Опубліковано
13 хвилин тому, difoto сказано:

Обшем так: якщо мешканцям щось не подобається - всі активісти Луцька їх підтримають. А овочам ніхто допомагати не буде. І не ображайтесь на "овочів" - якщо 99% пофіг на то всьо , а вам - ні, то ви лише родзинка у бочці з огірками.

що потрібно від мешканців?  згуртуватись?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...