Перейти до змісту

Почалося знищення парку,стадіону Конякіна-Гордіюк.

Oli

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 202
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну так, це ж не знищення, а реконструкція. Тож не торговий центр там будують, а і надалі залишать парк, просто більш облаштований. 

Опубліковано

Тут гарно розписано, як буде виглядати новий парк:

http://www.volynnews.com/news/society/shcho-proponuiut-oblashtuvaty-u-parku-na-koniakina-hordiiuk/

Якщо зроблять хоча б половину з того, що обіцяють, буде просто чудово.

Опубліковано
1 минуту назад, Savage сказал:

Ну так, це ж не знищення, а реконструкція. Тож не торговий центр там будують, а і надалі залишать парк, просто більш облаштований. 

Угу, вже вон і підземні переходи біля там-там-у і ЦУМ-у маємо, ага-ага. Думаєте, що там все буде як на плані/фото? Вже он біля меморіалу гуртожиток елітний маємо, ага. До речі, форма у "охоронців" не як у "Варти порядку" випадково? А то щось дуже зхожа. На фото бачу також автівку поліцейських. Мешканцям сусідніх будинків можу тільки поспівчувати. Ну або щось робити, якщо не влаштовує така ситуація.

Опубліковано
8 минут назад, seolutsk сказал:

Думаєте, що там все буде як на плані/фото?

Там живе чимало людей. Що їм заважає контролювати хід реконструкції і в разі відхилення від проекту (план же ж є вільному доступі), відразу повідомляти про це у відповідні органи чи служби?

Опубліковано
9 минут назад, seolutsk сказал:

Мешканцям сусідніх будинків можу тільки поспівчувати. Ну або щось робити, якщо не влаштовує така ситуація.

Тож навпаки для них робиться. Радіти за них треба, а не співчувати. 

Опубліковано

Проект дуже класний. Знаю як він розроблявся, тому якщо все зроблять так, як запланували архітектори, буде круто. 

Опубліковано

4 минуты назад, Savage сказал:

Там живе чимало людей. 

Біля Там-Там-у та ЦУМ-у також багато людей живе, і що? Ви як сьогодні народились.

Опубліковано
4 минуты назад, Superman сказал:

Проект дуже класний. Знаю як він розроблявся, тому якщо все зроблять так, як запланували архітектори, буде круто. 

А от і забудовник на форумі з'явився.

Опубліковано

ЧОмусь в такий альтруїзм (зробити щось для когось, без власної вигоди) - не вірю.

Маємо гіркий досвід

+ туалета я там не побачив. На проекті.

І знову ж таки:

будь-який парк, необхідно обслуговувати.  Від вивозу сміття, до замітання листя із подальшим вивозом.

А обслуговувати буде хто? ЖЕК місцевий? та їм це додаткові витрати! + люди. А де взяти фінансування?

Тут, швидше за все, за гарним починанням криється чийсь шкурний інтерес.

Опубліковано

Вокзал теж ця фірма розробляла спільно із одним із Луцьких архітекторів, спочатку всі кому непопадя хаяли, а зараз фотографуються (знаю таких персонажів - чоловік зо 5). Диванна армія може обісрати все, а шкода

Опубліковано
8 минут назад, veter сказал:

Вокзал теж ця фірма розробляла спільно із одним із Луцьких архітекторів, спочатку всі кому непопадя хаяли, а зараз фотографуються (знаю таких персонажів - чоловік зо 5). Диванна армія може обісрати все, а шкода

Розробляла і виконала - це дві різні фірми.

Я як і Женя не вірю в альтруізм можновладців.

Опубліковано
Щойно, vaz75 сказано:

Розробляла і виконала - це дві різні фірми.

Розробляла проектну документацію. Так легше? Виконавці в свою чергу виконали рівно половину того, що планувалося. Знаєте якісь тонкощі висловлюйте...

А на рахунок альтруїзму на 500% згідний

Опубліковано

Тільки що проїжджав там і поговорив з один із мешканців району, який проти забудови. Каже, що сам толком не знає, що буде і має бути якесь маленьке футбольне поле та будинки. Також дізнався, що статус парку цей стадіон та прилегла територія отримали кілька місяців назад, а до того це був по документах пустир. Забудовник ЛДБК явно раніше зробив документи і почав все там рити. Також мені розказували, що буде створена чи уже створюється громадська організація, яка займатиметься окультуренням парку та приведе його до ладу .... та де ж й№бвашу марита Ви були раніше? Уже скільки років там ніого не робиться. Я більше року живу через дорогу від парку та більше 5ти років працюю біля нього і нічого .... тільки один раз в рік приберуть комунальники і все. Ніхто не вирізає ті зарослі в яких ср№ть всі кому не лінь, а про те що залишається після шашлика та посиденьок людей годі і говорити. 

ІМХО. Якщо все буде так, як на картинках то хай будуть бо там не парк/стадіон, а фіг зна шо (стадіон з натяжкою .... пробував бігати то ну його ноги можна покрутити). Постійно грязно, купи КУПИ сміття, постійно хтось сцить і бухає, кожного дня я там проїжаю велосипедом по 4 рази (мінімум) і мене дістало об'їжати розбиті пляшки або потім виколупувати скло з покришок, дістало те що після дощу в тому "парку" пройти по доріжка неможливо бо кругом крім сміття все пливе і купа грязюки.  

Опубліковано

це напевно вже фото 10-го зміненного плану. (хто раніше слідкував той знає)

я думаю що нічого там нормального небуде,  хіба що запросять "підприємця" що поставить платний вхід на на надувні атракціонни, та бульки для дітей по 35грн.

Романюк теж був, і що?    бла бла бла...        нехай краще позвільняє керівників що розвели срач там.

Опубліковано
18 хвилин тому, sanbOK сказано:

да, парк закинули.  сруть і пють....   але це не наша провина...    

остання культурне прибирання робили активісти напевно 2013р.

апну тему,   вже 3 машини поліції, 1 швидка...

Опубліковано

Так стадіон жалко, спорити не буду, але на мою думку уже давно все оплачно і нічого ніхто там не зробить.... бо можуть прийти по стандарту, як в інших містах, хлопці в спортивної статури і буде бійка. Найближчим часом ми точно побачим вирвані таблички, повалені огорожі і все в такому роді.

Доречі дерева уже ріжуть .. процес пішов.

Опубліковано
22 хвилин тому, sanbOK сказано:

Доречі дерева уже ріжуть

ті дерева вже обнесенні синім парканом.

якщо привезуть ще щити, то будуть городити стадіон...

Опубліковано
1 година тому, sanbOK сказано:

бо там не парк/стадіон

IMG_9499w.JPG

нагадаю що вони в цьому новому плані добавили ще 1будинок, тепер їх там 4 буде.      а може і 6 поставлять...

фото плану з трохи більшим стадіоном і як бачите тут 3 будинки  (в новому плані стадіон ще зменшили)

IMG_0676.JPGIMG_0675.JPG

докину ще декілька фото  плану  що створювався раніше,  тут як бачимо ні майданчика та іншого нема.  тепер нам вішають "лапшу" все буде все буде!!!!

9w.JPG

цікаво, а де буде Карабас _барабас?

7w.JPG

Опубліковано

Оскільки на загальний огляд висунуто стільки варіантів планування території, то може повторитись історія із ЖК біля історичного факультету, який в початковому вигляді мав бути учбово-житлово-фіг-розбереш-ще-чого корпусом одного з ВНЗ міста.

А це вже зовсім інша мова...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...