Перейти до змісту

#FreeSavchenko Звільнити Надію Савченко

Basil

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 108
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 година тому, veter сказано:

Насмішив методичками до сліз. Де ти студента побачив неадекват? Незнайому людину обізвати дебілом без причини - це норма? А ну так, звісно - Команді форума можна!

Чуєш бетмен, не перегинай

П.с.: подивись скільки я на борді питання із студентами відпаде саме собою (твої ж методичні рекомендації викладені декількома постами вище), а те що мій рівень IQ вищий твого - це факт, його навіть доводити не потрібно

Що ти, рівень твого IQ не викликає сумнівів, тільки от всі тут знають хто такий Діфото, а ти хто? Бот? За 9 років написав 434 повідомлення, з яких 413 за останні 5 місяців. Взлом чи купівля аккаунта?

Не здивуюсь, якщо ти черговий довготривалий проект Мінстеця чи його опонентів і, набивши трохи постів, почнеш писати суто в "правильному" напрямку.

Опубліковано
3 хвилин тому, bublik007 сказано:

Стидаюсь спитати, це тема про Савченко?))))

Тема "Звільнити Савченко", її вже звільнили, значить або закрити або перейменувати.

Опубліковано

Ді такий заходить тіпа не вкурсі що тут вже з рік як боти живуть. А те по скільки років їх аки на Борді і чи куплені чи подаровані чи за бабки на АТО - то діло десяте. Чого я особисто сприймаю в штики їх позицію - створення паралельної реальності з точної копії кацапської тільки в більш лайтовому варіанті. Поки провал, як на мене. Тут й так в тій всій візантійщині розібратись складно, та й вже й ніхто не розбирається, бо двох років і скандалів вистачило щоб загальна картина маслом намалювалась. А вони приходять сюди як дзенбуддисти з квіточками і давай квітки розкидувати і дзвіночками заколисувати. Дешевенько дуже.

Опубліковано
1 година тому, Віталій СК сказано:

Що ти, рівень твого IQ не викликає сумнівів, тільки от всі тут знають хто такий Діфото, а ти хто? Бот? За 9 років написав 434 повідомлення, з яких 413 за останні 5 місяців. Взлом чи купівля аккаунта?

Не здивуюсь, якщо ти черговий довготривалий проект Мінстеця чи його опонентів і, набивши трохи постів, почнеш писати суто в "правильному" напрямку.

Доведи, що я бот, спостережливий ти наш! Те, що в мене немає статусу "Павера" за тривалий час на борді не є підставою визначати мене ботом!  Адвокат :D ти зараз його захищаєш (лизнув ефектно, галочка детектед), а завтра він і тебе дебілом назве, та то таке, але ж його всі знають, значить можна і на х*й послати, між іншим.

П.с.: на ображених балкони падають, я вже це тобі казав (запиши в кінці кінців, якщо пам'ять коротка)! На "защітніків" не агрюсь, оревуар!

Опубліковано

@veter, з якого я тобі маю щось доводити. Почнеш писати про "порох бох" і кожен сам побачить хто ти. Про статус павера я взагалі нічого не писав,  а от 21 повідомлення за 8 з половиною років і 414 за останні 5 місяців - це підозріло.

А на рахунок Діфото. з чого ти взяв що він мене ніяк не називав? Не дебілом, але не пам'ятаю як. Напевно на борді легше порахувати тих,  кого він не обзивав і нікуди не посилав. Це не нормально, але що ж зробиш, коли людину, яка не сидить склавши руки, дратують всілякі висери диванних "експердів".

З. І. : Ніяк не зрозумію з чого ти взяв, що я на щось ображений. Чи це в тебе коефіцієнт інтелекту так зашкалює?

Опубліковано

Так як я породив цю тему, то прошу іі і зачинити. Тема себе вичерпала. Аватар свій зміню, як доберусь до свого компа.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...