Перейти до змісту

Друзі

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне розпочато закачку серіалу "ДРУЗІ",всіх сезонів на українській мові.

1.Якщо хтось має,то маякніть, щоб не качалось даремно

2.Судячи з швидкості і моєї зайнятості качатись буде довго.Чи є бажаючі допомогти в цій справі.Розділимо закачку сезонів між собою.

3.Качаю перший сезон,чи викладати на ФТП по мірі скачування?Будуть бажаючі?

Опубліковано

Я тільки ЗА! :ahuet:

На жаль, не зможу допомогти із закачкою :( але з нетерпінням буду чекати.

Обов'язково викладай по мірі скачування, буду дуже вдячна :)

Опубліковано

Якій переклад з 1+1?Вони здається всі сезони не показували.Якщо переклад дикій то навіть не варто.Закінь пару серій,з закачкою попробую помогти.

Опубліковано

Переклад нормальний.Якщо всі сезони з такім перекладом то добре,цей серіал ще й українською варто мати у колекції.Шкода "звенить"звук трохі.Давай ссилку на любий сезон,спробую підкачати.Якщо не вийде зразу дам знати.

Опубліковано

Не дає качати Извините, качать можно только из сети UA.А з "ДМ" іде,але де ж того трафу набрати.У 9-сезоні відкрито пише 1+1.Так що sorry.

Опубліковано

якщо хтось візьметься скачати заради українського перекладу :) то я в свою чергу візьмуся скачати

серіал в оригіналі!

можемо обговорити деталі ..

тут або ася чи ПМ

ждёмсь..

Опубліковано
Подивився першу серію. Якість зовсім не содобалась :(

Хтось заливав в обмінник російсьий варіант 1 сезон,там вообче страх і ужас

Опубліковано

В мене з'явились ще сереї друзів 2го сезону і 12 серій 3го, закинув би але як завжди на файлообміні нема місця. Так що, якто кажуть як тільки так сразу і заллю. :) Вот я читаю что хтось залив ще серії ... так скидайте народ!! )

Опубліковано
В мене з'явились ще сереї друзів 2го сезону і 12 серій 3го, закинув би але як завжди на файлообміні нема місця. Так що, якто кажуть як тільки так сразу і заллю. :) Вот я читаю что хтось залив ще серії ... так скидайте народ!! )

Напиши які в тебе серії,шоб я не качав даремно

• 7 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...