Перейти до змісту

Питання по Скайпу.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт. Тема така-встановив я на свій комп(AMD Duron 1,10Ггц 768ОЗП,ОС Віндовс ХР SP3) прогу Скайп 6.14,але вона не дозволяє відео і навіть не бачить камери,хоч на компі камера працює. Погугливши в неті я дізнався що проблема в наборі інструкцій процесора. На новіший комп грошей нема,та чув що можна спробувати встановити замість вінди лінокс. Підскажіть чи це допоможе вирішити питання з відеозвязком,чи це марна трата часу і нервів. Якщо так, то який лінокс (версія,збірка)підійде для мого компа,щоб він адекватно працював. Дякую.

Опубліковано

1) Не лінокс, а лінукс.

2) Фігня, стосовно інструкцій процесора.  Варто знайти старішу версію Скайп і не паритися. Впевнений, що все діло у версії  ПЗ, і драйверах. + налаштування самого скайпа.

3) Модель камери озвучте.

4) Для такої машинки лінукс - лише Ubuntu, при чому її Light версія - lubuntu

5) його можна встановити поруч із Віндовсом.  Застосувавши програмку wubi

.

Опубліковано

live версією лінукса загрузитись та спробувати чи запрацює, але якщо і правді проц не підтримує інструкцій то хоч гопки скачи, але працювати воно не буде

якщо виявиться, що діло в проці то завжди на сокет А можна поставити який атлон або семпрон.

Опубліковано

2. Женя, не фігня

старіша версія скайп не залогіниться, бо майкрософт щось намутив з протоколом чи що

А новіші версії скайп хочуть sse2, чого немає в цьому процесорі

Опубліковано
33 хвилин тому, vampirich сказано:

35 хвилин тому, vampirich сказано:

2. Женя, не фігня

старіша версія скайп не залогіниться, бо майкрософт щось намутив з протоколом чи що

Кому потрібно, в того логіниться ;)

Васісдас, став старіший скайп, перевіряй дрова

Опубліковано

Не думаю, що протокол скайпа так сильно змінився.

Сервери змінилися да.

В будь-якому випадку варто спробувати старіші версії програми.

І якщо вже зовсім не підійде, то "апгрейдити" проц.

Хоча, я б казав і платформу. Інтел рулить.

Опубліковано
1 година тому, jack74 сказано:

Кому потрібно, в того логіниться ;)

Васісдас, став старіший скайп, перевіряй дрова

заради цікавості - яка версія?

Опубліковано
5 годин тому, vampirich сказано:

заради цікавості - яка версія?

на одному з буків, наприклад, працює 7.0.0.102 (версія від 5 грудня 2014 для Вінди)

3 годин тому, wasistdas сказано:

Якщо можна  то ще дайте ссилку на старіший скайп.

Тут можна знайти більшість версій для різних ОС (і для гаджетів теж)

Якщо не встановлюється - шукай портовану версію (portable, без встановлення)

Опубліковано
14 хвилин тому, jack74 сказано:

7.0.0.102

це далеко не стара версія

необхідність щоб процесор підтримував sse2 в скайпі для відеодзвінків йде іще з версії 6.2

Since Skype 6.2  (FEB 2013) SSE2 has been a hardware requirement for video.  For a year and a half 6.1 was made a available for download (Skype Special Version).  Unfortunately with the retirement of any version below 6.14, there is no longer any solution (planned or otherwise) for users who want to continue to use video on a machine that lacks SSE2.  Trying to force an older version is at the minimum annoying if even possible.  Some people have considered using emulators but I don't believe that's a viable solution for most.

http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Video-Calls-no-SSE2-support/td-p/3587375

Опубліковано
8 часов назад, vampirich сказал:

2. Женя, не фігня

А новіші версії скайп хочуть sse2, чого немає в цьому процесорі

7 часов назад, Zheny@ сказал:

Сервери змінилися да.

В будь-якому випадку варто спробувати старіші версії програми.

І якщо вже зовсім не підійде, то "апгрейдити" проц.

Хоча, я б казав і платформу. Інтел рулить.

Не знаю, хто там що мутив, але з деякого часу (рік, два, чи скільки там) Скайп став транслювати рекламу. І якщо я нагло не хочу обновляти Скайп до запропонованої ним версії, через тижнів два Скайп нагло перестає мене бачити (не дає залогінитись). ХР 3.

Опубліковано

необхідність щоб процесор підтримував sse2 в скайпі для відеодзвінків йде іще з версії 6.2

Зачекай-зачекай. Про підтримку sse2 я нічого не писав, це версія ТСа і не факт, що проблема дійсно в цьому.

Опубліковано
8 hours ago, Zheny@ said:

вони змінюють ноди, відповідно офіційні старі версії не будуть працювати,

але є модифіковані старі версії

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4393745e

Опубліковано

Зара глянув на ще одному компі - версія 6.16.66.105.

Комп: Атлон64 3000+, 768Мб ОЗУ

Опубліковано

Матері нещодавно ставив на Атлон64 3000+ xubuntu 14.04LTS та skype з репозиторіїв- все працює. Правда в неї 2гіга оперативи. Ще можу порадити прогу linphone для зв’язку, хоча вона не має зворотньої сумісності зі skype.

Опубліковано

ну звичайно, що так просто не залогіняться. Але ти ж бачиш, що в мене логіняться! Я вже не пам'ятаю, який я там бубен брав, погугли сам трішки

Опубліковано
On ‎19‎.‎02‎.‎2016 at 18:06, jack74 сказано:

Зара глянув на ще одному компі - версія 6.16.66.105.

Комп: Атлон64 3000+, 768Мб ОЗУ

відеодзвінки працюють?

Опубліковано

ну звичайно! Про що б я писав інакше?! Та й для чого ж він ще потрібен, як не для відеодзвінків? :) Переписуватись вистачає де і чим

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...