Перейти до змісту

Android TV приставка

Yurik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 22.03.2016 в 05:26, Savoy сказав:

а у вас на YouTube зі звуком все гуд...? не тормозить.?

Показати  

YouTube якраз працює найкраще, напевно через розгалужену мережу серверів. Проблем зі звуком не спостерігав. 

Опубліковано

МХ4 вроді як має ав-вихід, але в комплекті кабель не зазначений, ніхто не буде собі купувати? Впав би 'на хвіст' на 1 шт...

Опубліковано

у мене зараз завдання підключити її по s-video, а з додатковим гігом її як до телевізора не прикладай, а показувати він від того не почне :)

Опубліковано
  В 23.03.2016 в 15:01, keepo сказав:

у мене зараз завдання підключити її по s-video, а з додатковим гігом її як до телевізора не прикладай, а показувати він від того не почне :)

Показати  

S-video не передає звук. Тебе це влаштовує?

Опубліковано

Ну раз тут зібралась банда зацікавлених, запропоную свого зламка за пів ціни. Брав за 55,42$, віддам за 30$ по курсу продажу долара для карток в Приваті на день продажу приставки. Зараз такі на Алі найдешевші десь по 39$. Чому зламок? Бо перегрівається, китайці "забули" поставити радіатор на процесор. Я посадив на термопасту невеличкого радіатора, який був вдома. Не надіваючи кришку, зміг подивився онлайн фільм з FS Video Box в FullHD, тривалістю дві години, в кінці накинув кришку і знову перегрів. Програмулька УкрТБ мабуть більше грузить процесор, бо вимикається навіть зі знятою кришкою. Ютуб з радіатором і знятою кришкою малий дивився півдня, жодного вимикання.

Люди ставлять більші радіатори на термоклей, вирізаючи отвори в кришці або ж не надіваючи кришку взагалі чи ставлять кулери і приставки в них працюють. Якщо естетична сторона не лякає, то можете сміливо брати. Манібеку не дам, описав товар чесно як ніколи + гарантією чесності є моя репутація на Борді (жодної скарги за 8 років).

Характеристики і стара ціна

В двох словах:

Android 4.2.2 TV Box CS918

Rockchip RK3188 1.6 ГГц Cortex A9 4-ядерний процесор

RAM 2 ГБ + ROM 8 ГБ

Bluetooth, WI-FI

Виходи: AV, HDMI, 2xUSB, SPDIF, OTG, RJ45

Комплект: коробка, приставка, пульт, блок живлення (без батарейок), кабель HDMI (не юзаний), кабель AV (пошкоджена ізоляція біля тюльпанів).

П.С. Мій 8000-ний пост

Опубліковано
  В 23.03.2016 в 20:41, VojinSvitla сказав:

Таке питання: в мене швидкість нету  2 мегабіти, чи вистачить цієї швидкості для онлайн ТВ? Ну в SD якості відповідно

Показати  

Теоретично - так, в середній якості вистачає від 1,5. На практиці треба пробувати.

Опубліковано
  В 23.03.2016 в 20:44, nickel сказав:

Теоретично - так, в середній якості вистачає від 1,5. На практиці треба пробувати.

Показати  

Я зрозумів, дякую!

Опубліковано
  В 22.03.2016 в 14:26, Deemon сказав:

на гірбесті непогані ціни на 2 коробочки в честь річниці співпраці з Intel та Paypal.

MX4 - $22.99

M8S - $35.68

Показати  

+ хто буде брати, пару баксів скинете при власній реєстрації отримаєте поінти за підтвердження пошти, фото профіля та репост у мордокнигу.

• 4 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Mini M8S TV Box

-  EU PLUG  BLACK 172993503

Quad-core Amlogic S905 Android 5.1 2GB RAM 8GB ROM 2.4GHz WiFi Bluetooth 4.0 4K Multi-media Player

Dispatch: Ships on May 19 FREE SHIPPING

Regular Price:$98.27Discount : 62% OFF

Promo ends in: 5 days 19:00:48

Flash Sale Price $37.59

тема на 4пда

огляд та миски

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...