Zheny@ Опубліковано 5 Лютого, 2016 в 13:26 #26 Опубліковано 5 Лютого, 2016 в 13:26 1 година тому, planirovschik сказано: Ну, це одиничний випадок. америкоси так в супермаркет ходять. В чому був дома - так і пішов.
Iresjka Опубліковано 5 Лютого, 2016 в 15:13 #27 Опубліковано 5 Лютого, 2016 в 15:13 дівкам завжди не вистачає грошей на вот те... вот от е і ще он он це =) ціни не можуть бути однаковими закон попиту пропозиції. беруть дорожче значить і продають так само. шампунь якшо хороший то і чоловічий і жіночий недешевий. питання в тому шо чоловіку підійде любий. а вот мені шось не дуже всякий підходить... лупа. тільки кліар. не вважати за рекламу. просто індивідуально.
Bit Опубліковано 8 Лютого, 2016 в 08:36 #28 Опубліковано 8 Лютого, 2016 в 08:36 Я хз де ті феміністки надивились цін, певно в модних домах Парижу і Нью Йорка. Того шо якшо подивитись на плаття від д і г для жінок (приблизно по 10к) і на костюми для чоловіків (2,5-3к), то тільки тоді проявляється різниця. Спробуйте знайти для чоловіка взуття, що по ціні дотягне до жіночих лабутенів. Бо в звичайних магазинах для середнього класу ситуація інша. Я коли з малою їду за одягом, то її речі на розпродажах в рази частіше, ніж мої. І якість не гірша, і кольорова гамма, якшо не краща.
Юріч Опубліковано 27 Лютого, 2016 в 18:51 #29 Опубліковано 27 Лютого, 2016 в 18:51 Жінки по суті своїй - шмоточниці, купують купу різної одежи (одне тільки їхнє "я в цьому платті в минулий раз була" чого варте), вони не скільки перед чоловіками красуються, як одна перед одною. Чоловіки куплять річ і ходять в ній роками, наприклад я люблю купити одну річ, але фірмову, яка носиться довго і з моди практично не виходить, замісь десятка непорібних шмоток які випускаються зі зміною місцевої моди. Чоловіки менш залежні від одягу, ніж жінки...Вони скоріше будуть автівками (мотоциклами, велосипедами, спінінгами) перейматись і краще гроші на них потратять. ІМХО. На рахунок гігієни, то тут все ясно. Чоловікам - шампунь, банки на рік вистачає (можна голову і господарським милом помити, лупи не буде), бритва, зубна паста, дезодорант, одеколон. Все. Жінкам - не буду перераховувати, пальці втомляться... Тому да, попит народжує пропозицію.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.