Перейти до змісту

Міс Волинь???

molitor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні чув, що 7 березня відбудеться Міс Волинь, але де це буде не запам'ятав. хотілось би прийти подивитись. :)

хтось шось знає на рахунок цього?

де це буде? скількі коштує квиток? і взагалі чи можна туди просто прийти подивитись?

Опубліковано
і взагалі чи можна туди просто прийти подивитись?

А є варінти не просто подивитись ? :g05: Це коштує значно дорожче.

Опубліковано

Чула, що Сумська з чоловіком будуть ведучі. Буде виступати групати Армія. Здається в драмтеатрі.

Опубліковано

а продюсером цієї чергової ярмарка марнослав"я для несформованих особистостей жіночої статі є благодійник, бізнесмен, екс-кандидат на пост мера, голова громадського об"єднання "Наше місто", чуйна людина-мудрий керівник, політик та вічний жених Олександр Главацький. Називатиметься це "ШОУ" "Міс Слов"янка України 2008", проходитиме у Драм театрі ім. Т.Шевченка(орфографія з афіші). детальніше про це ви можете прочитати на афішах зелено-брудного кольору, розклеєних ледь не на кожному стовпі. афіші виготовлено за допомогою ксерокса.

Опубліковано
знайшли на що дивитися. тьфу

На Волині з жіночою красою все так погано? :)

з природньою-- ні.

а з комерційною.. з комерційною завжди погано

Опубліковано

Пане Анатоль, а от якби Вам запропонували сісти в жюрі в сабжовому проекті, Ви б погодились оцінювати "дєшьовийе панти":) ?

Опубліковано
Да бросьтє, Осєнь, яка там коммєрція?:) одне марнослав"я:)і дєшеві понти:)

дя. галімі ))) (пс.. це в мені говорять заздрість жіноча, марносляв*я і комплекси ггг)

Я був в жюрі (проавда зі сторони спонсорів).

Нападайте :)

сударь, Прилипший К Окну Высотки, защищайтесь! :) :)

Опубліковано
Пане Анатоль, а от якби Вам запропонували сісти в жюрі в сабжовому проекті, Ви б погодились оцінювати "дєшьовийе панти":) ?

я би відмовився:)скучне це видовище. і убоге за своєю суттю

Опубліковано
Приз - слиток банковского золота наивысшей пробы 999,9.

Вагою 1 грам?

Хто-небудь бачив банківське золото іншої проби, крім 999,9 ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...