Перейти до змісту

Sp_RoNdo - флудер?

Sp_RoNdo

Флудер?  

67 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу відписатися що хто думає на рахунок даної постаті(Sp_RoNdo) на борді?!

Так?

Ні ?

пі.сі. Будь-ласка відпишіться!

Опубліковано
  Jimi Hendrix сказав:
тема бред! теперь ты флудер!

Тема виникла із-за деяких 15-ти людей які вважають всі мої пости флудом!

Опубліковано

+1 Це моя точка зору, яку я можу підтвердити ссилками на темкі де пости не несуть жодної корисної інфи, а значить це флуд!

P.S. рондо неображайся!

Опубліковано

зараз постараюсь обгрунтувати чого ця людина флудер. напевно ізза цього що я йому це сказав він і створив відповідний топік.

мене вбило на повал останній з твоїх шедеврів.

в темі про анну і тол пишеш "підтримую", хоча я впевнений його там не буде.

Діалог з аськи:

Цитата
RoNdo (23:22:07 4/03/2008)

АННА - ГАМНО!!!

потім створює тему "шансон, бутырка і пилка (шось похоже)", во флеймі взагалі плейліст з кислотою..

і це не одинокий випадок...

можу навести десятки (сотні прикладів)...

Опубліковано

Ну видно вас Sp_RoNdo дійсно хтось довів, якщо ви створюєте дані теми :) Якщо чесно, то бачу що поведінка на форумі звичайно пристойна і завжди поважаю дані коментарі

Опубліковано
  freez сказав:
зараз постараюсь обгрунтувати чого ця людина флудер. напевно ізза цього що я їй це сказав він і створала відповідний топік.

Діалог з аськи:

АННА - ГАМНО!!!

потім створює тему "шансон, бутырка і пилка (шось похоже)", во флеймі взагалі плейліст з кислотою..

зараз постараюсь обгрунтувати чого ця людина флудер. напевно ізза цього що я їй це сказав він і створив відповідний топік.

Діалог з аськи:

АННА - ГАМНО!!!

АННА - ГАМНО!!! еше раз!

А що поганого, що я слухаю все підряд?.. Тхю, нет слов!

Опубліковано

Ну чекаю постів людей які дійсно називаються сторожилами форуму, а не ця групка меломузикантів, які знають що мені побарабану на АННУ!..

п.с. Знаю що загнався зі створенням даної теми, але виводять пусті коментарі)

Опубліковано

модераторы за флуд не наказывали.

а вообще-то такие темы лучше во Флейме создавать :)

третьего варианта "свой вариант" нет - не голосовал :_41:

Опубліковано

Shura +1

Є розділи на борді куди я просто не заходжу, до них відносяться:

Game.lutsk.ua

Відео / Video / Видео

Музика / Music / Музыка

ФОТО (Відділ kадрів)

АвтоParty

Велоparty / VeloParty

Відпочинок / Отдых

Файлообмін на lm.lutsk.ua

Студентський базар

Флейм

і про те що там твориться знать не можу і не хочу, тому на наступний раз теми подібного змісту створюйте в розділі ''Флейм'', бо зміст даного топіку до усього форуму відношення не має.

Забагато честі їй висіть в розділі про форум в топі індекса.

Опубліковано
  Цитата
Ну чекаю постів людей які дійсно називаються сторожилами форуму, а не ця групка меломузикантів, які знають що мені побарабану на АННУ!..
причому тут Анна? я просто навів приклад.... навести ще? скільки? і я не переживаю що ти все виправиш.. за ніч не справишся....

і мені абсолютно всерівно що ти слухаєш... доречі я твої смаки не ображав, і тобі не раджу цього робити. ми тут впринципі інше обсуждаєм? чи ні?

і кого ти називаєш групкою? з 8 відписавшись тут я знаю лише двох!

я просто буду чекати інших відповідей... і як ти висловився "старожилів" форуму в том числі... тобі ж головне кількість постів, рєпа і дата реєстрації на форумі....

Опубліковано
  Tum@n сказав:
Shura +1

Є розділи на борді куди я просто не заходжу, до них відносяться:

Game.lutsk.ua

Відео / Video / Видео

Музика / Music / Музыка

ФОТО (Відділ kадрів)

АвтоParty

Велоparty / VeloParty

Відпочинок / Отдых

Файлообмін на lm.lutsk.ua

Студентський базар

Флейм

і про те що там твориться знать не можу і не хочу, тому на наступний раз теми подібного змісту створюйте в розділі ''Флейм'', бо зміст даного топіку до усього форуму відношення не має.

Згідний! Просто згарячку створив даний пост саме в цій темі, адже вважав пряме належання топіка до розділу :)

Голосуєм форумчани! Ще +6 за перший варіант і тема закрита!

п.с. Бутирка - взе бест, Многоточие - СУПЕР!, Dj Aligator - super, Arno Cost - the best! Dj Artemneb - nice!

Цитата
тобі ж головне кількість постів, рєпа і дата реєстрації на форумі....
Ай справді! Ось вже записав в свій репертуар +6 постіків! (які ми наївні ппц)
Опубліковано
  R@mon сказав:
1, 2, 3, 4, 5

посты с высоким полетом мысли)))

:lol:

Це теж саме, що сказати БАЯНЧЕГ :)

Далі +1 завжди використовується в розділі відео, коли ставиться опитування на заливання фільма

№3 - Смішненького там немає, оскільки даний прикол на форумі був, то отримує :_41: (що означає вже зрозуміло)

КС?-баян, оскільки дана тема була напередодні - навіщо їх плодити?

Опубліковано
  Sp_RoNdo сказав:
  R@mon сказав:
1, 2, 3, 4, 5

Далі +1 завжди використовується в розділі відео, коли ставиться опитування на заливання фільма

№3 - Смішненького там немає, оскільки даний прикол на форумі був, то отримує :_41: (що означає вже зрозуміло)

это просто накручивание количества постов и все!!!

тему во флейм!!!

"игра не стоит свеч"

Опубліковано
  R@mon сказав:
  Sp_RoNdo сказав:
  R@mon сказав:
1, 2, 3, 4, 5

это просто накручивание количества постов и все!!!

тему во флейм!!!

"игра не стоит свеч"

Накручування постів - це коли відповіді такі: так правий, бред, негони ітд. + звичайно тупий флуд в теми типу

Цитата
Вчора, 23:30

Повідомлення #11

меломан

Опубліковано

Бувають пости якими даний користувач просто флудить, але я б на місці R@mon'а взагалі помовчав про флудерство Sp_RoNdo так як R@mon флудить тут більше і непотрібно "косити" під difoto з його манерою спілкуватися обланським це по меншій мірі виглядає дуже і дуже погано якщо порівнювати

Опубліковано

Порада топікстартеру:

- листа Модератору/адміну із вибаченнями та проханням перенести тему у флейм (щоб не відправили у РОзшук :) чи у БАНю..)

- ця тема справді схожа на флейм .

- вияснення стосунків у МП чи у спортзалі :_41:

Опубліковано
  Zheny@ сказав:
Порада топікстартеру:

- листа Модератору/адміну із вибаченнями та проханням перенести тему у флейм (щоб не відправили у РОзшук :) чи у БАНю..)

- ця тема справді схожа на флейм .

- вияснення стосунків у МП чи у спортзалі :)

З цієї поради висновки:

1. Впринципі небачу хочаб одного топіка правил який я порушив

2. Це і є флейм, але ціленапрямлений і конкретне голосування.

3. Спортзал?-Дуже доцільна порада +1

Голосуваня закінчене! Тема закрита! Всім дякую!

п.с. Сп_Рондо визнаний на форумі флудером, хоча за постами ніколи не ганявся, а за репутацієї тимбільше! Все що думаю - те кажу і буду продовжувати, оскільки зберігаю суверенітет і структуру даного форуму! А на тих хто думає що мої пости флуд - раджу подивитися в відображення своїх постів в даному топіку - це не флуд? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...