Перейти до змісту

Потрібна консультація по замовленню з Amazon чи eBay

AID

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть як правильно зробити замовлення на Amazon чи eBay (в даний момент більш цікавить Amazon).

В буржуїв купа знижок -50-70%, а наших інтернет-магазинах макс. -10-15%

Переглянув статті в інеті - трохи не зрозумів як краще зробити і які можуть бути "підводні камені" при самостійному заказі.

Цікавить хто як заказує.

Чи суттєва різниця між покупками на Amazon чи eBay?

Краще скористатись якимось з сервісів по доставці?

Який перевізник вибрати і яка між ними різниця крім ціни і термінів доставки? (наприклад USPS Express Mail, Airmail Economy - $70 і $3 відповідно...)

Для оплати треба PayPal чи достатньо валютної карти для розрахунків?

Чи можливо хтось з бордівчан таким займається і може допомогти в покупці?

Опубліковано

Могу порекомендовать парня с Луцка, сам через него заказываю. 

Адекватный всё расскажет и поможет, процент за доставку берёт не большой. 

http://beton.vasik.us  

Думаю я Вам помог. 

Опубліковано
  AID сказав:

Підкажіть як правильно зробити замовлення на Amazon чи eBay (в даний момент більш цікавить Amazon). В буржуїв купа знижок -50-70%, а наших інтернет-магазинах макс. -10-15%   Переглянув статті в інеті - трохи не зрозумів як краще зробити і які можуть бути "підводні камені" при самостійному заказі.

Ніяких підводних каменів, крім тих що ні Амазон ні більшість американських продаванів на Ебей в Україну не відправляє.

AID сказав:

Чи суттєва різниця між покупками на Amazon чи eBay?

Ебей - аукціон, тобто там доступні торги. Амазон - торгова площадка для власне магазину Амазон і ще тисяч інших продавців, що цією площадкою користуються.

AID сказав:

Для оплати треба PayPal чи достатньо валютної карти для розрахунків?

Для оплати лотів на Ебей винятково ПейПел.

Для оплати товарів на Амазон достатньо валютної, або навіть гривневої.

AID сказав:

Чи можливо хтось з бордівчан таким займається і може допомогти в покупці?

Особисто я можу порекомендувати Лілечку.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
  В 14.01.2016 в 08:04, AID сказав:

Підкажіть як правильно зробити замовлення на Amazon чи eBay (в даний момент більш цікавить Amazon).

Показати  
  1. Відкриваєте карту з можливістю оплати в Інтернеті, в Приват24 відкривається безкоштовно віртуальна карта.
  2. Реєструєтесь на сайті перевізника meest.us, детальна інструкція прикріплена, я реєструвався близько року тому, у них з того часу змінився дизайн сайту, але функції ті ж самі. Щоб розуміти масштаб компанії meest, meestexpress - це підрозділ цієї компанії.
  3. Реєструєтесь на Amazon та у полі Адреса вказуєте адресу перевізника згідно інструкції, обов'язково потрібно у полі свого імені та прізвища вказати персональний номер, який буде присвоєний після реєстрації на meest.
  4. Купуєте товари в Amazon, зазвичай замовлення, ціна яких вища 35$, доставляються безкоштовно, при оформленні потрібно вибирати опцію безкоштовної доставки.
  5. Коли товари будуть відправлені Amazon, ви отримаєте на email track #, потрібно додати товари в особистий кабінет meest та вказати track номери.
  6. Після отримання товарів на склад meest, отримаєте сповіщення на електронну пошту, формуєте посилку згідно інструкції, орієнтовно протягом 2 робочих днів виставлять рахунок за перевезення, який потрібно оплатити протягом 1 робочого дня.
  7. Коли посилка прийде в Україну, отримаєте СМС в якому буде лінк для відслідковування руху посилки в транспортній компанії MeestExpress.

Аналогічно можна замовляти товари з інших країн, де є представництва Amazon, попередньо зареєструвавшись на mymeest.com

P.S.

Я не є працівником компанії meest або матеріально зацікавленою особою. Інструкцію написав через те що, мені подобається рівень обслуговування компанії meest і я зацікавлений в її розвитку та процвітанні, який можливий лише за умови росту кількості задоволених клієнтів.

personal_account_instruct_ukr.doc

• 1 рік потому...
  • 6 місяців потому...
Опубліковано

Мене цікавить стосовно мита, наприклад, коли приходить на кордон товар на суму 170Є, що далі відбувається?
як мене інформують про точну суму мита ітд.
в 150Є не враховується доставка так?

Опубліковано
  В 13.05.2018 в 08:02, Holy сказав:

Мене цікавить стосовно мита, наприклад, коли приходить на кордон товар на суму 170Є, що далі відбувається?

Показати  

Якщо не проскочить митницю (може проскочити) то на вартість товару овер 150 євро нарахують митні платежі десь 35%, вартість доставки при цьому не враховується.

Опубліковано

А якісь додаткові платежі крім податків при цьому присутні?,  наприклад послуги брокера чи щось подібне? 

Опубліковано
  В 13.05.2018 в 08:02, Holy сказав:

Показати  

доставка враховується

мито буде на різницю кінцевої ціни і 150 євро, прибл 20*0,3-0,35 = +-7євро по курсу нбу

а може і проскочити і так...

інфа зазвичай у смс\вайбер, на номер який вказаний з адресою

Опубліковано
  В 13.05.2018 в 10:30, Unknown сказав:

А якісь додаткові платежі крім податків при цьому присутні?,  наприклад послуги брокера чи щось подібне? 

Показати  

Якось один товариш розповідав, правда вже давно, як він виліз за ліміт на 2 чи 3 євро, і йому Міст виставив за послуги брокера 500 грн. І це при курсі 8 грн. за долар. А не хочеш, то поєздуй сам на митницю до Києва і розмитнюй)))

Опубліковано

Щодо включення вартості доставки - то, теоретично, включається,  бо "митна вартість" - то вартість товару + вартість доставки до кордону.  Питання - як розділять повну вартість доставки на 2 частини (до кордону і по Україні). Колись трохи по роботі займався розмитненнями вантажів,  то перевізник завжди давав довідку,  де вказано повна вартість перевезення,  в тому числі по Європі до кордону і по Україні.  І брокер ту довідку подавав  з пакетом документів митнику. Як вони з поштовими посилками роблять самому цікаво. 

Щоб "проскочило" митницю варто,  попросити відправника вказати занижену вартість на пакеті (більшість китайців то на автоматі роблять,  без прохання :) ) Але не факт,  що митниця не перерахує ту вартість за своїми методиками у вищу сторону.  Знову ж таки,  цікаво,  як воно на практиці в таких ситуаціях. 

Іноді потенційний товар коштує 160-170 євро,  і не шкода доплатити тих 3-7 євро податків,  але стрьомно попасти на послуги брокера на значно вищу суму. 

Опубліковано

та не буде ніяких лишніх поборів.

нараховували  +- пів року тому смішні 20 грн мита - оплатив, відпустили\доставили посилку

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Як зав'язатися з службою підтримки? призупинили акаунт, в листі на почті ніякої конкретики і способу вирішення проблеми
"підозріла активність ітд." я так зрозумів причиною є, що я з двох різних машин під одною IP зайшов.
Я так зрозумів раніше можна було онлайн зв'язатися, а тепер тільки по телефону (але що робити коли погано з Англійським)

Опубліковано

поговорив з службою підтримки, сказали, що рішення є кінцевим і не змінним.
Тепер питання в іншому, як створити інший акаунт і не попастися?

Опубліковано

Хто може купити мені дещо наприклад це, звичайно не за дякую.

Цікаво а в meest можна між акаунтами пересилати, в мене є там акаунт чи проще вказати іншого отримувача, щоб у нас без податків ітд.

Опубліковано

Можливо хтось порадить повірених посередників
я знайшов мегазаказ, хтось користувався?

• 2 року потому...
Опубліковано
  В 05.06.2018 в 16:44, Holy сказав:

поговорив з службою підтримки, сказали, що рішення є кінцевим і не змінним.
Тепер питання в іншому, як створити інший акаунт і не попастися?

Показати  

Також цікаво. Зареєструвався і вказав картку приват, доларову віртуальну, думаю через це і заблокували.

Допоможіть придбати дещо або підкажіть як правильно все зробити самому. Цікавить еВау.

Дякую

Опубліковано
  В 24.11.2020 в 09:39, Olexxxander сказав:

Також цікаво. Зареєструвався і вказав картку приват, доларову віртуальну, думаю через це і заблокували.

Допоможіть придбати дещо або підкажіть як правильно все зробити самому. Цікавить еВау.

Дякую

Показати  

ні, думаю проблема 100% іншому, система не любить, коли ти за день багато відіслав листів, зайшов з різних пристроїв/IP ітд, не співпадають дані Профіля і Кредитної картки ітд.
зв'язатися з службою підтримки можна тільки по тел. (треба знання English). 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...