Harddriver Опубліковано 3 Березня, 2008 в 11:50 #26 Опубліковано 3 Березня, 2008 в 11:50 Надіюсь не боян... http://www.youtube.com/watch?v=OJqMK7s0LCI
_sergius Опубліковано 3 Березня, 2008 в 13:00 #27 Опубліковано 3 Березня, 2008 в 13:00 Все описується простим слоганом: vybora.net
Chill Опубліковано 3 Березня, 2008 в 13:36 #28 Опубліковано 3 Березня, 2008 в 13:36 Знаете, что вычитал недавно в блогах? Иллюзию под названием демократия Платон ставил как государственный строй на предпоследнее место. Эх, жаль, что древнегреческий мыслитель не видел "демократию" в Украине... Если в России - негласная монархия (а судя по всему, так оно и есть), я за то, чтобы и у нас было что-то подобное...
_sergius Опубліковано 3 Березня, 2008 в 13:53 #29 Опубліковано 3 Березня, 2008 в 13:53 Знаете, что вычитал недавно в блогах?Иллюзию под названием демократия Платон ставил как государственный строй на предпоследнее место. Эх, жаль, что древнегреческий мыслитель не видел "демократию" в Украине... Если в России - негласная монархия (а судя по всему, так оно и есть), я за то, чтобы и у нас было что-то подобное... Хм... цікаво! А що він ставив на останнє місце? З точки зору звичайного громадянина демократія є найбільш ідеальним строєм, адже кожен має право голосу. А коли "бидло" прийшло до влади (а у владі більшість таких і є, варто подивитись на обличчя наших "шановних" депутатів, ніби вчора вийшов із місць "не столь отдалённих" чи з лав бурси), то міняти ніхто нічого не захоче. Україна при здобутті незалежності майже всі механізми свого розвитку скопіювала з Німеччини, але не була врахована одна особливість - ментальність народу, а також дались взнаки довгі роки рад. окупації. Тому найбільш підходящим для нас є мабуть все ж таки монархія, тим більше що в нас є історичний досвід (князі часів Київської Русі), проте тут теж треба внести поправку на сучасні особливості. Прикладом можна вважати Великобританію.
Chill Опубліковано 3 Березня, 2008 в 14:47 #30 Опубліковано 3 Березня, 2008 в 14:47 SergiuS, как ни странно, на последнее место Платон ставил тиранию...
_sergius Опубліковано 3 Березня, 2008 в 15:01 #31 Опубліковано 3 Березня, 2008 в 15:01 SergiuS, как ни странно, на последнее место Платон ставил тиранию...Думаю це логічно... А як відомо, від монархії до тиранії не так вже й далеко.
kostya Опубліковано 3 Березня, 2008 в 15:40 #32 Опубліковано 3 Березня, 2008 в 15:40 і у них тим більше не дійдуть руки до мого приватного життя.А можна подумати їм твоє приватне житя потрібне?коли інше уже під контролем, починається "шо читати, шо слухати, з ким дружити і т.д."про голодомор слышал ?а про уголовную ответственность ?
mrZED Опубліковано 3 Березня, 2008 в 17:25 #33 Опубліковано 3 Березня, 2008 в 17:25 А мені сподобалась явка)) В Чеченській республіці - більше 90%!!! Це звичайно прогрес, так як на парламентських виборах восени було близько 99%. Але знаєте, ЦЕ ще не по демократичному, так шо, Росія, удачі тобі в подальшому регресивному політичному розвитку !
georg Опубліковано 3 Березня, 2008 в 17:41 #34 Опубліковано 3 Березня, 2008 в 17:41 А мені сподобалась явка)) В Чеченській республіці - більше 90%!!! Це звичайно прогрес, так як на парламентських виборах восени було близько 99%. Але знаєте, ЦЕ ще не по демократичному, так шо, Росія, удачі тобі в подальшому регресивному політичному розвитку ! про чечню ничего не скажу, т.к. не знаю... но вот про германию сообщу, так как пару минут назад разговаривал с родственниками: они рассказывали, что местные "русские немцы" на свои деньги заказывали автобусы и ездили из дрездена в лейпциг ( т.к. там, в лейпциге, есть консульство РФ), чтобы проголосовать... информация к размышлению, так сказать..
mrZED Опубліковано 3 Березня, 2008 в 18:32 #35 Опубліковано 3 Березня, 2008 в 18:32 Просто на закордонному виборчому окрузі в РФ не було ні відкріпних талонів і списків виборців. Тобто ти прийшов на дільницю в консульство, показав паспорт громадаянини РФ і спокійно голосуєш. Відповідно к-сть голосувань для тебе не обмежена, вот в чём і прикол ! )))
Shura Опубліковано 3 Березня, 2008 в 18:34 Автор #36 Опубліковано 3 Березня, 2008 в 18:34 mrZed, сам то хоть понял, что сказал?
mrZED Опубліковано 3 Березня, 2008 в 18:52 #37 Опубліковано 3 Березня, 2008 в 18:52 А шо хіба не так? Відкріпних ьалонів не було, списків виборців також, голосування проводилось лише за пред"явлення паспорта громадянина РФ, це по-вашому демократично???
vanus Опубліковано 3 Березня, 2008 в 18:55 #38 Опубліковано 3 Березня, 2008 в 18:55 Троцкіст курить РО пару днів за відхід від теми зі стьобом в п.15Георг майже в РО за майже мат
Andruha_gpz28 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 16:58 #39 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 16:58 Саме цікаво, що Путін поздоровив Мєдвєда з перемогою вже після підрахунку 40% бюлетнів. З таким самим успіхом він міг поздоровити його ще до виборів Згідний з Пламом на всі 100%. І що вразило, яка велика Російська імперія за територією і кількістю населення, а на наступний день вже все було пораховано !!! А згадайте наш підрахунок результатів виборів. І як то воно все так оперативно в Росії вийшло ? Чи то наші довго мутять, чи то росіяни наперед все заготовили, але методи опрацювання результатів в нас і в наших любих сусідів, явно суттєво відрізняються.
freez Опубліковано 4 Березня, 2008 в 17:26 #40 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 17:26 мда, дивився новини пять хвилин назад і так неочікувано) взнав хто виграв вибори в Росії а те що Путін привітав ще при опрацювані тільки 40% бюлетенів, то правильно, він просто юоявся що його хтось випередить (Віктор Фьодорович Я., наприклад) особисто я іншого результату не чікав (хоча можливо в глибині душі жевріла надія)... На днях по пятому був сюжет "відоме про невідомого", цікаво було подивитись
zaHARE Опубліковано 4 Березня, 2008 в 18:09 #41 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 18:09 А мені сподобалось як на 1+1 прокоментували перемогу Мєдвєдєва:"Превед медвед!"
R@mon Опубліковано 4 Березня, 2008 в 19:59 #42 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 19:59 а я не понял...вы что завидуете россии??ющенка вы сами выбирали....никто вам ниче не грил...никто не платил, не угрожал...вот и получаете...за что боролись на то и напоролись))медведева тоже россияне сами выбирали...я тоже бы голосовал за него...больше и нте достойных кандидатов......или вы все еще верите в древний стериотип что по россии ходят медведы в шапках ушанках и жрут водку???это пройденный этап для россии!!!россию ждет еще 8 лет процветания и развития...у них экономика работает, промышленность, сельское хозяйство, ВПК.все того чего нету в украины....и что я думаю не скоро будет с таким парламентом...
Adeon Опубліковано 4 Березня, 2008 в 21:20 #43 Опубліковано 4 Березня, 2008 в 21:20 R@mon, согласен с тобой на все 100%.Что интересно, мы всегда привыкли во всем видеть подвох. Подсчитали быстро голоса.., значит система более продумана и лучше все организовано. А то что люди симпотизируют Медведеву, это было видно еще задолго до выборов, очень грамотно было все организовано с самого начала, сразу было видно что человек готовится стать президентом, а если ему помогал Путин и вся его команда, так значит видел в нем достойного кандидата. Россия реально поднимается в развитии, а то что сменился только президент, а власть по сути осталась той же, это только гарантирует дальнейшее развитие страны. Лично я рад за наших братьев славян.
Medvedko Опубліковано 5 Березня, 2008 в 01:51 #44 Опубліковано 5 Березня, 2008 в 01:51 Cильной рукі і царя-батюшкі вам хочеться? Да майте терпіння і будьте хоть трошки, патріотами! Буде скоро і у нас свій... путін, в юбці і з віночком То буде не свій Путін, а свій Уго Чавэс, в юбці і з віночком
Tolik_lt Опубліковано 5 Березня, 2008 в 07:03 #45 Опубліковано 5 Березня, 2008 в 07:03 і у них тим більше не дійдуть руки до мого приватного життя.А можна подумати їм твоє приватне житя потрібне?коли інше уже під контролем, починається "шо читати, шо слухати, з ким дружити і т.д."про голодомор слышал ?а про уголовную ответственность ?чув. позицію з цього питання підтримую. для мене це на зразок кримінальної відповідальності за осквернення могил. але! звертаю твою увагу, що це питання гаряче дискутується і немає жодної стовідсоткової гарантії, що ця відповідальність буде введена.тобто, нема "напередвизначеності, однозначності і одностайної підтримки".
SunSeth Опубліковано 5 Березня, 2008 в 07:13 #46 Опубліковано 5 Березня, 2008 в 07:13 медведева тоже россияне сами выбирали...я тоже бы голосовал за него...больше и нте достойных кандидатов...не втримався щоб не процитувати башорг:LEMON (11:13:47 1/03/200на нынешних выборах никакого выбора)))F.E.A.R. (11:14:36 1/03/200агаF.E.A.R. (11:15:12 1/03/200нада так чтоб огромный выбор был, так чтоб стелажи - стелажи... и ты с корзинкой идешь и выбираешьF.E.A.R. (11:15:30 1/03/200а получается ларек какойто гандон сигареты и жвачка
Tolik_lt Опубліковано 5 Березня, 2008 в 07:51 #47 Опубліковано 5 Березня, 2008 в 07:51 а я не понял...вы что завидуете россии?? ющенка вы сами выбирали....никто вам ниче не грил...никто не платил, не угрожал...вот и получаете... за что боролись на то и напоролись)) медведева тоже россияне сами выбирали...я тоже бы голосовал за него...больше и нте достойных кандидатов... ...или вы все еще верите в древний стериотип что по россии ходят медведы в шапках ушанках и жрут водку??? это пройденный этап для россии!!! россию ждет еще 8 лет процветания и развития...у них экономика работает, промышленность, сельское хозяйство, ВПК. все того чего нету в украины....и что я думаю не скоро будет с таким парламентом... ні, не заздримо. там би я не голосовув. тому що інші кандидати, допущені до виборів, дійсно ніякі. і це наперед визначена безальтернативність. у нас різні економіки: у них в основі природні ресурси. вони молодці, що жорсткіше стали контролювати цю сферу. але шкода, що замочили найбільшу корпорацію приватну. ми ресурсозалежні, і тому працюємо по-іншому. не можу сказати, що економіка наша не працює. в непрацюючій економіці не росте такими темпами споживання:ну змітають автомобілі, квартири і т.д. я ющенка "сам вибирав", і не шкодую. він далеко не ідеальний але і не прагне цього. його не "малюють", він не є лише "фасадом системи". але він дав можливість всім розкритись у їхніх справжніх обличчях. і ми сьогодні маємо наш парламент. не надто переймаюсь цим. інші країни теж переживали подібні кризи. та ж Італія. не скажеш, що погано живуть. крім того, є позитивний момент- надіюсь, ми назавжди перестанемо відноситись до влади з подобострастієм
laska Опубліковано 5 Березня, 2008 в 08:45 #48 Опубліковано 5 Березня, 2008 в 08:45 У цій всій дискусії про президентів не забувайте, що ми маємо різні форми правління з Росією (президентська і парлеменсько-президенська) Такими повноваженнями якими наділений Путін Ющенко за Конституцією не має (дякуючи Морозу). До того ж в нас ментальність різна. В нас свого царя ніколи не було, як і кріпосного права, а гетьмана обирали. А кандидатів, що не обрализь занурювавли в багно, щоб своє місце знали...
Shura Опубліковано 5 Березня, 2008 в 08:58 Автор #49 Опубліковано 5 Березня, 2008 в 08:58 В нас свого царя ніколи не було, як і кріпосного права а откуда Брюллов и Венецианов выкупали Шевченко? (я не про футболиста) тогда это одно государство было, с крепостными и всем вытекающим... и царь у нас был общий по фамилии Романов
SunSeth Опубліковано 5 Березня, 2008 в 09:28 #50 Опубліковано 5 Березня, 2008 в 09:28 ..а я за Жирика голосовал.теж башорг: Избратели Жириновского делятся на 2 категории:те кто голосует за Владимира Вольфовича и те кто голосует за Жирика. Причем последних все больше.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.