Перейти до змісту

Нова поліція у Луцьку - відгуки(офтоп: місця для парковки, валютники, ПДP)

vaz75

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чогось люди стидаються це робити, краще ж в неті запостити , що ось, які копи "какундрики". Без образ)))))

Це частина гнилого українського менталітету

• Відповідей 334
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Розумію, чистий центр, всі діла, але в мене офіс напроти "сонечка", я можу машину поставити у двір, але тоді я гірше зроблю тим людям, що там живуть.

А приїхати на роботу маршруткою, як нормальні люди, не можеш?
Опубліковано

По-твоєму, на роботу на машині їздять тільки мажори? В наш час авто - не така вже і розкіш.  

Опубліковано

Можу, але тоді держава недорахується немаленьких податків. Я підприємець і авто вирішальний засіб у мої роботі. А судячі з ходу ваших думок, ви як раз серед тих, хто потребуєте підтримки таких "ненормальних" як я

Опубліковано
Розумію, чистий центр, всі діла, але в мене офіс напроти "сонечка", я можу машину поставити у двір, але тоді я гірше зроблю тим людям, що там живуть.

А що люди які їздять на роботу машиною не нормальні?! Аууу...ви чаво?! :_29: Це з серії "Наши люди в булошную на такси не ездят". 

Опубліковано

А що люди які їздять на роботу машиною не нормальні?! Аууу...ви чаво?! :_29: Це з серії "Наши люди в булошную на такси не ездят". 

якщо немає місця  для паркування для вело\авто - не їдь в це місце

і вимагай у власника дбати про пакувальні місця

а то як офісний центр будувати то всі охочі - а як інфраструктуру зробити - фіг там

Опубліковано

Можу, але тоді держава недорахується немаленьких податків. Я підприємець і авто вирішальний засіб у мої роботі. А судячі з ходу ваших думок, ви як раз серед тих, хто потребуєте підтримки таких "ненормальних" як я
Якщо нема місця для парковки то це не причина порушувати закон. Ставай там де є місце, я ж не викидаю сміття де мені зохочется бо тут нема смітника, а іти до найлижчого 20м. нехочу.
Опубліковано

Якщо нема місця для парковки то це не причина порушувати закон. Ставай там де є місце, я ж не викидаю сміття де мені зохочется бо тут нема смітника, а іти до найлижчого 20м. нехочу.
Ви ж навіть не вчиталися в те що я писав, я не проти лишніх триста метрів пройтись і не закликаю всіх порушувати закон і паркуватись там. Я писав про невідповідність вимог до реальної обстановки. Сперечатись з вами не буду, бо ви читаєте текст, а суті не бачите і починаєте хамити.

ПіСі культура починається не тільки з вміння не викидати сміття поза смітник, але й не хамити ближньому(хочаб)

Опубліковано

Тарас23, слухай хлопче, судячи з твого ніку, ти ще молодий і можливо не маєш свого авто, я наприклад у 23 роки ще не мав машини, ще тільки заробляв...Так ось що я тобі хочу сказати, що в більш зрілому віці мати авто і їздити на ній куди тобі потрібно, включаючи роботу - ЦЕ НОРМАЛЬНО. І да, не хами людям, навіть якщо це інтернет.

Опубліковано

Ви ж навіть не вчиталися в те що я писав, я не проти лишніх триста метрів пройтись і не закликаю всіх порушувати закон і паркуватись там. Я писав про невідповідність вимог до реальної обстановки. Сперечатись з вами не буду, бо ви читаєте текст, а суті не бачите і починаєте хамити.

ПіСі культура починається не тільки з вміння не викидати сміття поза смітник, але й не хамити ближньому(хочаб)

Невідповіність вимог до реальної обстановки це недостатньо місць для паркування?

Опубліковано

Невідповіність вимог до реальної обстановки це недостатньо місць для паркування?

в даному випадку біля Варшавки доволі багато на стоянках місць просто народу в падло пройтись і вибачте "до 1 місця на прввила". стара міліція просто не хотіла займатись парковкою і ПДР біля Варшавки їм краще було ховатись в кущах.

Нарешті може поліція почне наводити порядок в місті і в державі.

Опубліковано

оті пріуси - електромобілі. але, наскільки я розумію, можуть перемикатись на пальне внутрішнього згорання? бо навряд чи електромобіль може потягатись з інжектором в перегонах.

і чув, що працюючи на пальному, генератор заряджає акумулятор. хто знає чи це правда?

до того ж, не уявляю коли вони заряджатись встигають. їх, здається, 18 на місто. не так уже і багато.

Опубліковано

оті пріуси - електромобілі. але, наскільки я розумію, можуть перемикатись на пальне внутрішнього згорання? бо навряд чи електромобіль може потягатись з інжектором в перегонах.

і чув, що працюючи на пальному, генератор заряджає акумулятор. хто знає чи це правда?

до того ж, не уявляю коли вони заряджатись встигають. їх, здається, 18 на місто. не так уже і багато.

Хрєн його зна, але той ти копомобілв про . які писласолося  вище. має обмеження на рух по швидкоті...

Опубліковано

як то кажуть гугл наше всьо )

http://youtu.be/arFymcrwMAU

Опубліковано

як то кажуть гугл наше всьо )

http://youtu.be/arFymcrwMAU

тобто основний тип палива у них, все-ж, бензин? ну і з маленьким двигуном вони не наздоженуть порушника ...

сподобалась фраза у відео "Вам потребуется 200 килограмовый аккумулятор, чтобы произвести столько же энергии, сколько 1 литр бензина" ))))

Опубліковано

Модери! Я розумію: свята і всього такоє. Але я точно пам'ятаю, що цієї теми не створював. Свавілля :)

Опубліковано

Модери! Я розумію: свята і всього такоє. Але я точно пам'ятаю, що цієї теми не створював. Свавілля :)

ти ще скаже що повідомлення не писав такого?

ти оффтопив в темі про поліцію,

оффтоп був виділений в окрему тему,

так як твоє повідомлення було першим з відмічених - воно стало початком нової теми

доступно пояснив?

я розумію що свята і всьо такоє, але включайте ГОЛОВУ

Опубліковано

Так, 1.8л, але потужність лише 99 к.с. А от коли досумувати потужність електродвигуна(60 к.с.), то вже виходить краще.
А взагалі пріус має наступні характеристики:

• Максимальна швидкість, км/год: 180
  • Час разгону до 100 км/ч, с: 10,4

Що в свою чергу доволі не погано. Плюс в електродвигуна великий крутний момент. Тому всякі жигулі/ланоси і переважна більшість авто з двигунами об'ємом до ~1.6 л включно Пріусам цілком по зубах.

Характеристики: http://toyota.autoua.net/prius/prius-2012/381578/
Пруф на те, що таки їде: https://www.youtube.com/watch?v=Ng8tllv0djc

Опубліковано
ти ще скаже що повідомлення не писав такого?

ти оффтопив в темі про поліцію,
оффтоп був виділений в окрему тему,
так як твоє повідомлення було першим з відмічених - воно стало початком нової теми
доступно пояснив?

я розумію що свята і всьо такоє, але включайте ГОЛОВУ 

нєєєєє, тут тільки оффтоп про поліцію!!!

за відгуки про поліцію будуть тут банити :)

Моя голова включена завжди, до твого відома. Повідомлення моє, а тема не моя. Офтоплю не лише я. А чужими руками жар загрібати певно весело, а? Не навиджу коли моїм ім'ям роблять чужі справи.

Якщо вважаєш за необхідне, відкривай тему під своїм ніком, мені, якщо я порушив правила, дай попередження.

Хай ця тема вже "сидить", але попрошу в подальшому такого не робити.

Опубліковано

Моя голова включена завжди, до твого відома. Повідомлення моє, а тема не моя. Офтоплю не лише я. А чужими руками жар загрібати певно весело, а? Не навиджу коли моїм ім'ям роблять чужі справи.

тоді ще раз включи

Якщо вважаєш за необхідне, відкривай тему під своїм ніком, мені, якщо я порушив правила, дай попередження.

так і зробив

тема тема була створена, і в неї перенесені повідомлення

але так як дата створення повідомлень дана "старішою" ніж створена тема - вони розмістились по зростанню

і моє повідомлення стало "#6"

так "борда" працює

Опубліковано

Тест Пріус проти БМВ М3 на економічність за версією ТопГір (вибачте за мордерський ресурс, іншого не знайшов)

тоді ще раз включи

так і зробив
тема тема була створена, і в неї перенесені повідомлення
але так як дата створення повідомлень дана "старішою" ніж створена тема - вони розмістились по зростанню
і моє повідомлення стало "#6"

так "борда" працює

Ще раз повторюю, мозок в мене включено завжди, а ти поміркуй, чи маю я такі можливості переносу частин теми в інші теми, як ти, і чи можу я знати, як Борда в таких випадках працює?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...