Перейти до змісту

Бойкот Українців Coca-Cola

Vyacheslav

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У соцмережах поширюється Бойкот Українців Coca-Cola  
після того, як у соцмережі Coca-Cola попросила пробачення у росіян за карту без криму та виклала виправлену версію  де крим частина росії. Користувачі соцмереж також знайшли схожу карту й у Пепсі - отже питання - чи потрібно бойкотувати кока-колу ?

• Відповідей 128
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

дійсно. шо нам до того. можуть навіть писати шо путін наш президент і введи війська в Київ. основне шо у нас робота  а їх теж можна зрозуміти, якось треба просувати марку на 1/6 суші

Опубліковано

А смисл??? Хватить і бойкоту товарів з кодом 460. Кока-кола, як і Пепсі виготовляються і в Україні, а це наші робочі місця..

і те що Кока-кола визнала анексію Криму пофіг?

Опубліковано

Моя громадська позиція: я буду бойкотувати і Кока-Колу і Пепсі через їхнє сугубо меркантильне мислення!

З.І. А те, що я не п'ю цю гидоту діло взагалі десяте.

Опубліковано

Бойкотуй не бойкотуй, все одно получиш ...... Луцький квас :D 

Бойкоти ці ні до чого не призведуть. Доки наша влада не візьметься за діло, толку не буде в цій країні!

Опубліковано

Моя громадська позиція: я буду бойкотувати і Кока-Колу і Пепсі через їхнє сугубо меркантильне мислення!

З.І. А те, що я не п'ю цю гидоту діло взагалі десяте.

Пробачте, чогось провела паралель приблизно з таким:

Моя громадська позиція: я буду бойкотувати і ламборджині і бугатті через їхнє сугубо меркантильне мислення!

З.І. А те, що я не маю грошей на цю гидоту діло взагалі десяте

))))

Не ображайтесь, то жарт)

Опубліковано

А ше так само на картах КРим ставили песі, адідас, нісан, форд. Чекаю підпалу всіх власників даних марок авто...........

Опубліковано

От дай нашим людям щось побойкотувати. А нічо що кока кола принесла вибачення, і пояснила що рекламу робила рос компані, яка і внесла зміни без їх відома. Пив і буду пити) Хоч наша кола і фігня...

Опубліковано

))))

Не ображайтесь, то жарт)

Я й не думав ображатись на жарт, власне, як і на Вас, що ви не розпізнали сарказм.

Сам винен - тра смайлікі ставити...

Опубліковано

Пив і буду пити) Хоч наша кола і фігня...

от такі в нас люди :(

Не ми такі, життя таке. Я не бачу аналогів. Байкалу в нас нормального не має, квасу також... от і залишається.

Опубліковано

вчора все ж побачив відео якого чекав цілий день

:) якийсь свідомий все ж купив двушку коли і вилив в унітаз

ЦЕ ПЕРЕМОГА

лише так ми переможемо капіталістів і повернемо кримнаш

P.S.: давайте будемо гавкати на всіх хто скаже правду про Крим, бо то вони винні а не ми.

Опубліковано

Стаса Барецкого передивився

P.S.: давайте будемо гавкати на всіх хто скаже правду про Крим, бо то вони винні а не ми.

ну тоді навіщо тоді всі ці "телодвіженія"?

змиритися з ситуацією і все?

Опубліковано

боюся сильно відійти від теми, але все ж запитаюся :)

які такі "тєлодвіженія" ? ...обсирання москалів в інтернеті ? відмова від коли ?

Опубліковано

ЦЕ ПЕРЕМОГА

лише так ми переможемо капіталістів і повернемо кримнаш

Ти знаєш, і я вже взяв пляшку купленої коки і вже хотів вилити, Але уявив, що це я свої кровні за неї ВЖЕ заплатив і уявив, що це я гроші в унітах спускаю. Звісно, що бажання купувати ту колу відпало (хоч я і рідко купую її), а цю що лишилися заллю в чайник, накип відчищу. І шкода, ром прийдеться пити чистяком :)

Опубліковано

боюся сильно відійти від теми, але все ж запитаюся :)

які такі "тєлодвіженія" ? ...обсирання москалів в інтернеті ? відмова від коли ?
хоча б не аплодувати картам Росії з Кримом
Опубліковано

а хто аплодує ? ти щось путаєш

українці як завжди мають два варіанта:

1) можна змиритися з фактом;

2) можна щось робити, хоча я вірю в приказку "після бою руками не махають" 

але, сцуко як завжди ми обираємо третій – нити що все погано, шкодувати за втраченою земелькою, обсирати всіх і вся в інтернеті, по телевізору та на кухні

а щоб для вєрочкі не стало краще то ми ще на вибори ходимо і голосуємо так як голосуємо

Винна Кока-Кола ? та полюбе

P.S.: на цьому оффтопити перестаю. Звиняйте якщо завадив вашій ідилії.

Опубліковано

Винна Кока-Кола ? та полюбе

в Кока-Коли був "провтик" чи "не провтик"... бо не вірю що по всій корпоративній драбині не знайшлося кому це побачити
Опубліковано

Через помилку (або нерозуміння ситуації) якогось чувака, що адмініструє сайт, рознесли срач по всім соцмережам. 

Народу явно нема чим зайнятись після свят.

Опубліковано

Ось одна із багатьох адекватних точок зору по темі:

Assistant Prof Pope, в своем кропотливом научном труде, рассматривает все случаи экономических санкций с 1914 года и приходит к статистическому заключению - они не работают. Ни как рычаги для того чтоб заставить субъект санкций поменять свою политику, ни для того чтоб завершить военный конфликт. Они в большей мере просто приносят моральное и политическое удовлетворение.

В свете кризиса вокруг Соке/Pepsi и других multinationals которые все два года лавируют на гране фола (примерно так как это делает Google показывая Крым то Российским то Украинским в зависимости от того где открывается их карта) - надо понимать разницу между бойкотом и запрещением, к которому призывают некоторые парламентарии. Бойкот, как общественное движение, имеет право на существование. Я не пью Coke потому что я его не люблю, и теперь готов это делать дальше по политическим причинам. Запрет, к которому призывают некоторые парламентарии, будет "an overkill" - или чрезмерной реакцией со стороны Украины. С экономической точки зрения, это не достигнет никакого положительного для страны результата. Не может себе Украина, самое бедное государство в Европе из которого идёт отток инвестиций, позволить себе вступать в экономические распри с multinationals. Парламент и кабмин должны работать над тем чтоб страна стала самой открытой и простой для ведения бизнеса в Европе, а не запрещать продукты и сервисы. Открытость и простота - это ключи к выходу из экономического кризиса и возвращения территории для страны.

https://www.facebook.com/SashaBorovik/posts/10153849615908633?fref=nf

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...