Перейти до змісту

Вкрали обшивку даху автомобіля

bodiaMan

Рекомендовані повідомлення

Усім привіт!

Хочу поділитись історією з життя. З 11-12.12.2015 на приватній території витягнули стелю з машини!!! Машина на сигналці, ворота на замку, собака на вулиці О_о Ніколи не міг повірити в таке, але факт є фактом. Працювали профі. На мою думку зальотні, але можливо і внашому місті люди навчені. У когось траплялось таке?

Бережіть автомобілі.Можливо хтось щось чув? Дякую.

dc8df5c1482a.jpg

97d77e83944f.jpg

71bb13cec39c.jpg

26054810c5f3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

о_О
як так?)

чому саме обшивку?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Траплялись випадки крадіжки частини двигуна із авто із під вікон власника. Були крадіжки магнітол/акб/сидіння/колеса... Але щоб обшивку потолка, такого ще не бачив.

Невже нажива була варта того ризику і покладених зусиль?

А коли і де була скоєна крадіжка ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

квест був такий чи що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене на день раніше  номера видерли (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жесть, надіюсь їх повяжуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по вулиці Клима Савури. У сусіда через будинок були камери. Два тижні тому їх обрізали!!! Тупо обрізали і вкрали. Не вірю що має відношення до мене, але... Це було з 4-6 ранку. Дах новий в салоні коштує від 15тис.грн., козирьок 1 - 2,5 тис. грн. Можливо тому й вкрали. Також важко було пояснити по телефону Поліції що сперли дах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В машині дитяче крісло. Значить, в машині їздить сім'я.

Якщо топікстартер - bodiaMan, то, очевидно, його звати Богдан і він чоловік в цій сім'ї.

Уявити, що комусь знадобилася стеля з автомобіля, причому авто на сигналці, в дворі собака?

Слабо уявляю, як це зробити.

bodiaMan, а от якби я був детективом - я би запідозрив, що ти просто катав якусь довгоногу красуню, яка не зняла чобітки і наробила тобі каблуками дірок в стелі. Терміново ти не знайшов, хто поремонтує, тож вирішив здихатися оббивки даху. Зняв його, приїхав увечеі додому, поставив машину під вікнами. А зранку озвучив усім легенду - вкрали кришу.

Ні, моя версія - це всього лише гіпотеза, та й я не детектив... Але... :)

В будь-якому разі співчуваю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В машині дитяче крісло. Значить, в машині їздить сім'я.

Якщо топікстартер - bodiaMan, то, очевидно, його звати Богдан і він чоловік в цій сім'ї.

Уявити, що комусь знадобилася стеля з автомобіля, причому авто на сигналці, в дворі собака?

Слабо уявляю, як це зробити.

bodiaMan, а от якби я був детективом - я би запідозрив, що ти просто катав якусь довгоногу красуню, яка не зняла чобітки і наробила тобі каблуками дірок в стелі. Терміново ти не знайшов, хто поремонтує, тож вирішив здихатися оббивки даху. Зняв його, приїхав увечеі додому, поставив машину під вікнами. А зранку озвучив усім легенду - вкрали кришу.

Ні, моя версія - це всього лише гіпотеза, та й я не детектив... Але... :)

В будь-якому разі співчуваю.

Насправді все так і сталося. Ти мене розкусив!

Дякую. Вже замовив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дата оголошення - сьогодні.

Це, часом, не твоя обшивка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дата оголошення - сьогодні.

Це, часом, не твоя обшивка?

в нього із дірками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на приватній території витягнули стелю з машини!!! Машина на сигналці, ворота на замку, собака на вулиці О_о Ніколи не міг повірити в таке, але факт є фактом. Працювали профі. На мою думку зальотні

ти сам в це віриш? Сигналка, замок на воротах, собака, в приватному дворі і непомітно?!?! Інопланетяни?

Купу всього повідкручувати треба... До речі, пласмаска бічна, що між дверима, акуратно відкручена... Відкрита пласмасова заглушка і відкручено! Якби крали, для чого їм би було так старатись вберегти твої пласмаски? Відламали б і все...

Витягнути той дах неушкодженим можливо лише через зняте лобове чи заднє скло. А ламати через двері? - сенс тоді знімати? Хіба може вилізла б через передню дверку, але для цього полюбому потрібно було б ту дверку розкрити нароспашку, а як це зробити непомітно в чужому дворі?

Короче, я теж не вірю. Жінка може й повірила тобі, я не вірю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на приватній території витягнули стелю з машини!!! Машина на сигналці, ворота на замку, собака на вулиці О_о Ніколи не міг повірити в таке, але факт є фактом. Працювали профі. На мою думку зальотні

ти сам в це віриш? Сигналка, замок на воротах, собака, в приватному дворі і непомітно?!?! Інопланетяни?

Купу всього повідкручувати треба... До речі, пласмаска бічна, що між дверима, акуратно відкручена... Відкрита пласмасова заглушка і відкручено! Якби крали, для чого їм би було так старатись вберегти твої пласмаски? Відламали б і все...

Витягнути той дах неушкодженим можливо лише через зняте лобове чи заднє скло. А ламати через двері? - сенс тоді знімати? Хіба може вилізла б через передню дверку, але для цього полюбому потрібно було б ту дверку розкрити нароспашку, а як це зробити непомітно в чужому дворі?

Короче, я теж не вірю. Жінка може й повірила тобі, я не вірю :)

Працювали профі, вони лобове зняли а потім назад вклеїли)

Блін, якщо це правдива історія, то що буде далі? покришкі будуть красти а дискі залишати??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

)))Ви зараз накидаєте версій правоохоронцям, шо можуть закрити дійсно не в чому невинного автора!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм....

Щось тут не те.

"морди" з автівок - знімали, знаю. Двері - теж.

А за 100 баксів ризикувати мати прострелене коліно? Та б/в подушка безпеки з Ланцера коштує значно дорожче, аніж стеля. І демонтується швидше.

Якщо були "профі" - знімали б зовсім інші речі.

П.С. То на Андрія позбиткували - якщо собака не подав звуку - значить хтось із "своїх"))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи, я трохи вражений коментарями. Я тут нікого не переконую! Просто бережіть свої автомобілі. У мене так обікрали машину. Я щей досі не відігнав її на мийку, щоб почистити від крадія і порошку (для пошуку пальчиків). 

У мене в самого волося стало дибки, коли я відкрив двері машини. До речі з багажника ще забрали сумку автомобільну Mitsubishi. Сидіння водія було максимум піднято до верху, а спинка лежала. Комфортно собі працював...В Луцьку на Карбишева є розборка. Сьогодні дивився собі набір потолок, ручки, дзеркало. Лишив завдаток. Розповів свою  історію, продавець сміявся і теж не вірив. Сказав що треба хв. 10 щоб зняти потолок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого дитяче крісло не забрали? Його ж легше демонтувати і збути простіше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого дитяче крісло не забрали? Його ж легше демонтувати і збути простіше.

Совісний можливо? :) Сумочка в машині була. Посвідчення водія, паспорт, валялись на задньому сидінні. Не забрали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сидіння водія було максимум піднято до верху, а спинка лежала.

Як воно могло лежати, якщо ззаду - дитяче сидіння? Воно ж не дасть спинці водійського сидіння лягти...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я навіть теоретично не можу уявити як виняти дах через отвір дверей.. ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як воно могло лежати, якщо ззаду - дитяче сидіння? Воно ж не дасть спинці водійського сидіння лягти...

Сидіння водія було підняте. Спинка лягяє без проблем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За чоловіка то ми вже подумали, а дружина автівкою користується? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо друзі пожартували? 

Жінка дала їм ключі від авто, а на миколая "під подушкою" найдеш :)  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо друзі пожартували? 

Жінка дала їм ключі від авто, а на миколая "під подушкою" найдеш :)  

Нихєрра собі жарти,потім на капоті нацарапають - вітаєм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...