silia Опубліковано 3 Серпня, 2008 в 10:23 #876 Опубліковано 3 Серпня, 2008 в 10:23 БК накасячів в ВОВі і взагалі світі варкрафта порядочно, а ліч кінг, після того що про нього начитався, взагалі кажеться що вбє любі признакі разумності і продуманості світу. Ну але то тік ІМХО
silia Опубліковано 3 Серпня, 2008 в 18:46 #877 Опубліковано 3 Серпня, 2008 в 18:46 MMORPG Age of Conan взяла столь резвый старт, что некоторые задумались о скорой смене лидера в жанре. Даже глава Blizzard, выступая на конференции, признал, что из-за детища Funcom мир World of Warcraft потерял несколько тысяч подписчиков.Правда, триумф Конана был недолгим. Blizzard сообщает, что на данный момент около 40% подписчиков, променявших World of Warcraft на Age of Conan, уже вернулись в Азерот.
Sawik Опубліковано 3 Серпня, 2008 в 19:53 #878 Опубліковано 3 Серпня, 2008 в 19:53 MMORPG Age of Conan взяла столь резвый старт, что некоторые задумались о скорой смене лидера в жанре. Даже глава Blizzard, выступая на конференции, признал, что из-за детища Funcom мир World of Warcraft потерял несколько тысяч подписчиков.Правда, триумф Конана был недолгим. Blizzard сообщает, что на данный момент около 40% подписчиков, променявших World of Warcraft на Age of Conan, уже вернулись в Азерот.Там не просто декількі тисяч а десяткі тисяч. І з цих 40 % можна ще виділити людей які просто зайшли на місяць в ігру подивились що це таке і які не були впевнені що остануться в аок. А такій отток назад в вов повязаний з тим що люди не хочуть в платний бета тест грати, а фк щось не особо ворушиться, в патчах випускають мєлкі фікси, правлять квести во недавно справилися з проблемою що мале більше наносили дамагу чім фемале. Думаю десь так через пару місяців мона буде повноцінно грати, це всеж такі не вангард =) і завжди при старті любої ммо були багі, лагі але все з часом правилося.А що до вова то вони в близькому майбутньому ще більше потіряють і навіть вихід вотлка цьому не зарадить.
sku Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 05:41 #879 Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 05:41 Я особисто чекаю від ФанКом тільки продовження Дрімфолла
ko5teg Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 21:55 #880 Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 21:55 MMORPG Age of Conan взяла столь резвый старт, что некоторые задумались о скорой смене лидера в жанре. Даже глава Blizzard, выступая на конференции, признал, что из-за детища Funcom мир World of Warcraft потерял несколько тысяч подписчиков.Правда, триумф Конана был недолгим. Blizzard сообщает, что на данный момент около 40% подписчиков, променявших World of Warcraft на Age of Conan, уже вернулись в Азерот.Там не просто декількі тисяч а десяткі тисяч. І з цих 40 % можна ще виділити людей які просто зайшли на місяць в ігру подивились що це таке і які не були впевнені що остануться в аок. А такій отток назад в вов повязаний з тим що люди не хочуть в платний бета тест грати, а фк щось не особо ворушиться, в патчах випускають мєлкі фікси, правлять квести во недавно справилися з проблемою що мале більше наносили дамагу чім фемале. Думаю десь так через пару місяців мона буде повноцінно грати, це всеж такі не вангард =) і завжди при старті любої ммо були багі, лагі але все з часом правилося.А що до вова то вони в близькому майбутньому ще більше потіряють і навіть вихід вотлка цьому не зарадить.просто вов уже морально устарел .. старый движок ... слабая (сравнимо с конаном) графика .. и тд а в плане баланса, возможностей чем нибуть занять себя, я думаю, вов всетаки далеко впереди любых мморпг
Sawik Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 23:31 #881 Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 23:31 а в плане баланса, возможностей чем нибуть занять себя, я думаю, вов всетаки далеко впереди любых мморпгДо вова була ультіма, і вона зараз в плані "чем нибуть занять себя" мамудь сама краща. І в аок йшли не із-за графіки і як би було все те що разраби обіщали з самого початку то з вова ще більше б народу свалило і не верталось , але нажаль не все реалізовано, не все дороблено.
sku Опубліковано 5 Серпня, 2008 в 05:52 #882 Опубліковано 5 Серпня, 2008 в 05:52 Жарт з БАШу:Всё-таки я буду переходить на русский сервер, только надо как-то гильдбанк распихать по карманам.....
Xatabich Опубліковано 5 Серпня, 2008 в 07:29 #883 Опубліковано 5 Серпня, 2008 в 07:29 В вов играю ща на фришке...играл бы на оффе, стоит не дорого.Но просто не уверен что останусь там надолго) т.к играю ща от нечего делать, когда и гулять не пойдешь, и работать не надо)
sku Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 06:07 #884 Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 06:07 компания Blizzard Entertainment объявила, что выход русской версии игры World of Warcraft состоится 6 августа 2008 г.Ну що? Почалось?
pit Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:27 #885 Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:27 Взагалі то вікритий перенос персів відкрився уже 4 серпня. І буде безкоштовним до 9 вересня. Але там зара буде важко тим хто почав качатися з нуля, попереносять 70х і буде дизбаланс.
ko5teg Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:37 #886 Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:37 да понеслась ... уже ~тыща с Молтен кора (мой рилм свалила) +если ты конвертируеш свой аккаунт (евро) в русский дают месяц бесплатной игры =) СИЛЯ ... давай на ПирАЦЦКУЮ бухту едь ...Взагалі то вікритий перенос персів відкрився уже 4 серпня. І буде безкоштовним до 9 вересня. Але там зара буде важко тим хто почав качатися з нуля, попереносять 70х і буде дизбаланс.ты просто непонимаеш что такое HARDCORE Gamning и как быстро народ качает чаров
silia Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:38 #887 Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:38 Чого це важко ? Навпаки легше. Прийде в гру валюта яка буде куплять ресурси в нубів. Поводить по данженам тоже буде кому. Найти майстра з нужним рецептом буде легше ітд ітп.Да і взагалі до 60го лвла я бігав в одіночку 99% часу
ko5teg Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:41 #888 Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:41 если нада клиент патчи + русификатор, Силя можем встретиться даш мне флешку я закину все =) Примерно 1.5 Гб все займетДа і взагалі до 60го лвла я бігав в одіночку 99% часуэт правильно .. я ж не зря говорил что так быстрее в стопиццот тыщ раз ... да, шмот при этом у тя гавнистый .... но всеравно, согласись Силя, он меняеться оч быстро ... и если постоянно одеваться в топ .. это ОМГ задрачивать нада ... + постоянные паравозы в инсты ... а сам тупо по квестам качаешся, куча бабла собирается, потом на 70м взял пару пвп шмоток ... и вперед
sku Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:43 #889 Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:43 А залийте плз русифікатор на ЛМ!
ko5teg Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:45 #890 Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:45 Да і взагалі до 60го лвла я бігав в одіночку 99% часуну и ты хантер Силя, мне, варриору, оч тяжело было .. приходилось искать пати .. и тд и тп ... но попасть в инст ... ты сам понимаеш =) тока захотел .. уже сумонят ... потомушо обычно тока танк и нада ... на счет переезда ... мы поедем когда дам Санвел откроют (новый инст на острове) потомушо все до него мы уже зачистили ... а ехать на сервак где он закрыт .. это бред
ko5teg Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:57 #891 Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 10:57 вот так выглядит опрос у нас на гилд форуме но если переедет большая часть сервака .. мы тож поедем ...+ каждый новый человек .. купивший вов ... купит Русс акаунт .. и будет играть там ... так что через 2-3 месяца .. руских будет оч мало на ЕВРО рилмах ... увы ..
ko5teg Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 21:43 #892 Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 21:43 мы невлазим на 5 серверов =) уже переполненые почти =) оказываецца руских просто очень много играет =))
pit Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 08:45 #893 Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 08:45 ты просто непонимаеш что такое HARDCORE Gamning и как быстро народ качает чаровну і яке задоволення від такої гри? так звичайно, все саме смачне тікі на 70му, але....Я можу спокійно прокачати чара до 70го менш ніж за 1-1.5 місяця, але нового чара качаю вже більш ніж 2й місяць, і ше не 70. Мені цікаво і лоу лвл інсти подивитись, і на бг збігати. Нафіг мені такий дурнуватий кач, це не показник того шо вмієш гамати. Такий кач попахує задротством і то злісним.Блізи планують відкриття нових рус пвп рілмів в найближчому часі, але там не буде переносу(скоріш за все). Ясеневиё ліс вже забитий, бухта ще не так але мало шо осталось, азурегос пустий.... Та і взагалі в перший день переносу вов-еувроп.ком падав без кіннця.
sku Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 13:15 #894 Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 13:15 Ну так шо? Ніхто руський пакет не заллє?
silia Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 13:24 #895 Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 13:24 Якщо когота зацікавить могу продать коробку з клієнтом і акк (70й хант і дета 3,5к золотішка на кармані)
Xatabich Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 19:35 #897 Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 19:35 Эть на Гохе продавай) там хоть купят)
silia Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 19:49 #898 Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 19:49 предатель ... А чяво сразу так предатєль ? ) Просто трохі маловато часу щас щоб грати. Коли появиться час навіть ХЗ Чо ж буде валятись акк просто так ? Якщо нада буде вернутись то ще одного вкачаю, тепер коли трохі знаю гру це займе менше місяця часу.
ko5teg Опубліковано 12 Серпня, 2008 в 23:23 #899 Опубліковано 12 Серпня, 2008 в 23:23 Силлязавтра днем (13го Августа) мы переезжаем на русс рилм "Гордунни"если ты конвертнеш свой акк в руский .. ты месяц халявно поиграеш =)ну и трансферни заодно ... а то хули ты там сам останешся =)
silia Опубліковано 13 Серпня, 2008 в 07:09 #900 Опубліковано 13 Серпня, 2008 в 07:09 Чота перенос чарів не фуричить
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.