Перейти до змісту

WorldofWarcraft

Гість Che_Gevara

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
на 30 дней )

потом можно проплатить дальше ) а чуть шо ) продаеться тайм карта за голд ) 1000 голды )) ыы

Якщо можна будь-ласка ссилочку !

А то в лом шукати )

за голд проплачиваеццо нелегально ... тбо голд это собственность Близарда .. а он ниче не продает ... так что бан сразу ... если начнешь всплывать ...

а кредиткой .. с управления аккаунтом ..

wow-europe.com/accaunt

ы

• Відповідей 944
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

З блізами шуткі плохі, кожен місяць пару тисяч банів, так що тут три рази подумать варто перед тим як толкать голд ;)

Опубліковано

йакшо десь находиш місце для норм фарму голди .... пару раз туди приходиш .. то через пару днів .. там ставлять Єлітняка ) якій вириває тебе з пари ударів ) ЫЫЫ

кароч голд це жесть ) тяжко дається ...

З.І.

в мене єпік флай маунт ) за5к ... + вже майже набив репутацію драконам ) буде незердрейк )

Опубліковано

ну в нас раніше було багато багів з фарму голдів а зараз всі прикрили і стало тяжно жити=)

но мені на 70 лвл грошей майже не треба, бабкі кідаю тількі на почінку шмота+хавку (і ту роблять магі ібо влом купляти) а бутилкі на ману, хп і т.д. мені варить чювак з гільди "БЕСПЛАТНО :) " так що мені круто живеться , йакщо треба гроші то в гільди позичю а потім йакось набю (або вони мені подарують)

тільки в нас на 70 лвл майже немає що робити, останім часом завісаю в БФі і ШЛі + б'ю репу

оо, недавно перекачався в холі, зараз всіх уриваю в какаху :) ібо в нас холі це йад (ну крім рог), да і чюв що на оффі холі пали рулять

DefJamaica ти зараз по йакім данжах ходиш?

Опубліковано

ну у меня экзальтед почти везде .. http://eu.wowarmory.com/character-reputati...l&n=Khargar

есть конечно мега задроты типа .. http://eu.wowarmory.com/character-reputati...&n=Idindril

в свободное время .. добиваю Экзальтед у Незердрейков )

буду на драконе летать через недельку ) 310%

ну и рейды ..

Фласки мне как танку выдает гильдия ...

бутылки покупаю ..

из за крутости шмота .. после проб убить нового босса (пару смертей) ... попадаю на 70-100г ремонта ... а если поламать 2-3 комплекта шмота (резистового .. или на дамаг + постоянный танкошмот) за ремонт мона и 150 вывалить )ыыыы

как я говорил деньги фармить тяжело ... в день мона примерно по 100 мутить .. это если не сильно напрягаться ...

1000 голды тупым фармом (как в линейке тупо гасить мобов) мона набить за часов 10 ..

Опубліковано

Каражан зачищен! (иногда фан рейды по выходным)

Груль и его кент Мулгар убиты (иногда ходим)

злой дядька Магтеридон убит .. фармим .. т4 чест с него ...

счас сидим в ССК убиваем 4 босса .. пробуем пройти весь ...

в Темпест Кип ходим .. убиваем пока 1ного босса .. но упор на сск ... там полезнее лут ...

вот так ))

а в простых инстах 100 лет небыл ....

сча нада будет сходить за примал незером ) хочу рожке ножик скрафтить )

Опубліковано

+

счас проходит ивент !

Хелоувин !

и в Скарлет Монастыре ! для 70х лвлов есть сумонный бос ) прикольно сделали оч )

+ куча ивентов ) типа альянс спаливает чучуло около нашего Андерсити )

+ Маунты в виде метлы есть! акау ведьмы прям ) ыыыы

Опубліковано

А обязательно покупать диски с игрой чтоб потом на оффе полобать. Или можно просто скачать игру, а потом купить ключи?

Опубліковано

мда той чел ТРУ задрот (да і ти теж ;) )

в нас теж недавно проходив крутий івент і все було би чьотко йакщо йа там був би але мене небуло (((

йа вже перекачався в холі зараз рву всіх (крім рог) реген мани просто ацкій так що вона в мене зараз безкінечна=)))

а що це в тебе за шапка така крута ?=)))

Опубліковано

шапка за хелоувін )

З.І.

той мега задрот ) шприст ) нею грає дівчина ...

З.І.

холі пал ) це аццкій чувак ... весь його прікол в великому мана пулі (багато мани) багатєнно кріта хілового ...

і самий короткий флеш хіл (1.5сек каст)

т.е. мене (танк) в рейді мінімум 3 чєла лічіть ... пал(коротеньким хілом з величенною скоростью .. і великим кріт шансом... ) пріст(довгими хілами+реньюшки+щіт) і ше один пал .. або друль ...

Клас лідєр паладінів .. наш ...

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...aul&n=peyba

З.І.І.

в нас паладін тікі для хіла ... і все ... ретро мясо .. урона 0 .. прот хороший .. але шоб танчіти те шо танчу я .. треба одіватись в 3 раза круче ...

P.S.

ftp://ftp:[email protected]/Morogrim_1.avi

ftp://ftp:[email protected]/Morogrim_2.avi

це мувік .. знятий паладіном ... тут мона глянути те .. шо робитьцця в нашому рейді ... і шо саме .. там робить паладін ..

Опубліковано

ну в нас в бвлі холі пали так само флешкой хілять

у нас тут на внеті свято відкрили новий бг EYE OF THE STORM то в нас зараз там всі хаї завісають=))

ще десь мають відкрити Арену тоді взагалі буде кул :)

Опубліковано

шось з лута намутив ?=))

мда шось ваші ходять в ацтойному шмоті йа вже думав, що на оффі не ходять з Соніком (полеарм з Мура)

Опубліковано

просто не везет ) не падает нашей корофке Легаси с каражана ) ы

а Соник ) имба полеарм ) топ синька ) ы

+ на оффе не 1000 чел онлайн .... в рейде большая конкуренция .. попасть в рейд тяжело ...

+ есть система ДКП (за каждого босса убитого даються очки ... за них потом "покупаеться" шмот)

я с лута не взял ниче ..

выпало:

Тринкет

Пояс

Перчи

Опубліковано

ну в нас 2к онлайн а не 1к=))

слу а наф ви берете хантів в рейд ? з них нійакої користі взагалі немає )))в нас хантів майже нікуда не буруть

Опубліковано

слух дай мені плз силочку щоб можна було зарегатись і халявно погоцать 10 днів =)))

хочю в вас на арені позавісати (вона здається з 10 лвл)

а то щось неможу знайти

Опубліковано

слу а наф ви берете хантів в рейд ? з них нійакої користі взагалі немає )))в нас хантів майже нікуда не буруть

эээ не надо гнать, у меня гном хантер, любого догонит и сделает решето со своей ружбайки :D

Опубліковано

эээ не надо гнать, у меня гном хантер, любого догонит и сделает решето со своей ружбайки ;)

ти ще гоцаеш ?о_О

пиши мені в пріват Largo можу помогти покачати і т.д.=)) всеодно немає що робити

кста мій дварф (хант) на 20-29 БГ всіх зараз рве :D

Опубліковано

вопервых хант пулит ...

вовторых ... хант может прикинуться мертвым ... этим он выходит из боя .. и может пить ) у нас наруту в 3ке по дамагу постояно ) ы

Опубліковано

йа тут намутив собі тріалку на офф

скажи сервак там де ти гоцаєш.....

блін там щоб погоцать треба версію 2..2.3 а в мене 2.0.5 ппц а йа так хотів побігати по арені рогой=))

а можна йакось на 2.0.5 погоцать ? ібо в мене з трафом панти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...