Перейти до змісту

Нові шини ваша думка

Саша Иванов

Рекомендовані повідомлення

Цікавить ваша думка про цього польського вирлбника. Є можливість взяти ДЛЯ СЕБЕ.

Producent : GLOBGUM3Znak bezpie. BRozmiar 15Homologacja E20 108R-000 102Wymiar 195/65R15Index prędkości T 190km/hWaga 7 kg.Typ BieżnikowanaRok prod. 2015Sezon Zima

Zima Alpin 195/65R15Kierunkowa rzeźba bieżnika opony WINTER 2A z eliptycznym kształtem powierzchni styku opony z podłożem wywołuje efektdziobu łodzi, który zapobiega zjawisku aquaplaningu. Na nawierzchni błotnistej lub w głębokiej wodzie bieżnik ten działapodobnie jak kadłub łodzi, rozpychając wodę na boki. Na odcinku drogi odpowiadającym odległości z Krakowa do Gdańska cztery opony zimowe są w stanie usunąć objętość wody równą pojemności basenu olimpijskiego.

post-23702-0-02589900-1449996360_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарний протектор. Ціна питання в грн?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В порівнянні з нашими цінами "сказка"

Хочу взяти поки в Варшаві, а то на рибалці грохнув одне колесо)

Хто мав справу з даним виробником? На крайняк може хоч чули щось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В порівнянні з нашими цінами "сказка"

Хочу взяти поки в Варшаві, а то на рибалці грохнув одне колесо)

Хто мав справу з даним виробником? На крайняк може хоч чули щось?

Яким виробником ?

Переклади на Українську і напиши по-людськи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візьми тіліпон з х.. нетом і попробуй перевести...

Тобі ж простіше це зробити

Все що було на сайті я стянув

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та хоча б модель написав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

WINTER A2 Opony Zimowe Polskiej Marki Globgum - вони?

100 злот\шт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там так і пише WINTER A2 Opony Zimowe Polskiej Marki Globgum 195/65R15

Я ж кажу все в описі, більше ніц нема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна приблизно така ж як на наші росаву/преміорі + доставка з Польши і вийде дорожче. 

І де тут "сказка"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1- росава хуй. .ня

2- я сам в польщі і доставка мені рівна 0

3- власник будинку в якому я живу сказав що при потребі допоможе взяти дешевше

4- написано ж " ДЛЯ СЕБЕ" а не на продажу буду брати

Далі попрошу або по темі або стороною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не виробник гуми а перевиробник. Короче кажучи - ця гума наварка. Зв'язуватися не рекомендую. Ціна, як на таку гуму - висока. Візьміть росаву/преміорі, вони значно кращі по якості!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, краще вже взяти щось б/у з протектором 7-8 мм на зразок клебер і т.д. СНД виробників ніколи не розглядаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, краще вже взяти щось б/у з протектором 7-8 мм на зразок клебер і т.д. СНД виробників ніколи не розглядаю.

Лише якщо вони свіжого року (2013-2015). Протектор в нової шини ~8мм, тому це повинна бути майже нова, свіжого року, гума, за ціною в половину меншою від нової. В іншому випадку люба, дешева, нова гума 2015 року буде мати кращі характеристики, ніж той 5-6 річний клебер. Це давно доведений, та загальновідомий факт. Інша справа - Ваша особиста не-любов до вітчизняних виробників :)

Хочете купити дешеву гуму в Польщі - шукайте їхню дебіцу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інша справа - Ваша особиста не-любов до вітчизняних виробників

В точку)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1- росава хуй. .ня

Не погоджуюсь. Катав пару зим Rosava WQ-103 на Мерсіку. Все-таки нова гума то є нова. Показала себе пристойно, враження позитивні. А такі вислови "росава хуй. .ня" переважно чув від тих, хто ніколи на ній не їздив.

Минулого року взяв Kumho Wi31. Вона краща, але й дорожча відчутно.

Я б добре подумав чи брати відновлені шини чи за ті самі гроші взяти нові вітчизняного виробника. Маючи позитивний досвід експлуатації наших шин більш схильний вибрати саме їх.

http://globgum3.pl/dane,51

Producent: GLOB-GUM3

Wymiar: 195/65R15

Bieżnik: Winter A2

Rozmiar: 15

Sezon: Zima

Kolor: Czarny

Waga: 7,5 kg kg

Stan: Bieżnikowana

ZNAK BEZPIECZEŃSTWA: B

Homologacja: E20 108R-000 102

INDEX PRĘDKOŚCI: "T" - 190km/h

Opis: Kierunkowa rzeźba bieżnika opony CW-2A z eliptycznym kształtem powierzchni styku opony z podłożem wywołuje efekt dziobu łodzi, który zapobiega zjawisku aquaplaningu. Na nawierzchni błotnistej lub w głębokiej wodzie bieżnik ten działa podobnie jak kadłub łodzi, rozpychając wodę na boki. Na odcinku drogi odpowiadającym odległości z Krakowa do Gdańska cztery opony zimowe są w stanie usunąć objętość wody równą pojemności basenu olimpijskiego.

Виробник: GLOB-ГУМ 3

Розмір: 195 / 65R15

Протектор: Зима А2

Розмір: 15

Сезон: Зима

Колір: Чорний

Вага: 7,5 кг кг

Статус: відновлена

Індекс швидкості "Т" - до 190 км/год

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже пояснили що це за наварки. Дякую за дзвінок на скайп.

Але росави точно не буде. Краще докину пару сотень і моє "Я" буде спати спокійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

ЙОЖИК тему каже. Має розум в цій справі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу свої 25 коп. Маю стаж водіння близько 17 років. Так от, БЦ односезонна шина, Барум 2 сезонна шина, Завод-виробник однієї і тієї ж марки має вирішальне значення на зношування. Кумо китайського виробництва проходило 1,5 сезону, але керованість була чудова. Зараз  ззаду стоїть наша Преміорі Солазо, яка від‘їздила попередній сезон, яку брав у Йожик‘а, зношуваність в нормі, але керованість ніяка. Напередку стоїть перевірена часом Нокіан SX, керованість супер, зношуваність середня. Щодо б.в. гуми, то жлобство і велика лотерея, імхо.

З.і.:це все про літню гуму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зимова польська наварка - чудова гума. М'яка, нешумна, низька зношуваність,чудова керованість, вигрібає майже в любий сніг... на льду, наприклад на світофорі, всі тільки рушають з місця, а я вже за метрів 50 впереді. На прошлій машині, за три зими (~15000 км) з'їздив буквально 5-10% протектора, коли продавав машину на цій гумі, то покупець хвалив гуму і думав, що я її тільки нову поставив.  Купив осінню нову машину і на зиму також купив комплект польської наварки. Політ той самий. На днях міняв її на літню, протектор як новий. Короче, гума супер, рекомендую. Мій брат, а також кум, всі купили таку ж гуму, по моїй пораді - дуууууже задоволені. А ось літня наварка (також купував комплект на попередню машину) ніяка. За неповних два літа зїздив до 3 мм. На чуть мокрій дорозі, при гальмуванні, майже завжди зпрацьовував АБС, при проходженні кільця, авто переставляло...короче кака.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зима Матадор нова. Керованість гарна, зношуваність також (тобто не дуже зношується, бо їжджу мало :) )

Літо Дебіца. Нова. Нарікань ніяких.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...