Перейти до змісту

Нові шини ваша думка

Саша Иванов

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить ваша думка про цього польського вирлбника. Є можливість взяти ДЛЯ СЕБЕ.

Producent : GLOBGUM3Znak bezpie. BRozmiar 15Homologacja E20 108R-000 102Wymiar 195/65R15Index prędkości T 190km/hWaga 7 kg.Typ BieżnikowanaRok prod. 2015Sezon Zima

Zima Alpin 195/65R15Kierunkowa rzeźba bieżnika opony WINTER 2A z eliptycznym kształtem powierzchni styku opony z podłożem wywołuje efektdziobu łodzi, który zapobiega zjawisku aquaplaningu. Na nawierzchni błotnistej lub w głębokiej wodzie bieżnik ten działapodobnie jak kadłub łodzi, rozpychając wodę na boki. Na odcinku drogi odpowiadającym odległości z Krakowa do Gdańska cztery opony zimowe są w stanie usunąć objętość wody równą pojemności basenu olimpijskiego.

post-23702-0-02589900-1449996360_thumb.j

Опубліковано

В порівнянні з нашими цінами "сказка"

Хочу взяти поки в Варшаві, а то на рибалці грохнув одне колесо)

Хто мав справу з даним виробником? На крайняк може хоч чули щось?

Опубліковано

В порівнянні з нашими цінами "сказка"

Хочу взяти поки в Варшаві, а то на рибалці грохнув одне колесо)

Хто мав справу з даним виробником? На крайняк може хоч чули щось?

Яким виробником ?

Переклади на Українську і напиши по-людськи.

Опубліковано

Ціна приблизно така ж як на наші росаву/преміорі + доставка з Польши і вийде дорожче. 

І де тут "сказка"?

Опубліковано

1- росава хуй. .ня

2- я сам в польщі і доставка мені рівна 0

3- власник будинку в якому я живу сказав що при потребі допоможе взяти дешевше

4- написано ж " ДЛЯ СЕБЕ" а не на продажу буду брати

Далі попрошу або по темі або стороною

Опубліковано

Це не виробник гуми а перевиробник. Короче кажучи - ця гума наварка. Зв'язуватися не рекомендую. Ціна, як на таку гуму - висока. Візьміть росаву/преміорі, вони значно кращі по якості!

Опубліковано

Дякую, краще вже взяти щось б/у з протектором 7-8 мм на зразок клебер і т.д. СНД виробників ніколи не розглядаю.

Лише якщо вони свіжого року (2013-2015). Протектор в нової шини ~8мм, тому це повинна бути майже нова, свіжого року, гума, за ціною в половину меншою від нової. В іншому випадку люба, дешева, нова гума 2015 року буде мати кращі характеристики, ніж той 5-6 річний клебер. Це давно доведений, та загальновідомий факт. Інша справа - Ваша особиста не-любов до вітчизняних виробників :)

Хочете купити дешеву гуму в Польщі - шукайте їхню дебіцу.

Опубліковано

1- росава хуй. .ня

Не погоджуюсь. Катав пару зим Rosava WQ-103 на Мерсіку. Все-таки нова гума то є нова. Показала себе пристойно, враження позитивні. А такі вислови "росава хуй. .ня" переважно чув від тих, хто ніколи на ній не їздив.

Минулого року взяв Kumho Wi31. Вона краща, але й дорожча відчутно.

Я б добре подумав чи брати відновлені шини чи за ті самі гроші взяти нові вітчизняного виробника. Маючи позитивний досвід експлуатації наших шин більш схильний вибрати саме їх.

http://globgum3.pl/dane,51

Producent: GLOB-GUM3

Wymiar: 195/65R15

Bieżnik: Winter A2

Rozmiar: 15

Sezon: Zima

Kolor: Czarny

Waga: 7,5 kg kg

Stan: Bieżnikowana

ZNAK BEZPIECZEŃSTWA: B

Homologacja: E20 108R-000 102

INDEX PRĘDKOŚCI: "T" - 190km/h

Opis: Kierunkowa rzeźba bieżnika opony CW-2A z eliptycznym kształtem powierzchni styku opony z podłożem wywołuje efekt dziobu łodzi, który zapobiega zjawisku aquaplaningu. Na nawierzchni błotnistej lub w głębokiej wodzie bieżnik ten działa podobnie jak kadłub łodzi, rozpychając wodę na boki. Na odcinku drogi odpowiadającym odległości z Krakowa do Gdańska cztery opony zimowe są w stanie usunąć objętość wody równą pojemności basenu olimpijskiego.

Виробник: GLOB-ГУМ 3

Розмір: 195 / 65R15

Протектор: Зима А2

Розмір: 15

Сезон: Зима

Колір: Чорний

Вага: 7,5 кг кг

Статус: відновлена

Індекс швидкості "Т" - до 190 км/год

Опубліковано

Вже пояснили що це за наварки. Дякую за дзвінок на скайп.

Але росави точно не буде. Краще докину пару сотень і моє "Я" буде спати спокійно.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Скажу свої 25 коп. Маю стаж водіння близько 17 років. Так от, БЦ односезонна шина, Барум 2 сезонна шина, Завод-виробник однієї і тієї ж марки має вирішальне значення на зношування. Кумо китайського виробництва проходило 1,5 сезону, але керованість була чудова. Зараз  ззаду стоїть наша Преміорі Солазо, яка від‘їздила попередній сезон, яку брав у Йожик‘а, зношуваність в нормі, але керованість ніяка. Напередку стоїть перевірена часом Нокіан SX, керованість супер, зношуваність середня. Щодо б.в. гуми, то жлобство і велика лотерея, імхо.

З.і.:це все про літню гуму.

Опубліковано

Зимова польська наварка - чудова гума. М'яка, нешумна, низька зношуваність,чудова керованість, вигрібає майже в любий сніг... на льду, наприклад на світофорі, всі тільки рушають з місця, а я вже за метрів 50 впереді. На прошлій машині, за три зими (~15000 км) з'їздив буквально 5-10% протектора, коли продавав машину на цій гумі, то покупець хвалив гуму і думав, що я її тільки нову поставив.  Купив осінню нову машину і на зиму також купив комплект польської наварки. Політ той самий. На днях міняв її на літню, протектор як новий. Короче, гума супер, рекомендую. Мій брат, а також кум, всі купили таку ж гуму, по моїй пораді - дуууууже задоволені. А ось літня наварка (також купував комплект на попередню машину) ніяка. За неповних два літа зїздив до 3 мм. На чуть мокрій дорозі, при гальмуванні, майже завжди зпрацьовував АБС, при проходженні кільця, авто переставляло...короче кака.

Опубліковано

Зима Матадор нова. Керованість гарна, зношуваність також (тобто не дуже зношується, бо їжджу мало :) )

Літо Дебіца. Нова. Нарікань ніяких.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...