Перейти до змісту

Как остановить беспредел модераторов?

alex1973

Нужна ли нам тема для рецензий на действия модераторов  

104 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

...а алекс вместо 2 пункта - шо очкарик, которого гопники в грязь лицом окунают, а он все равно встает с фразой " и все-таки вы не правы!"

difoto РИСКУЕШ!!! То что ты меня с очкариком сравниваеш я переживу, но то что "Царей" гопниками обозвал...

Не простят....

Фубля... гнильйО... :) Був кращої думки.

Це ж треба так все близько до серця приймати, щоб побачити у висловлюванні Діфото метафору "адміни - гопніки"... Це треба так любити принижувати себе, щоб своїх опонентів в царі возвеличувати...

Ніхто нічим не ризикує. "РИСКУЕШЬ" пишеться з м'ягким знаком на кінці.

"Не простят"... та вони навіть не звернули на це уваги - то в тебе підвищена чутливість до чужих вчиників та слів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 137
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Тому я запропонував створити таке місце, де можна висказатись по поводу несправедливих дій модераторів і не порушити при цьому ніяких правил.

А не простіше було відразу створити тему? Чи тепер всі будуть попередньо обговорювати теми, які хочуть створити?

Хочу продати відро, пропоную створити тему "продам відро..." і ще голосувалку прикручу:

1. Ви за те щоб створити тему "продам відро..."

2. Ви модератор і тому проти створення теми

3. Свій варіант :lol:

Створюй, за це РО не дають. Тільки розділ правильно вибери, а то знову РО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановні модератори, чи не здається вам, що варто прикрити цю темку...

бо ці брачниє танци павлінов (що відбуваються між учасниками даної теми) вже в печінках сидять!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо ці брачниє танци павлінов (що відбуваються між учасниками даної теми) вже в печінках сидять!!

Я, наприклад, не читаю теми, які мені не цікаві. А закривати теми, які не порушують правила - створити цензуру, в поганому розумінні слова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хе-хех, в печінках сидять, бо прочитала :0026: А можна було і не читати.

Хоча я от теж не в захваті, що повність почитав тему ;)

А взагалі, згідний лише з тим, що модери часом і люблять пофлудити, але в принципі це їм можна пробачити за те, що вони роблять для форуму. :)

Так, що як по мені, все збалансовано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голосування завершилось, всі бажаючі зробили свій вибір.

Результат з перевагою в два голоси рішення прийнято

тему можна закривати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ну а я в свою чергу накладую вето на це голосування і на цю тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... я би теж наклав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... я би теж наклав...

Гав-гав....

P.S.

Я надіюсь всі зрозуміли для кого борда.

Так що модер - завжди правий... :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі книга скарг на модера в "Політиці" давно є...і навіть смітник - асобіне місце для бордобомжів які в них захочуть поритися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі книга скарг на модера в "Політиці" давно є...і навіть смітник - асобіне місце для бордобомжів які в них захочуть поритися.

Скажу так: ті кому немає від чого ховатись за званням "модератор" самі створюють демократичні розділи, а

ті хто відстоюють диктатуру модераторів - притримуються іншої точки зору.

vanus +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Алекс, повір - задовго до твоєї появи на форумі час від часу проскакували подібні теми. І дуже швидко топікстартери відправлялися в довгий бан. Після того вони ставали нормальними юзерами, не розмазуючи соплі на всезагальний огляд, а головне - не порушуючи правил. Ти навіть не уявляєш, наскільки ліберальні до тебе модери і адміни, якщо ти ще досі не в бані. В усякому випадку, я не пригадую стільки воні із-за того, що юзера забанили цілком законно!.. ІМХО, ти взагалі охамів - тобі згідно існуючих правил дали бан, а ти ще хочеш якихось привілеїв - мол, до мене ж швидко дійшло, що я не правий!

А на форумі кілька сотень активних юзерів... з них твоєю голосувалкою скористалося відсотків 10-15... так що - вибори не відбулися ^_^

Раніше я тебе навіть поважав.

А зараз розумію, що краще б ти й далі про інвестиції писав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Демократія на форумі, веде до повної анархії.

Уже були нюанси, на голову вилазили.

Так шо нєфіг.

Є правила, і їх потрібно дтримуватись. Не подобаються правила? Вибачте, посуньтесь.

Тему закриваю нафіг.

Алексу останнє китайське.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...