Перейти до змісту

Как остановить беспредел модераторов?

alex1973

Нужна ли нам тема для рецензий на действия модераторов  

104 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
...а алекс вместо 2 пункта - шо очкарик, которого гопники в грязь лицом окунают, а он все равно встает с фразой " и все-таки вы не правы!"

difoto РИСКУЕШ!!! То что ты меня с очкариком сравниваеш я переживу, но то что "Царей" гопниками обозвал...

Не простят....

Фубля... гнильйО... :) Був кращої думки.

Це ж треба так все близько до серця приймати, щоб побачити у висловлюванні Діфото метафору "адміни - гопніки"... Це треба так любити принижувати себе, щоб своїх опонентів в царі возвеличувати...

Ніхто нічим не ризикує. "РИСКУЕШЬ" пишеться з м'ягким знаком на кінці.

"Не простят"... та вони навіть не звернули на це уваги - то в тебе підвищена чутливість до чужих вчиників та слів.

• Відповідей 137
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Тому я запропонував створити таке місце, де можна висказатись по поводу несправедливих дій модераторів і не порушити при цьому ніяких правил.

А не простіше було відразу створити тему? Чи тепер всі будуть попередньо обговорювати теми, які хочуть створити?

Хочу продати відро, пропоную створити тему "продам відро..." і ще голосувалку прикручу:

1. Ви за те щоб створити тему "продам відро..."

2. Ви модератор і тому проти створення теми

3. Свій варіант :lol:

Створюй, за це РО не дають. Тільки розділ правильно вибери, а то знову РО.

Опубліковано

шановні модератори, чи не здається вам, що варто прикрити цю темку...

бо ці брачниє танци павлінов (що відбуваються між учасниками даної теми) вже в печінках сидять!!

Опубліковано

бо ці брачниє танци павлінов (що відбуваються між учасниками даної теми) вже в печінках сидять!!

Я, наприклад, не читаю теми, які мені не цікаві. А закривати теми, які не порушують правила - створити цензуру, в поганому розумінні слова.

Опубліковано

Хе-хех, в печінках сидять, бо прочитала :0026: А можна було і не читати.

Хоча я от теж не в захваті, що повність почитав тему ;)

А взагалі, згідний лише з тим, що модери часом і люблять пофлудити, але в принципі це їм можна пробачити за те, що вони роблять для форуму. :)

Так, що як по мені, все збалансовано.

Опубліковано

Голосування завершилось, всі бажаючі зробили свій вибір.

Результат з перевагою в два голоси рішення прийнято

тему можна закривати.

• Адміністратори
Опубліковано

Ну а я в свою чергу накладую вето на це голосування і на цю тему.

Опубліковано

Доречі книга скарг на модера в "Політиці" давно є...і навіть смітник - асобіне місце для бордобомжів які в них захочуть поритися.

Опубліковано
Доречі книга скарг на модера в "Політиці" давно є...і навіть смітник - асобіне місце для бордобомжів які в них захочуть поритися.

Скажу так: ті кому немає від чого ховатись за званням "модератор" самі створюють демократичні розділи, а

ті хто відстоюють диктатуру модераторів - притримуються іншої точки зору.

vanus +1

Опубліковано

Алекс, повір - задовго до твоєї появи на форумі час від часу проскакували подібні теми. І дуже швидко топікстартери відправлялися в довгий бан. Після того вони ставали нормальними юзерами, не розмазуючи соплі на всезагальний огляд, а головне - не порушуючи правил. Ти навіть не уявляєш, наскільки ліберальні до тебе модери і адміни, якщо ти ще досі не в бані. В усякому випадку, я не пригадую стільки воні із-за того, що юзера забанили цілком законно!.. ІМХО, ти взагалі охамів - тобі згідно існуючих правил дали бан, а ти ще хочеш якихось привілеїв - мол, до мене ж швидко дійшло, що я не правий!

А на форумі кілька сотень активних юзерів... з них твоєю голосувалкою скористалося відсотків 10-15... так що - вибори не відбулися ^_^

Раніше я тебе навіть поважав.

А зараз розумію, що краще б ти й далі про інвестиції писав.

• Адміністратори
Опубліковано

Демократія на форумі, веде до повної анархії.

Уже були нюанси, на голову вилазили.

Так шо нєфіг.

Є правила, і їх потрібно дтримуватись. Не подобаються правила? Вибачте, посуньтесь.

Тему закриваю нафіг.

Алексу останнє китайське.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...