Перейти до змісту

Как остановить беспредел модераторов?

alex1973

Нужна ли нам тема для рецензий на действия модераторов  

104 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мой последний РО на 10дней я получил в результате того, что читая одну конфу (железо) ошибочно

написал туда объявление о купле/продаже... Причем я прекрасно знаю что этого делать нельзя, но

все же люди и всем свойственно ошибаться.

Свою ошибку я заметил буквально за несколько минут и только попытался написать свои извинения

и просьбу перенести объявление в правильный топик как сразу же получил РО 10 дней :)

Тогда я сразу же написал в личку Plum чтобы не судил так строго, и поменял свой гнев на милость.

Ответа я прождал 6часов! (заметьте что РО получил за 5минут)

Вечером уже в аське я опять вернулся к извинениям и просьбе поменять его решение:

alex1973 ‎(15.02.2008 17:10):

тук-тук

Plum ‎(15.02.2008 19:23):

вже є

alex1973 ‎(15.02.2008 19:23):

Читав мої вибачення?

Plum ‎(15.02.2008 19:24):

ще ні

Plum ‎(15.02.2008 19:24):

але в будь-якому випадку рішення про РО незмінне. Правила одні для всіх

alex1973 ‎(15.02.2008 19:25):

Мене дивує з якою оперативністю ти помітив мого бока нарахунок посту не в той розділ і як довго не можеш прочитати листи... судьба?

Plum ‎(15.02.2008 19:26):

ні. Помітив поки був вдома, потім поїхав на роботу і тільки зараз знову повернувся додому

alex1973 ‎(15.02.2008 19:27):

Саме цікеве, що я також помітив, але навіть не встиг виправитись... як отримав РО. Можеш сам подивитись на час мого і твого посту.

Plum ‎(15.02.2008 19:27):

селяві

alex1973 ‎(15.02.2008 19:30):

егеж. добре в якості подяки, хочу повідомити тебе, що маю покупця на твій N95 8Gb (мав необережність прорекламувати) Він хоче проапгрейдити свій старий N95. В магазині йому запропонували такий як в тебе за 900$, твоя ціна краща, але почекаємо закінчення РО...

Plum ‎(15.02.2008 19:31):

нема проблем. Я на хабарі не ведусь

alex1973 ‎(15.02.2008 19:31):

це не хабар, це факт. адью.

Так ось в чому проблема. Чому модератори можуть писати все, що хочуть і куди захочуть, особливо коли закривають

теми - закрив а потім в останньому постові говорить сам з собою (типу роблю що хочу а ти мені шо),а нам простим користувачам

навіть немає куди написати про свою об`єктивну згоду або незгоду.

Пропоную створити топіки (напевно в розділі флейм) Місце для похвал/незадоволень діями модераторів.

Як Вам така ідея, і чи форум створений для користувачів чи для самореалізації невдах...

Причому нагадую, що своє незадоволення кожен користувач може виразити зниженням рейтингу з занесенням в "личное дело".

Назву теми пропонуйте самі.

Р.S. Я не знімаю з себе відповідальність за цей випадок і не маю нічого проти РО (хоча маю проти його терміну).

Plum своїми діями обмежив мене в можливості реалізувати мої телефони через форум, я зробив йому пропозицію

в результаті якої НІХТО Б НЕ ПОСТРАЖДАВ, а тільки і Plum і я продали б вчасно непотрібні нам речі.

Так як ми не домовились - я продав їх через Катю, а Plum ще через когось. Він не поміг мені, а я не поміг йому. 1:1

І на цьому б все закінчилось, якби Plum не сприйняв це як хабар (зазвичай хабарі дають чиновникам).

А більше того не почав, в той час як в мене РО, описувати свої здогадки у вигляді флейму в розділі куплю/продам.

Причому аж суперсправедливого Shura це влаштовувало і він замість того щоб відреагувати, перетворив розділ

про продаж Nokia N95 8Gb в флейм для Shura i Plum про Alex1973 і SANYOO...

• Відповідей 137
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Я не модератор. Про яку недоторканність мова? В модераторів її нема. Вони усі нормальні люди.А Депутати мають недоторканність. Можеш з будь ким зустрітись(модераторів) без охорони ітд. і обговорити офлайн, по-людськи(можливий буде потрібно виїхати з Луцька :D ) Мене усе влаштовує. Головне не постити де не треба і знати межу жартам. Я ще ніколи не попадався модераторам. . Та й не було чого...І не маю жодних попереджень. З модератором нема чого сперечатися. Щось не влаштовує - нічо не зробиш .. Спілкуйся офлайн з людиною..чи аською ітд...( Куплю/Продам) ...

Нема мови про виправитись ітд. Тут не малі діти. Перечекай РО і пость далі...Помилився-1 раз....Інші - уважніше ітд....

Як на мене - це абсурд. Просто пофлудити...+ Приєднаються неосвічені які там типу в немодерованому Флейм-розділі матимуть волю висловити усе - їх підтримає хтось - друзі, такі самі. То буде тупо флуд.....Непотрібно

Опубліковано
Нема мови про виправитись ітд. Тут не малі діти. Перечекай РО і пость далі...Помилився-1 раз....Інші - уважніше ітд....

точно

• Адміністратори
Опубліковано

У модерів нема недоторканості.

І деяким сильно ярим, без проблем можна надавати по пальцях. :D

Хоча на мою думку зараз модери справляються з задачами які на них покладені, хоча і роблять це добровільно з власних мотивів і без усілякого вигородження за труд.

Селяві. :)

Опубліковано

Я не пробував виправдовуватись, а признавши свою вину просив про поблажку.

А до мене віднеслись як спочатку пишеш не туди а потім "Родину продаш"...

Справа в тому, що деякі модератори регулярно порушують собою ж написані правила, але їх за це

ніхто не може штрафувати (ось про яку недоторканість йде мова) Досить часто в розділі куплю/продам

хтось торгується по темі а тут Shura раз і закрив її, типу неподобається мені як Ви торгуєтесь!

Хоча йому немає ніякого діла до того що продають і кому просто НЕПОДОБАЄТЬСЯ.

Візмемо ситуацію - мене або кого іншого ображають на форумі, провокуючи пофлеймити в невідповідному розділі.

Я можу написати про це Скаргу... але якщо це робить сам модератор то кому скаржитись?

Пропоную виносити це на загальний розсуд і нехай форумчани знають хто і як модерує.

А ті ж модератори перед тим як користуватись своїми привілеями нехай думають про те що

можна і -1 в репутації заробити...

P.S. А нарахунок зустрічатись віч навіч то якщо буде серйозний інцидент звичайно можна і морду набити

і ласту прострелити, але якщо ситуація того не варта, а чоловік просто дратує своєю нахабністю і не мене одного?

Давайте краще про це поговоримо.

Опубліковано
Модератори все правильно зробили!!! Ти сам винний в слідуючий раз будеш думати що і куди пишеш :D

Напевно я невдало вибрав приклад "беспредела"

Коли я був в РО то моя працівниця Катя постила вже від свого імені оголошення про продаж свого ж ноута

Модер зсилаючись на правила в яких говориться про неможливість РЕЄСТРАЦІЇ різних користувачів з одного компа

відкрив нікому непотрібний флейм з образами і закрив БЕЗПІДСТАВНО тему.

На скарги модераторам і адмінам реакція ноль. Що робити в такому випадку?

Демонструвати свої вміння в моральному опусканні суперника? Я зразу ж зароблю бан... а модеру можна?

Опубліковано

Ворона вороні око не виклює. Тобто адміни та модери завжди правіі один одного не будуть карати, якщо не праві, то вам і так відомо, що на Візорі краще :D

Опубліковано

Теж мав РО від користувача №1 :D обгрунтоване - заслужене.

перечекав. І добре. Тепер все нормуль.

ВСІ модератори виконують покладені ф-ції, та чітко слідкують за виконанням правил!

Якщо хтось із них колись десь погарячкував - то всі ми не без гріха.. всяке могло трапитися.

Опубліковано
А до мене віднеслись як спочатку пишеш не туди а потім "Родину продаш"...

А судячи з переписки так воно і є. Ти спочатку починаєш проситися, що помилився і нетам тему створив, а тоді коли Plum не реагує на це намагаєшся зацікавити його тим, що є покупець на його телефон. І як це по твоєму називається? Це ж відверта пропозиція "от я тобі клієнта, а ти зніми з мене РО". І Plum правильно зробив, що не повівся на це.

Це низько отак випрошувати зняття РО. ІМХО

Опубліковано
Якщо хтось із них колись десь погарячкував - то всі ми не без гріха.. всяке могло трапитися.

Тільки ти за це "погарячкував" маєш РО або бан, а модер нічого....

"Вот в чем разница, брат, - прав тот у кого больше прав!"

Всі згідні?

Опубліковано

Ще є дядько Адміністратор - ти можеш оскаржити рішення модера. (імена адмінів червоними літерами позначені) пишеш йому в ПРИВАТ.

Опубліковано

Так згідний. Отак і живемо. Хто ще думає що всі рівні перед законом?

Нема що оскаржувати(будь який випадок)..адміни не мають займатись роботою з врегулювання відносин модератор-недобросовісний користувач

( у більшості випадків)

Тільки у випадку самовільного, безпідставного бану(не наведено посилань на сторінки де щось порушено(приклад...мій друг модер не поділив щось зі мною(пиво наприклад :D так в приват і писати) і забанив)

Опубліковано

Зараз вас модератори тапочками закидають.. :D

Адмін назначая модератора.

Він йому таке право дав - він його і забрати може.

Тому Адмін і має виступати зв'язуючим звеном між користувачем та модератором.

Опубліковано

Улыбнул :D

Честное слово, как дети...

Я думаю ще смішніше буде, кори репутація в деяких модераторів буде 160, 150, 99, 45, -10..... Тоді посміємось разом.

Опубліковано

да за оскорбление модераторов самим названием темы топикстартера опять же наказать надо!

(или потом опять говорить будет, что ошибся/бес попутал?)

Опубліковано

Улыбнул :D

Честное слово, как дети...

Я думаю ще смішніше буде, кори репутація в деяких модераторів буде 160, 150, 99, 45, -10..... Тоді посміємось разом.

Для чого погрози?

якщо щось не подобається на цьому форумі - то Зевс напрямок уже вказував. :)

Опубліковано

Правду кажеш дійсно посміємось з того як примітивно дорослі люди з'ясовують відносини

Опубліковано
да за оскорбление модераторов самим названием темы топикстартера опять же наказать надо!

(или потом опять говорить будет, что ошибся/бес попутал?)

На злодію шапка горить. (С) Народ.

Р.S.

Чомусь ніхто крім тебе не сприйняв мою очепятку в свою адресу.

Видно є якийсь "зехер"...

Опубліковано
...или потом опять говорить будет, что ошибся/бес попутал?

Ну ні тут не відговоришся. Літери О,У далеко одна від одної(якщо не поміняти місцями з ближніми) на клавіатурі(нема мови про випадкове натискання).

Опубліковано

Тихий ужас... Вот реально как дети малыя... ну будет там -1 или -10 и что? Я вот модератор и у меня тоже есть предупреждения и бан был, за дело. Ты пойми одно, если сначала наказать, а потом простить одного, то все вокруг будут требовать к себе того же. Начнется беспредел. А так все верно. Смотреть нуно что и где постишь и будет все гладко. Вобщем тему во флейм :)

Опубліковано

Часто другие люди тоже иногда получают РО за ошибочное размещения куплю\продам в его разделе. Но только в этом случае философия Плама (забаню разок, в другой раз будут смотреть куда с своим куплю\продай постить) не работает, ведь они случайно перепутали раздел.

А вообще удивляюсь иногда, сколько лишних телодвижений, операций и прочего делает модератор, вместо того, чтоб просто нажать одну кнопку для переноса темы или в флейм, или в нужный раздел к примеру.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...