Перейти до змісту

Долучайтесь до голосування - Парк по просп. Соборності

Natali Lutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную підтримати петицію на сайті - Єдина система місцевих петицій - щодо створення парку по просп. Соборності (біля Храму усіх святих землі Волинської). На даний час це захаращений пустир, засмічена територія. А навколо - багатоповерхівки, купа сімей з дітками, яким особливо ніде погуляти (поодинокі дитячі майданчики не вирішують ситуацію).
Тому, прошу підтримати цю петицію та проголосувати за створення ще одного зеленого оазису - парку для дітей та дорослих! 
До закінчення голосування залишилось 5 днів! 

http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/58 

Опубліковано

щодо створення парку по просп. Соборності
Нехай до толку доведуть і зроблять нормальний парк за РАГСом, а то пару метрів бруківки і парочка лавок - зовсім примітивно як для такого розміру території! Чи чекають на дерібан ділянки?!
Опубліковано

щодо створення парку по просп. Соборності

Нехай до толку доведуть і зроблять нормальний парк за РАГСом, а то пару метрів бруківки і парочка лавок - зовсім примітивно як для такого розміру території! Чи чекають на дерібан ділянки?!

Парк за РАЦСом - це добре, але в районі Там-Таму або Храму всіх святих немає нічого... 

А щодо "дерібану" ділянки, то хтозна.. У нас можливо все! Було б прикро, якщо так..

Опубліковано

А лучше разобрать храм и вместо него сделать парковую зону или построить чего пополезней памятника мракобесию.

Опубліковано

Храм Всіх Святих Землі Волинської!

Московського патріархату.

Якби Київського, я б ходив і грошей давав.

Опубліковано

Zheny@, років 10 назад я зайшов в той їхній гараж. Хотів буть як всі :) і посповідатись перед пасхою та причаститись. :) Вийшов через хвилин 10 з думкою що не дарма "Біле братство" розігнали - ну дуже вже оті монотонні речитативи в купі з низькою стелею, масою народу і низькою концентарцією кисню в повітрі б'ють по мізках.

Опубліковано

Доречі, чомусь  останнім часом УПЦ руськава міра перестала вказувати свою принадлежність. Всі ж порядні терористичні організації ніби не приховують цього.

Опубліковано

Храм Всіх Святих Землі Волинської!

Московського патріархату.

Якби Київського, я б ходив і грошей давав.

Что то хунта, что это хунта, вот эти обе хунты такие что я имел их в виду. 

Я так подозреваю, храм московского патриархата зависнет в строительстве на нцать лет и будет занимать общественно-полезное пространство и портить своим видом неосовковую архитектуру 33 квартала.

Опубліковано

щодо того, про який говорить ТС. То місце там цікаве вельми. Дитячий майданчик зробити -саме то!

Великий вийде. Обгородти. Освітлення. камери, щоб п'яних малолєток на гарячому.

І т.д.

Опубліковано

Я так подозреваю, храм московского патриархата зависнет в строительстве на нцать лет и будет занимать общественно-полезное пространство и портить своим видом неосовковую архитектуру 33 квартала.
в кінці першого півріччя після зупинки будробіт впаде одна секція забору. Через неї почнуть пісок виносити - "мені тільки відерце для йолкі", цеглу.... Кароче, замок Любарта розбирали, шо там якийсь церковний довгобуд ))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...