Перейти до змісту

Утеплення даху піною

usuf

Рекомендовані повідомлення

Є будинок, хочу утеплити горище піною, тобто напилити на підлогу горища
Цікава думка чи хтось таке вже робив і має якісь рекомендації чи які проблеми можут виникнути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки чув що пінополіуретан розпилюють на поверхні по яким відсутній фізичний контакт (тобто не ходять/не лазять) - стіни, стелі, аж ніяк не підлога горища.

Ще гуляє інформація що через 3-5 років він має властивість до "всихання", з пухкої маси перетворюється на порохно. Як альтернатива - мінвата та пінопласт.

З.і. не будівельник, можу помилятися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені утеплили міпорою перекриття. ефект дуже позитивний. було на котлі+55 по хаті 17, а після утеплення на котлі +45 по хаті +21.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені утеплили міпорою перекриття. ефект дуже позитивний. було на котлі+55 по хаті 17, а після утеплення на котлі +45 по хаті +21.

Можеш напистаи хто і контакти?

по яким відсутній фізичний контакт (тобто не ходять/не лазять)

там ніхто не ходить, висота десь до метра між кришою і дном, раніше доски лежали сушилися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є досить хороший спосіб утеплення перекриття звичайною тирсою http://remonts.com.ua/uteplennya-steli-tirsoyu-yak-utepliti-svoyimi-rukami-mozhna-uteplyati-stelyu-tirsoyu-z-glinoyu.htm

P.S. В мене так утеплено так, що цілком рекомендую. Тільки тирсу з вапном здаєця мішали щоб миші не заводились і знизу плівку стелили, щоб між щілинами не падала на гіпсокартонові потолки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можеш напистаи хто і контакти?

Михайло 0502742458
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що наштовхнуло тебе на думку утеплення даху? Бо я певно теж якраз "хворію" тією ж проблемою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що наштовхнуло тебе на думку утеплення даху? Бо я певно теж якраз "хворію" тією ж проблемою...

В мене криша металопрофіль

Коли мороз або навіть заморозки осіню, то видно по криші що де балки йдуть під кришою там іній чи сніг, теплообмін малий, а там де немає, там мокра криша

Значить через стелю на горище проникає багато тепла

А оскільки я палю газом а він не дешевий, то й хочеться зекономити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

рохунок за газ ми також утеплили чоловік утеплив пінопластом і мінватою отримали накотлі 50-в кімнаті 21 тепер 35 в кімнаташ 21 впринціпі позвоніть

0669760699 та все пояснить роскаже десь вмоскві навчився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рохунок за газ ми також утеплили чоловік утеплив пінопластом і мінватою отримали накотлі 50-в кімнаті 21 тепер 35 в кімнаташ 21 впринціпі позвоніть

0669760699 та все пояснить роскаже десь вмоскві навчився

Ви вчилися в школі? Написано більше двадцяти слів без жодного розділового знаку. Мозок зламати можна.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...