Dima4s Опубліковано 12 Листопада, 2015 в 20:03 Поділитися #1 Опубліковано 12 Листопада, 2015 в 20:03 Хтось з бордівчан мав проблеми та робив операцію по вирізанню чи зшиванню меніска в коліні?питання, де робили? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodia88888 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 05:23 Поділитися #2 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 05:23 Сусід по палаті "з меніском лежав". Це було в обласній лікарні, травматологічне відділення. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 06:30 Поділитися #3 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 06:30 Dima4s, і як тебе так угараздило?!У знайомого декілька років тому була така ж проблема. Робили операцію в Луцьку, але казав, що у Києві було б краще Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 06:50 Поділитися #4 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 06:50 Було в мене, благо до операції не дійшло, але маю берегти коліна все наступне життя, причому розрив правого , а поки лікувався, то навантаження пішло на ліву, і як наслідок схожа проблема але в меншій стадіі з лівим коленом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 07:10 Поділитися #5 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 07:10 Dima4s, я робив в 1998 році у Рівному. Вже тоді там було модне обладнання. В той час таке було тільки в Києві і в Рівному. Робили три маленьких хрестообразних надріза на колінній чашечці,запускалась якась рідина в середину,туди ж запускали мініатюрну відеокамеру з щіпцями,якою і робили операцію. Операція була під загальним наркозом...хоча робили хлопцям по палаті через укол в хребет в районі поясниці (при цьому вся нижня частина від поясниці ставала "непритомна"). Операція недовга, година-півтори. Через тиждень я вже міг на костилях бігати. Через місяць вже ходив самотужки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 08:05 Автор Поділитися #6 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 08:05 Dima4s, і як тебе так угараздило?!У знайомого декілька років тому була така ж проблема. Робили операцію в Луцьку, але казав, що у Києві було б краще праве коліно- рукопашкаліве- прижок з парашутом.по ціні не знаєш, що і до чого?мене в благомеді все в тернопіль відправляють..але так безапеляційно що я запідозрив договорняк) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yurik Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 08:22 Поділитися #7 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 08:22 На скільки мені відомо, то в обласній лікарні минулого чи позаминулого року купили новий апарат якраз для таких операцій Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 08:29 Поділитися #8 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 08:29 мда... а тобі ще й... 17-ти нема))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 08:35 Поділитися #9 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 08:35 Буквально щойно говорила зі спортивним лікарем... Раніше такі операції луцькі спортсмени в Рівному робили Останні роки роблять в нашій обласній лікарні. Там лікар Орест Менчак професійно робить такі операції Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 08:54 Автор Поділитися #10 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 08:54 мда... а тобі ще й... 17-ти нема))) то тільки на борді мені 17)) вічних)дякую. сходжу в обласну. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 09:16 Поділитися #11 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 09:16 Розкажеш про результат одужуй! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 11:51 Автор Поділитися #12 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 11:51 Розкажеш про результат одужуй! був в 5ти різних ортопедів/травматологів. кожен говорить щось своє.. Плавлят ьмозок мені) Ортопед в обласній - кадр ще той) каже що не вірить результатам УЗД з благомеда бо то платна клініка і ніякої відповідальності вони не несуть( не любить благомед? при тому що висновок з наглядним знімком. не віриш лікарю- глянь сам на фото)) сказав зробити в обласній знову узд... а там черга з десятка людей і постійно підвозять поза чергою)) в другій травматолог сказав що по узд і мрт він нічог оне бачить- а значить я здоровий) те що в мене якась хрєнь з коліна стирчить і не дає ногу розігнути -лікаря не цікавить в благомеді лікар сказав що то розрив меніска, і узд це підтвердило. та чомусь відправляє в тернопіль... як вияснилось він сам звідти .. тому і відправляє) при цьому називає суми..до 10 за меніск і 20 тис якщо треба лізти до звязок.. вже не знаю кому вірити і до кого звертатись Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yava Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 12:01 Поділитися #13 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 12:01 було в знайомої схожа ситуація з коліном. пройшла всі діагностики - всі відправляли на операцію. Зїздила до костоправки в Ківерці - та вставила коліно за 10 хв. За місяць вже й забула про проблему. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 13:29 Поділитися #14 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 13:29 Спробуй ще до того Ореста з обласної потрапити Свого часу дав мені толкову консультацію Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Garfild Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 22:52 Поділитися #15 Опубліковано 13 Листопада, 2015 в 22:52 Зїздила до костоправки в Ківерці а можна про цю костоправку більше інформації, у мене проблеми зі спиною і маю надію, що вона допоможе. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 17 Листопада, 2015 в 14:20 Автор Поділитися #16 Опубліковано 17 Листопада, 2015 в 14:20 Спробуй ще до того Ореста з обласної потрапити Свого часу дав мені толкову консультацію без узд саме з обласної він нічог осказати не може) кадри)) такого я ще не бачив) на УЗД в обласній "постояльці" займають чергу для лєвих людей ще в 7.30. коли працювати починають з 9)) до 9 збирається під 20 чоловік) узд в платному благомеді мені обійшлось в 100грн)) в бесплатній обласній в......... 100грн з іншої сторони. в благомеді лікар за консультацію здере 150) а в звичайній, де приписаний, або в обласній - на халяву. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 17 Листопада, 2015 в 14:28 Поділитися #17 Опубліковано 17 Листопада, 2015 в 14:28 Хм, цікаво. Хтось мені розповідав, що "муніципальні каси" в лікарнях вже не беруть "благодійних" внесків. Чи це лікарю УЗД відразу в кишеню? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 17 Листопада, 2015 в 14:33 Автор Поділитися #18 Опубліковано 17 Листопада, 2015 в 14:33 в касу. на дверях каси пише щось типу - благодійна організація "надія"в другій лікарні, я підписував договір на надання консультативних послуг)) за консультацію травматолога - 33гривні) "безкоштовна" медицина тільки в тій лікарні де ти приписаний) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 17 Листопада, 2015 в 22:50 Поділитися #19 Опубліковано 17 Листопада, 2015 в 22:50 в другій лікарні, я підписував договір на надання консультативних послуг)) за консультацію травматолога - 33гривні) "безкоштовна" медицина тільки в тій лікарні де ти приписаний) Не раджу травматологів в 2-ій міській, принаймні в поліклініці (ні Біднюка, ні Дейкало...) - маю негативний досвід "лікування" в них... "Під ніж" до них ніколи б не лягла - а пропонували Збираюсь також на консультацію в обласну ), побачу що там. А що в Благомеді є лікар травматолог? Мені по пошуку видає лише дитячого. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 18 Листопада, 2015 в 14:15 Автор Поділитися #20 Опубліковано 18 Листопада, 2015 в 14:15 та що вже не радити)) пройшов обох в другій лікарні...описував на першій сторінці теми досвід спілкування з ними. є ортопед в благомеді. Наїдко, кажись, прізвище. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 11:37 Автор Поділитися #21 Опубліковано 26 Листопада, 2015 в 11:37 Все більше дивуюсь цьому цирку що називається обласна лікарня)Два лікарі і медсестра не змогли мені назвати хоча б приблизну суму за артроскопію колінного суглоба)Відповідь " а звідки ж я знаю?" від лікаря який має оперувати мяко кажучи викликала здивування....Ледь допитався на скільки потрібно днів лягати! Як лягати в лікарню не знаючи скільки це займе часу та що після операції тобі "заспівають"?)цирк... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 8 Грудня, 2015 в 19:53 Автор Поділитися #22 Опубліковано 8 Грудня, 2015 в 19:53 3тис грн виходять витрати на операцію.Більше ніхто нічого з мене не вимагав/просив/натякав.лежиш овочем день. відходиш від наркозуякщо вам скажуть після наркозу лежати 24 години і не вставати. НЕ ВСТАВАЙТЕ! бо такого сильного головного болю як після наркозу я нікому не побажав би.виписують,якщо все норм на 6тий день.в цілому обласна лікарня, ортопедичне відділення приємно здивувало. з голоду не вмреш. мед персонал на 90% адекватні і приємні люди. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 9 Грудня, 2015 в 05:37 Поділитися #23 Опубліковано 9 Грудня, 2015 в 05:37 Dima4s, швидкої тобі адаптації та повернення до повноцінного життя! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 21 Серпня, 2017 в 15:18 Поділитися #24 Опубліковано 21 Серпня, 2017 в 15:18 20 минут назад, pmm1 сказал: робив собі арттроскопію в чернівцях в шведській клініці видалили все що треба почали операцію в 15.00 а вже на наступний день в 20.00 був в луцьку сам їхав з швагерком за кермом Це вже повне блядство....гратись рекламою на таких проблемах із здоров'ям..... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 7 Червня, 2018 в 07:08 Поділитися #25 Опубліковано 7 Червня, 2018 в 07:08 Приїхала знайома з Хмельницького , теж має проблему з меніском... Що порадите з власного досвіду, до кого звернутись толкового для обстеження? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.