Перейти до змісту

розрив менiска

Dima4s

Рекомендовані повідомлення

Хтось з бордівчан мав проблеми та робив операцію по вирізанню чи зшиванню меніска в коліні?
питання, де робили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сусід по палаті "з меніском лежав". Це було в обласній лікарні, травматологічне відділення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dima4s, і як тебе так угараздило?!

У знайомого декілька років тому була така ж проблема. Робили операцію в Луцьку, але казав, що у Києві було б краще 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було в мене, благо до операції не дійшло, але маю берегти коліна все наступне життя, причому розрив правого , а поки лікувався, то навантаження пішло на ліву, і як наслідок схожа проблема але в меншій стадіі з лівим коленом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dima4s, я робив в 1998 році у Рівному. Вже тоді там було модне обладнання. В той час таке було тільки в Києві і в Рівному. Робили три маленьких хрестообразних надріза на колінній чашечці,запускалась якась рідина в середину,туди ж запускали мініатюрну відеокамеру з щіпцями,якою і робили операцію. Операція була під загальним наркозом...хоча робили хлопцям по палаті через укол в хребет в районі поясниці (при цьому вся нижня частина від поясниці ставала "непритомна"). Операція недовга, година-півтори. Через тиждень я вже міг на костилях бігати. Через місяць вже ходив самотужки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dima4s, і як тебе так угараздило?!

У знайомого декілька років тому була така ж проблема. Робили операцію в Луцьку, але казав, що у Києві було б краще 

праве коліно- рукопашка

ліве- прижок з парашутом.

по ціні не знаєш, що і до чого?

мене в благомеді все в тернопіль відправляють..але так безапеляційно що я запідозрив договорняк)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки мені відомо, то в обласній лікарні минулого чи позаминулого року купили новий апарат якраз для таких операцій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда... а тобі ще й... 17-ти нема)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буквально щойно говорила зі спортивним лікарем...

Раніше такі операції луцькі спортсмени в Рівному робили

Останні роки роблять в нашій обласній лікарні. Там лікар Орест Менчак професійно робить такі операції

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда... а тобі ще й... 17-ти нема)))

то тільки на борді мені 17)) вічних)

дякую. сходжу в обласну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розкажеш про результат

одужуй!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розкажеш про результат

одужуй!

був в 5ти різних ортопедів/травматологів. кожен говорить щось своє.. Плавлят ьмозок мені)

Ортопед в обласній - кадр ще той) каже що не вірить результатам УЗД з благомеда бо то платна клініка і ніякої відповідальності вони не несуть( не любить благомед? при тому що висновок з наглядним знімком. не віриш лікарю- глянь сам на фото)) сказав зробити в обласній знову узд...  а там черга з десятка людей і постійно підвозять поза чергою))

в другій травматолог сказав що по узд і мрт він нічог оне бачить- а значить я здоровий) те що в мене якась хрєнь з коліна стирчить і не дає ногу розігнути -лікаря не цікавить :D

в благомеді лікар сказав що то розрив меніска, і узд це підтвердило. та чомусь відправляє в тернопіль... як вияснилось він сам звідти .. тому і відправляє) при цьому називає суми..до 10 за меніск і 20 тис якщо треба лізти до звязок..

вже не знаю кому вірити і до кого звертатись <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

було в знайомої схожа ситуація з коліном. пройшла всі діагностики - всі відправляли на операцію. Зїздила до костоправки в Ківерці - та вставила коліно за 10 хв. За місяць вже й забула про проблему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй ще до того Ореста з обласної потрапити

Свого часу дав мені толкову консультацію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зїздила до костоправки в Ківерці
  а можна про цю костоправку більше інформації, у мене проблеми зі спиною і маю надію, що вона допоможе.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй ще до того Ореста з обласної потрапити

Свого часу дав мені толкову консультацію

без узд саме з обласної він нічог осказати не може) кадри))

такого я ще не бачив) на УЗД в обласній "постояльці" займають чергу для лєвих людей ще в 7.30. коли працювати починають з 9))

до 9 збирається під 20 чоловік)

узд в платному благомеді мені обійшлось в 100грн)) в бесплатній обласній в......... 100грн :D

з іншої сторони. в благомеді лікар за консультацію здере 150) а в звичайній, де приписаний, або в обласній - на халяву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, цікаво. Хтось мені розповідав, що "муніципальні каси" в лікарнях вже не беруть "благодійних" внесків.

Чи це лікарю УЗД відразу в кишеню?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в касу. на дверях каси пише щось типу - благодійна організація "надія"

в другій лікарні, я підписував договір на надання консультативних послуг)) за консультацію травматолога - 33гривні) "безкоштовна" медицина тільки в тій лікарні де ти приписаний)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в другій лікарні, я підписував договір на надання консультативних послуг)) за консультацію травматолога - 33гривні) "безкоштовна" медицина тільки в тій лікарні де ти приписаний)

Не раджу травматологів в 2-ій міській, принаймні в поліклініці (ні Біднюка, ні Дейкало...) - маю негативний досвід "лікування" в них... "Під ніж" до них ніколи б не лягла - а пропонували ;)

Збираюсь також на консультацію в обласну ), побачу що там.

А що в Благомеді є лікар травматолог? Мені по пошуку видає лише дитячого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та що вже не радити)) пройшов обох в другій лікарні...описував на першій сторінці теми досвід спілкування з ними.

є ортопед в благомеді. Наїдко, кажись, прізвище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все більше дивуюсь цьому цирку що називається обласна лікарня)
Два лікарі і медсестра не змогли мені назвати хоча б приблизну суму за артроскопію колінного суглоба)

Відповідь " а звідки ж я знаю?" від лікаря який має оперувати мяко кажучи викликала здивування....

Ледь допитався на скільки потрібно днів лягати!

Як лягати в лікарню не знаючи скільки це займе часу та що після операції тобі "заспівають"?)

цирк...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

3тис грн виходять витрати на операцію.Більше ніхто нічого з мене не вимагав/просив/натякав.

лежиш овочем день. відходиш від наркозу

якщо вам скажуть після наркозу лежати 24 години і не вставати. НЕ ВСТАВАЙТЕ! бо такого  сильного головного болю як після наркозу я нікому не побажав би.
виписують,якщо все норм на 6тий день.
в цілому обласна лікарня, ортопедичне відділення приємно здивувало. з голоду не вмреш. мед персонал на 90% адекватні і приємні люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dima4s, швидкої тобі адаптації та повернення до повноцінного життя! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...
20 минут назад, pmm1 сказал:

робив собі арттроскопію в чернівцях в шведській клініці видалили все що треба

почали операцію в 15.00 а вже на наступний день в 20.00 був в луцьку сам їхав з швагерком за кермом

Це вже повне блядство....гратись рекламою на таких проблемах із здоров'ям.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

Приїхала знайома з Хмельницького , теж має проблему з меніском... Що порадите з власного досвіду, до кого звернутись толкового для обстеження?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...