Перейти до змісту

С Днём Защитника отечества!

OTAM

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  MeTaL сказав:
І зовсім це не свято, а так собі, привід для декого напитись. Фтопку!

пс: армія — зло!

ти там був щоб судити?

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  spqr сказав:
ти там був щоб судити?

Не був. І не збираюсь перевіряти!

А ти напевне був, і всім рекомендуєш спробувати?

Вважав, вважаю і буду вважати, що примусова служба — дибілізм. Хто хоче, нехай служить.

Я краще буду заробляти гроші і платити податки, ніж рік свого життя викидати в смітник.

Цим я собі і державі принесу більше користі.

Опубліковано
  MeTaL сказав:

Вважав, вважаю і буду вважати, що примусова служба — дибілізм. Хто хоче, нехай служить.

Я краще буду заробляти гроші і платити податки, ніж рік свого життя викидати в смітник.

цілком і повністю підтримую!!!!!

Опубліковано
  MeTaL сказав:
  spqr сказав:
ти там був щоб судити?

Не був. І не збираюсь перевіряти!

Рекомендувати не буду,але на данний час здаеться це обов"язок кожного громадянина України чоловічої статі.Скажу одне служба у армії дасть відповідь на багато питань,особливо у відносинах з людьми.Я теж думав що не побачу там нічого цікавого,але помилявся.Не буду заперечувати негативу там хватає.Кажуть "армія-це школа життя" повністю згідний з ціми словами.Не буду заглиблюватись в цю тему тут як плюсів так і мінусів хватає.

Опубліковано

читая сообщения в этой ветке, удивляюсь: если не имеете представления что такое армия - то почему критикуете?

и зачем тогда вообще высказываетесь?

для многих сегодняшняя дата является праздником - вот их и поздравьте.

а помои выливайте во Флейме. тут лучше промолчать.

ИМХО

Среди ночи прапорщик роту по тревоге поднял, командует:

- В соседнем селе пожар. Рота, на тушение огня - бего-о-о-ом марш! Через несколько минут.

- Да что же вы, товарищи солдаты, по такому срочному делу бежите, как слонихи беременные? Кру-гом! Всем немедленно вернуться обратно в расположение роты и ещё раз: бегом марш!

Так выпьем же за то, чтобы все наши срочные дела делались как можно быстрее!

Опубліковано
  Plum сказав:
  OTAM сказав:
повад напиццо!
схоже що для таких як ти навіть повода не потрібно

сліди за ротіком мілашко..

зі. армія зло, коли туди відправляють зелених і несформованих як осіб мальчігів, я би сам з радістю в армію пішов етак в 30 років!

Опубліковано
  OTAM сказав:
сліди за ротіком мілашко..
а давай може зустрінемось? Тоді ти зрозумієш що таке дідівщина.
Опубліковано

2Plum:

я тебе можливо трохі розумію, але я з хлопчиками не зустрічаюсь, звиняй, якось більше звик з дівчатами :D а в тебе то пройде, можливо... ) так що не переживай, шукай далі ))

Опубліковано
  Цитата
Стреляют пушки, пулеметы, ракеты с бомбами летают,

а в небе храбрые пилоты друг друга мастерски сбивают.

Пылает пламя, рвутся мины, лежат повсюду трупов горы

и танки смертоносным клином сминают мирные заборы.

А полководец взявши ластик склонился над военной картой,

ВОТ Это ,понимаю ПРАЗДНИК !!! НЕ то ,ЧТО б^@дь 8 МАРТА !!

:)

Опубліковано
  OTAM сказав:
2Plum:

я тебе можливо трохі розумію, але я з хлопчиками не зустрічаюсь, звиняй, якось більше звик з дівчатами :) а в тебе то пройде, можливо... ) так що не переживай, шукай далі ))

з хлопчиків мені подобаються тільки мої три сина, а тебе, виродка малолітнього, при зустрічі я порву як тузік грілку. Тільки що ж, як ти, сцикун малий, тільки в форумі хавло своє відкрити можеш. А в реалі ж ховаєшся десь глибоко в ср@ці.

P.S. Маєш що сказати -- давай в приват або в аську. Ібо...

Опубліковано

Мне вот интересно, почему в спорных темах народ вечно устраивает разборки? Неужели таким способом хорошо сбрасывается негатив? :)

Опубліковано

негатив это одно, а мелочь пузатая еще и самоутверждается в подобных топиках цедя сквозь зубы матерок на больших дядей :)

вообще не пофиг ли какие у кого праздники? главное чтобы повод был встретиться, поговорить.. я вот зашел сегодня к деду, он гвардии капитан на пенсии, летал на штурмовике и все равно, настоящий ли праздник 23 февраля или надуманный

Опубліковано

23 лютого -- це професійне свято професійних військових, в тому числі військових жінок. І воно не має нічого спільного з більшістю чоловіків.

Тому, ВІТАЮ ВСІХ ПРОФЕСІЙНИХ ВІЙСЬКОВИХ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ!

Опубліковано
  Plum сказав:
  OTAM сказав:
2Plum:

я тебе можливо трохі розумію, але я з хлопчиками не зустрічаюсь, звиняй, якось більше звик з дівчатами :( а в тебе то пройде, можливо... ) так що не переживай, шукай далі ))

з хлопчиків мені подобаються тільки мої три сина, а тебе, виродка малолітнього, при зустрічі я порву як тузік грілку. Тільки що ж, як ти, сцикун малий, тільки в форумі хавло своє відкрити можеш. А в реалі ж ховаєшся десь глибоко в ср@ці.

P.S. Маєш що сказати -- давай в приват або в аську. Ібо...

Плам, ти ж дорослий мужик, а нагадуєш мені малу дитину: "тобі хтось суперечить, а ти з цим не згідний і бачиш, що в того думка стабільна, от дам тумаків йому, бо він малий, а я сильніший"

Опубліковано

Відтепер я до громадянина Пупкіна (прізвище вигадане, змінене за щирим проханням респондента) звертаюсь тільки на Ви. А це значить що краще йому в реалі мене не зустріти...

• Адміністратори
Опубліковано

А так хорошо вначале обнимались.... (с) какоето бундесовское кено.

Опубліковано

Громодянин Plum && громадянин Shkoder - прошу чистосердечне вибачення за свої слова і забераю їх назад.

ехх.. а як все починалося.. хотів як краще, а вийшло як завжди..

зі. тему можна закривати, так як вона себе вже вичерпала

Опубліковано
  OTAM сказав:
Громодянин Plum && громадянин Shkoder - прошу чистосердечне вибачення за свої слова і забераю їх назад...

Краще пізно чим ніколи! :smile3:

Опубліковано

І це треба було щоб таким довгим і важким шляхом до тебе дійшло що варто вибачитись? Я дуже надіюсь, що це останній наш конфлікт. Вибачення прийнято.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...