Перейти до змісту

Психологія кількості грошей

madkot

Психологія кількості грошей  

134 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

по мотивам останніх активних тем виникло бажання зрозуміти кількісну складову значної кількості грошей

Опубліковано

Де варіант 51% акцій Apple?

розглядаємо лише реальні варіанти, фантастику залишаємо флудерам та фантастам

Опубліковано

Тоді таке питання, що таке "

Скільки грошей у Вас було на руках?"

ну, мав я на руках кілька секунд 400 000 дол. і шо? Потримав і віддав.

Опубліковано

Тоді таке питання, що таке "

Скільки грошей у Вас було на руках?"

ну, мав я на руках кілька секунд 400 000 дол. і шо? Потримав і віддав.

мова йде про конкретно Ваші гроші, а не чужі. якщо ці 400 тис тво ї - радий за тебе

Опубліковано

І ще одне питання: ви с какой целью інтєрєсуєтєсь?

мова йде про конкретно Ваші гроші, а не чужі. якщо ці 400 тис тво ї - радий за тебе

ну написано ж "на руках" не на ногах же вони в мене були.

Опубліковано

І ще одне питання: ви с какой целью інтєрєсуєтєсь?

у першому повідомленні все сказано.

ну написано ж "на руках" не на ногах же вони в мене були.

підправив запитання, конкретизувавши його

Опубліковано

по мотивам останніх активних тем виникло бажання зрозуміти кількісну складову значної кількості грошей

Костя - без образ.

Краще потрать цей час (замість отого вбросу ) на фоткання жіночих оголених грудей. В тебе це явно краще виходить.

Опубліковано

Костя - без образ.

Краще потрать цей час (замість отого вбросу ) на фоткання жіночих оголених грудей. В тебе це явно краще виходить.

Женя, жодних вбросів просто стало цікаво, чи це заборонено?

а що мені фотографувати я буду сам вирішувати

Опубліковано

БЛ* а теми, "що для вас значать гроші" уже замало??

я пас.

Женя, якщо ти не бачиш різниці у цих двох темах - то просто побудь у стороні без емоцій та зауважень.

Опубліковано

А хто тримав в руках 10-50 тисяч в прольоті?

опитування не ставило за ціль висянити точні данні, лише певні межі сприйняття грошей в плані більшої чи меншої кількості для мешканців борди

04.11.2015 в 12:00 тема буде закрита

Опубліковано

опитування не ставило за ціль висянити точні данні, лише певні межі сприйняття грошей в плані більшої чи меншої кількості для мешканців борди

та навряд чи реально хто відповість на всі поставлені питання, бо скоріше за все той хто більше штуки баксів своїх в руках не тримав, почне фантазувати й напише, що йому на місяць треба 5 штук баксів й навпаки

Опубліковано

та навряд чи реально хто відповість на всі поставлені питання, бо скоріше за все той хто більше штуки баксів своїх в руках не тримав, почне фантазувати й напише, що йому на місяць треба 5 штук баксів й навпаки

Все може бути. Себе не обмануть.

Опубліковано

Все може бути. Себе не обмануть.

так в тому то й діло, що обмануть, бо щоб реально відповісти на такі питання, то по перше треба пройти ВЕСЬ шлях, від першого до останнього варіантів відповідей, а по друге - тверезо оцінювати себе й навколишній стан речей

Опубліковано

Постараюсь реально відповісти на поставлені питання, а також трезво дивитись на стан речей. Ітак:

1. Для мене є значною (якщо правильно я зрозумів значення цієї характиристики) сума від 40 тис.$.

2. Біля 9 тис.$.

3. Якщо без фанатизму і не включати в рахунок різні "навколосвітні подорожі", то 1000$ мені б вистачило на щомісячні потреби...ну так, щоб комфортно себе почувати (хоча, навряд чи я витрачав би всю цю суму щомісячно...хоча апетит приходить під час їжі :_02: ).

Опубліковано

тааак, і де можна глянути світлини?

Опубліковано

тааак, і де можна глянути світлини?

Тема є у Фоторозділі. "персональна галерея MADKOT".

нам бы номер страницы... а то их тааам.... страниц-то...

Алексей.

сколько заработал, все твое.

прожиточного минимума установленого гос-ом хватит чтоб не здохнуть, а все, что сверху - пряники для души и тела!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...